![]() |
#211 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Można każdy z patchy pobrać osobno z internetu.
Jednak jest to proces bardzo czasochłonny biorąc pod uwagę, że tych patchy całkiem sporo było. Ewentualnie można chyba z poziomu programu EA download manager przeprowadzić aktualizacje gry. Ale pewien nie jestem.
|
![]() |
#212 |
Reputacja: 10
|
![]()
Radziłabym aktualizacje do podstawy ściągnąć z oficjalnej strony simsów pod zakładką gry -> aktualizacje, albo poszukać w internecie. Ja tak zrobiłam i gra działa poprawnie, ale minusem jest to, że te aktualizacje ważą więcej niż te zwykłe w okienkach startowych. Jeszcze pytanie ode mnie czy posiadasz oryginały czy piraty?
![]() |
#213 |
Reputacja: 11
|
![]()
Oryginały, ale możliwe, że muszę otwierać grę bez launchera, żeby wszystkie dodatki działały... Szybka Jazda powoduje jakiś błąd i launcher się nie otwiera...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Reputacja: 10
|
![]()
To odpalaj grę bezpośrednio z folderu bin. Istnieje też możliwość, że aktualizacja coś zepsuła. Znajdź w google aktualizacje do szybkiej jazdy i wtedy instalują się bez otwierania launchera, jak pisałam minus to to iż zajmują więcej miejsca niż te instalowane za pomocą launchera.
![]() |
#215 |
|
![]()
Eh, odpalanie bez launchera nie wypaliło, bo mam maca i jakoś nie teges podmieniłam pliki. Ale na szczęście już działa wszystko jak trzeba, jest launcher, są aktualizacje i wszystko gra
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Guest
|
![]()
To ja mam taki problem... Kupiłem sobie płytę z gazety do The Sims 3 i .... połowa plików nie działa np. Riveriew. Gdy próbuję je zainstalować wyskakuje, że mam zaktualizować grę, a jest zaktualizowana. Dodam, że mam oryginał.
POMOŻECIE? |
![]() |
![]() |
#217 |
|
![]()
A masz połączenie z internetem? W ogóle lepiej ściągnąć Riverview z oficjalnej strony gry, i tak jest za darmo. Czasem tak jest, że nie wyświetla aktualizacji, a kiedy chce się wgra*jakiś dodatek, nagle z nieba wyskakuje aktualizacja, którą warto zrobić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Guest
|
![]()
to nie jest tylko Riveriew ale masa innych: kolczyki, naszyjniki, domy, światy, simy, ubrania i jeszcze trochę. Mam internet
|
![]() |
![]() |
#219 |
|
![]()
Więc skoro masz internet, to po prostu zatwierdź pobieranie aktualizacji, kiedy takowa informacja Ci wyskakuje przy próbie instalacji dodatku z internetu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Guest
|
![]()
Witam! Właśnie wyszła nowa aktualizacja gry TS3 Po zmroku. Wszystko się ładnie ściąga ale jest problem przy instalacji tejże aktualizacji... Kiedy pasek instalacji dojdzie już do końca pokazuje się monit: "Błąd aktualizacji: Znaleziono nieprawidłowy plik" Co to może być? Jest gdzieś możliwość sprawdzenia co to za plik?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|