![]() |
#612 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Ale tego też nie wiem, ale to dobry pomysł może się uda trzeba spróbować ![]()
![]() |
![]() |
#613 |
|
![]()
mam pytanie ;D jak wyciagnac dom z gry do pliku bo chce go wstawic na forum ;] ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
|
![]()
Oj to bardzo proste. Idziesz do edycji miasta, klikasz na dom, z menu wybierasz ikonkę strzałki z gwiazdką (trybikiem?) i gra Ci się pyta czy na pewno chcesz spakować dom do pliku. Zaznaczasz, że tak. Masz informację po drodze, że wszystkie kontakty z sąsiadami zostaną stracone, ale się tym nie przejmuj, to dotyczy kopi domu, a nie Twojego oryginalnego domu. Potem idziesz do katalogu z Simsami w Documents and Settings. Dom masz w katalogu "Exports".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
|
![]()
Ja też mam parę pytań. Gry nie posiadam, ale kilka pytań zamieszczam w imieniu koleżanki, która okropnie mnie wykorzystuje, bo wie że mam tu konto xD
No i parę moich pytań. 1. Czy dochodzą nowe cechy? (koleżanka mi wmawia, że jakiś uzdolnony miksolog i czujny wykidajła czy coś w tym guście) Jeśli tak, czy pojawiają się w związku z tymi cechami jakieś fajne intertrakcje? 2. Czy są nowe nagrody szczęścia życiowego? 3. Jak długo mniej więcej otwarte są kluby? Czy w dzień są zamknięte? 4. Czy zwykli simowie mogą robić imprezy na dachach wieżowców? 5. Gdzie lepiej mieszkać - w apartamencie czy w domku? |
![]() |
![]() |
![]() |
#616 |
|
![]()
1. TAK, np styl gwiazdy.
2. TAK, np Zawsze Na Liście, można chodzić do wszystkich klubów i ochroniarz wpuści. 3. Różnie, niektóre od 10 rano, inne od 17, raczej najpóźniej o 4 rano wszystko jest pozamykane. 4. Chyba tak, to po prostu domowe party. Zawsze było i chyba tego nie zmieniali. 5. Moim zdaniem w domku, ale zdania są podzielone. |
![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
|
![]()
Dzięki
![]() Jeszcze jedno : w zwiastunie mówią, że można tworzyć własne nagłówki. I wogóle, ta gazeta jest tak super pokazana. Czy faktycznie tak jest? Czy czytanie gazety wygląda tak samo jak w podstawowej wersji? Zwiastun : http://www.youtube.com/watch?v=xCVzy...eature=related |
![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
|
![]()
Otóż apartamenty na pewno wydają się atrakcją na początku gry. Mieszkanie w nich jednak bywa uciążliwe. Powstają różne bugi w windach chociażby. Nie ma gdzie trzymać swojego auta (albo jestem ślepa). Nie można powiększać swojego mieszkania, zmian można dokonywać tylko w jego obrębie. No cóż. Początkowo fascynowało mnie mieszkanie w wysokościowcu, ale domki jednak mają swój swoisty urok. Dla pojedynczego sima/małej rodziny wysokościowiec się nadaje, ale ciężko o taki, który ma odpowiednią ilość miejsca dla większej rodziny.
Co do gazety. Czytałam ją ostatnio, w samym czytaniu zmian nie zauważyłam. Gdy leżała pod domem wyglądała normalnie, w rękach sima nie przypatrywałam się. |
![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
|
![]()
Nie wiem, czy to doszło do tego dodatku, czy jak to tam. Ale widziałam filmik, jak na imprezie spalili komuś dom. I jak to zrobić?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
Reputacja: 16
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=ryDkTd7Ii3g <--- O to Ci chodzi?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|