![]() |
#431 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ciąg dalszy, że tak powiem
![]() Roksana dziwnie dobrze zniosła zdradę męża. Wciąż znajdowałam ją na parkiecie tanecznym wywijającą jak młoda simka. Wkrótce znów zaczęła flirtować ze swym mężem i sypiać z nim w jednym łóżku i to bez mojej zasługi! ![]() Stella wyrosła a wyjątkowo ładną simkę, czego się raczej nie spodziewałam. Postanowiła jednak oddalić się od całej tej sławy, która zyskała dzięki rodzinie i wieść spokojne dziennikarskie życie ![]() ![]() Julia kontynuowała swoją przyjaźń ze swoją przyrodnią siostrą. Po dorośnięciu poprosiła ją o przemianę, aby dołączyć do grona wampirów. ![]() ![]() Kamis, Dante ma świetną fryzurę, skąd pochodzi? ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#432 |
|
![]()
Łooo jejku, jak ja nienawidzę jak ktoś mnie się pyta skąd pochodzi jakaś rzecz, bo nigdy nie pamiętam :{
Naprawdę nie wiem, no nie mam pojęcia , może ktoś inny wie, albo ja sobie przypomnę ![]()
![]() |
#433 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
|
![]()
Dalsza część rodzinki Hamming (jak widzę, Hamming znienawidzony przez pozostałych xD )
Meggy ma dzidziusia ! ^^ Jest już berbeciem, bo nienawidzę niemowlaków. Tylko leżą i trzeba się nimi zajmować. A berbecie już "żyją" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Włoski - po tacie Oczka - po tacie (po mamie też ![]() Płeć xD - po tacie Zabójcze spojrzenie - po tacie. A więc Kay nie ma się czym przejmowac - to jego dziecko ^^ zastanawiam się tylko czy to aby na pewno dziecko Meggy xD Musiałam całą familię przeprowadzić, bo się nie mieścili ![]() Peggy i Meggy Kay (chłopak Meggy) i Daniel (chłopak...NARZECZONY ! :cool: Peggy) Pette - dziecko Kay'a i Meggy Rachel i Rachael - siostry Peggy i Meggy . Się rozpisałam ![]() PAM PAM PAM ! ![]() 1. Mój pierwszy sim w TS3 PZ, Dan Tarney ^^ 2. Moja pierwsza simka w PZ. Jego żona, na początku dziewczyna - Terra Tarney 3. Wasz znienawidzony Hamming ![]() 4. Córka Dan'a i Terry - Ines 5. Córka Ines i jakiegoś Edłarda (czyt. wampira). Zdradziła Hamminga <yes! yes! > i wyszedł wampir - Pinera. Narodzona, gdy nie grałam tą rodzinką i imię samo się dało. Mieszka ze swoim tatusiem, którego nie pamiętam ![]() 6. Terra Hamming, imię po babci. Córka Ines i Hamminga 7. Danny Hamming, mąż Terry. Biedaczek wziął imię po żonie :< 8. Meggy, znana już wam ^^ 9. Znana wam Peggy ![]() 10. Gage, którym nie gram 11. Louis, którym nie gram (obydwoje mieszkają z Terrą i Dannym, a nimi akurat nie gram) 12. i 13. Znane wam Rachel i Rachael. 14. Synek Meggy i Kay'a - Petee . Rozpisałam się :p a to i tak nie całe. Ines ma 4 rodzeństwa, 2 z rodzeństwa mają swoje dzieci i to się tak rozchodzi i rozchodzi xD Co do życia Meggy i Peggy. Ich chłopacy się wprowadzili. Daniel oświadczył się Peggy. A pomiędzy Meggy a Kay'em dalej nic, chociaż mają dziecko :< I UWAGA ! NIESPODZIANKA ! Chciałam wybrać dla Peggy nową suknię wizytową - na ślub. NIE DA SIĘ! jest w ciąży. Chociaż nie wyświetlił się komunikat, nie ma nastrójnika w ciąży, i nie można głaskać, ani gadać do brzucha, to nie może kąpać się w jacuzzii, zaplanować stroju + ma inne ubrania (dla ciężarnych). I ślubu nie będzie, bo ma brzydką sukienkę :c Dobra. Na razie koniec ! ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Połówka : 28.12.2010 - 22:45 |
![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
|
![]()
Niezły pomysł z tą fotką drzewa genealogicznego. Zapewne zgapię. Mogę jednakowoż coś doradzić? Dziękuję...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
|
![]()
Anie - ale ja tak zrobiłam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Guest
|
![]()
A ja się pogubiłam,więc Meggy z kim ma dziecko: z Kay'em czy Danielem?
Heh...po świętach,jak wróciłam od rodziny to odrazu dorwałam sie do TS3. Niestety,jakiś wredny błąd spowodował,że gdy włączałam moja rodzinkę Fresco gra się wyłączała ![]() Rodzinka ta to 6 pokolenie rodzinki którą grałam jeszcze w WP w Twinboork. Melinda jest malarką,a niedawno spełniła swoj życiowy cel i uzyskała wszystkie 3 wizy. Albus jest muzykiem symfonicznym,ale trudno mu nawiązać kontakt z nowymi pracownikami,dlatego wieczorami wyskakuje z kumplawi na browara co zaowocowało romansem z niejaką Katley... ![]() ![]() A tu Melinda mnie zaskoczyła. Nie przypuszczałam,że z niej taka dobra malarka. ![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
|
![]()
@up - Meggy ma dziecko z Kay'em, jej chłopakiem
a Peggy dopiero będzie miała ze swoim narzeczonym - Danielem ![]() a co do Twojej rodzinki - Albus będzie romansował dalej z Katley, czy to tylko takie jednorazowe ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Guest
|
![]()
Jeszcze nie wiem,może zrobie im dziecko?
![]() Dlatego ja bliżniakom daje różne imiona bo sama bym się pogubiła. Wydawało mi się,że masz napisane,że Peggy jest Kay'em a Meggy z Danielem... |
![]() |
![]() |
#440 |
|
![]()
A oto drzewo genealogiczne moich Bardów...
Tutaj widać wszystkie dzieci i wnuki Anastazji i Jasona. Syn Ernest, córka Matika. Dzieciaki syna to Elvis i Molly. Dzieciaki córki to Jin i Sayuri. ![]() Pełne drzewo Eernesta, widać zonę, Mię. ![]() Pełne drzewo Matiki, widać męża, Fenga. ![]() Zauważyłam duży błąd gry. Sayuri za szybko się starzeje! Powinna być jeszcze dzieciakiem w wieku pełzającym. Właściwie to matki Sayuri i Molly zaszły w ciążę w tym samym czasie, Matka Sayuri dzień wcześniej, ale skoro Molly jest jeszcze noworodkiem, to Sayuri nie ma prawa być już dzieckiem z podstawówki... No i rodzinne foty Bardów, tutaj: przy posiłku. ![]() Elvis gra na automacie. Tuż przed pójściem do szkoły. ![]() O i Połówka, sorry za wykład, ale tamto zdjęcie było takie ciemne i myślałam, że pstryknęłaś fotę monitorowi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|