![]() |
#471 |
Reputacja: 10
|
![]()
UWAGA!!!
Chciałam ostrzec przed źle działającą fryzurą z mts. Wywala grę do pulpitu, oto ona: http://www.modthesims.info/download.php?t=428935&c=1 Ściągnęłam ją i dałam Molly gdy była w wieku pełzającym. Wszystko było niby OK, ale tej nocy przeszła do wieku dzieciaka z podstawówki. Nadal było OK, do momentu, gdy wsiadała do autobusu szkolnego. Wtedy gra wywalała się do pulpitu. Ładowałam grę w kółko, bo na początku nie zajarzyłam, że to wina fryzury. To się zbiegło w czasie z wymianą skórki, wróciłam do skórki Lady Front(coś-tam), przedtem miałam Moonlight z mts. Myślałam, że to skórka jest winna, ale problem leżał w tej fryzurze. Pozbyłam się jej i już jest OK! Kamis, nie wiem o co biega z tymi ramkami. To może być wina gry. Ja kiedyś stawiałam małe ramki na biurkach i po załadowaniu gry wisiały w powietrzu. Nie pamiętam, czy gubiły zdjęcia. To wiszenie ramek naprawiła któraś łata, ale ja od dawna nie bawię się tymi ramkami. Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 17.01.2011 - 16:03 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#472 |
|
![]()
Ale mam grę zaktualizowaną do najnowszej, kurde, denerwuje mnie te ciągłe tak jak powiedziałaś gubienie zdjęć. No cóż może ktoś inny tak miał i wie jak pomóc?
![]() anie_1981 - mam rozumieć że gra Ci już w ogóle nie wywala do pulpitu?
![]() |
#473 |
|
![]()
Od jakiegoś czasu miałam spokój z wywalaniem się gry do pulpitu. Wróciło to, po instalacji tej fryzury. Ale to tak, że po 5 minutach grania oglądałam swój pulpit...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Guest
|
![]()
Po zainstalowaniu aktualizacji, simy-wampiry krzywo lewitują na swoim łożu!
E:Ilona:Zanim założysz osobny temat,to proszę najpierw się upewnij czy nie możesz zadać pytania w którymś z tematów :-) Ostatnio edytowane przez Ilona : 21.01.2011 - 16:35 |
![]() |
![]() |
#475 |
Guest
|
![]()
Hej Wam.
Mam problem. Nie mogę ustawić w sunset budynku w ktorym sims może pracować jako reżyser bądź aktor. Nie wiecie jak można go postawic? |
![]() |
![]() |
#476 |
Reputacja: 11
|
![]()
Po pierwsze musisz ustawić taką dużą działkę, a później zmienić jej typ na publiczną i wybrać z listy odpowiednią opcję.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Guest
|
![]()
No tak... ale nie ma tej opcji, próbowałam wszystkich.
|
![]() |
![]() |
#478 |
Reputacja: 11
|
![]()
Któraś musi działać, bo ja jakoś ustawiłam to ogromne ustrojstwo. Niestety nie jestem w stanie Ci powiedzieć co to była za opcja, bo nie pamiętam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
|
![]()
@czarnaa92 - po wejściu w Edytor Świata (w edycji miasta, obok opcji Wyburz, Buduj/kupuj) ustawiasz największą działkę w wybranym miejscu (w sunset bedzie ciezko, ja usunelam ta wolna dzialke obok Landgraabów czy jak im tam
![]() ![]() no a potem wchodzisz w Buduj/kupuj -> pokaż parcele publiczne (ławeczka) i wybierasz Zaplecze Kryształek Pikczers ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
|
![]()
Fakt. Jedynym problemem może być mało miejsca w mieście na tak dużą działkę. Ale to już inna bajka.
Jeśli chodzi o moje problemy z grą to chyba już ich nie mam. Co prawda gra zrobiła mi ostatnio psikusa (innego niż zazwyczaj) ale załadowałam starszy zapis. Dzięki temu wyrównałam wiek moich dwóch małych Simek, Sayuri i Molly. Teraz gra mi śmiga aż miło. Nie mam w sumie błędów. Jedyne co, to poszłam do Kujona, a barman nie stał przy barze tylko sobie, tańczył. A moje Simy z chęcią by się napiły... |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|