![]() |
#3202 | |
Reputacja: 10
|
![]()
dzieki, to pokemon
Cytat:
i co? "o, juz sie nagralam tym ludzikiem, czas najwyzszy na urodziny!" tak to sie gralo w jedynce, po sciagnieciu hackow do gry
![]() |
![]() |
#3203 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3204 |
|
![]()
Możliwe, że jest to nasiono specjalne, do posadzenia którego sim potrzebuje odpowiedniego poziomu ogrodnictwa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3205 |
|
![]()
Gdy się przenosi rodzinę do innego miasta, to wyposażenie i praca także się przenosi?
![]() |
#3206 |
Guest
|
![]()
praca tak,tylko musisz od nowa zaprzyjaźniać się z szefem i znajomymi z pracy (bo masz nowych).
a co do wyposażenia to nie wiem,ale chyba tak. |
![]() |
![]() |
#3207 |
|
![]()
Czy jest jakiś mod/kod [lepiej kod :[] żeby, jak simka jest w ciąży to móc zaplanować jej strój? :c Wiem że można przed ale ja nie mogę, muszę teraz.
![]() |
#3208 |
|
![]()
Siemanko.
Jestem świeżo upieczonym posiadaczem The Sims 3. Mam kilka do was pytań nim zacznę grać. 1. Czy jest jakiś kod co wyłączą starzenie się simów? 2. Jest jakiś kod co ma się już wszystkie potrzeby na maxa ( w 2 było maxmotives) 3. Czy oprócz Sunsrey Valley(tak się to piszę?????) jest jakieś inne miasto? 4. A gdzie znajdę postęp historii i co i to da???? Na razie to wszystkie pytania. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3209 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Remus:
1. Taką opcję znajdziesz w ustawieniach gry, 2. Wpisujesz testingcheatsenabled true, klikasz z shiftem na skrzynkę i wybierasz odpowiednią opcję (można ustawić, że potrzeby są zawsze na maxa albo tak jak było w przypadku maxmotives w ts2), 3. Tak jest, można je pobrać z oficjalnej strony TS3, 4. Postęp historii jest włączony domyślnie. Możesz go wyłączyć wchodząc w ustawienia gry. Daje Ci on to, że 'miasto będzie grało razem z Tobą', tzn. że Twoim sąsiedzi będą się starzeć razem z Twoim simem, będą mogli się przeprowadzić itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3210 |
|
![]()
Ślicznie dzięki.
5. Czy można w każdej chwili zmieniać charakter mojego sima 3 trójce? Ostatnio edytowane przez Remus Lupin : 18.12.2010 - 11:51 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 56 (0 użytkownik(ów) i 56 gości) | |
|
|