![]() |
#492 |
Reputacja: 10
|
![]()
No właśnie o to chodzi że ja nie wiem jaki to dodatek, ale jestem pewna że był to plik Sim3Pack, przez launcher.
![]() |
#493 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
|
![]()
Musisz uruchomić launchera, wejść w zakładkę Obiekty Zmodyfikowane i poszukać dodatku na liście, zaznaczyć i kliknąć odinstaluj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
|
![]()
No ale właśnie o to chodzi że ja nie wiem co to za dodatek i może ktoś z was tak miał, i wie który to powoduje ten błąd?
![]() |
#496 |
Guest
|
![]()
a dużo masz plików w downloads?musisz przeskanować każdy dodatek-plik-tutaj masz do sim3pack http://www.modthesims.info/showthread.php?t=390235
a tutaj dla packages http://www.modthesims.info/download.php?t=387006 |
![]() |
![]() |
#497 |
Guest
|
![]()
Ostatnio zainstalowałam The Sims Po zmroku. Na początku wszystko było w porządku jednak potem zepsuł mi sie prysznic i zadzwoniłam po technika naprawczego jednak on tylko wysiadł z samochodu i nie wszedł do domu. tak samo było z lokajem i innymi simami z obslugi. Lokaj przyszedł ale uciekł nie wiem dlaczego. próbowałam juz odinstalowywac wszystkie dodatki i podstawe ale nic nie pomogło. Gdy zmeniam rodzinkę dzieje sie to samo i to w kazdej prosze o pomoc
|
![]() |
![]() |
#498 |
Guest
|
![]()
Mam megaproblem z tym dodatkiem. Po ok 2 h od pierwszego uruchomienia wyłączył mi się komputer. Nie resetował się tak jak niektórym tylko wyłączył. Żeby tego było mało... po uruchomieniu pokazało mi się okno naprawiania systemu, co trwalo ok. 10 min. następnie komputer się uruchamia a gry po prostu nie ma! i muszę instalowac jeszcze raz. bawię sie z tym od wczoraj i nie wiem co robic, nigdzie nie znalazlam odpowiedzi.
parametry mojego lapka: procesor: Intel(R) Core(TM) i5 CPU M430 @ 2.27 GHz 2.27 GHz RAM: 4 GB Karta graficzna: ATI Mobility Radeon HD 5650 @Ilona-tutaj mamy temat odnośnie problemów z gra,wiec nie musisz zakładać osobnego,witam na forum i na początek zapoznaj się z regulaminem i ogólnie z naszym forum Ostatnio edytowane przez Ilona : 27.01.2011 - 17:33 |
![]() |
![]() |
#499 |
Guest
|
![]()
zalecam wyczyścić rejestr z resztek plików -CCleaner-i dopiero wtedy zainstalować grę na nowo,czy przed uruchomianiem gry włączasz manualnie wentylator na karcie graficznej?
|
![]() |
![]() |
#500 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|