|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ludzie, ja już pisałam o tym modzie w temacie o modach. To Jest NRaas Potter.
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=58150&page=19 Ostatni post. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Działo się trochę, przez te kilka dni...
Na pewnej imprezie, konkretnie to u Loli Belle Scarlett zaprzyjaźniła się z (kolejnym już) wampirem. Poprosiła o przemianę, a Arlette się zgodziła. ![]() 2 dni potem, na własnym tarasie : ![]() Zostanie wampirem, ma oczywiście swoje konsekwencje. Scarlett rzadko przebywa w domu, na wszelki wypadek w wyposażeniu ma chyba ze 100 owoców plazmowych. Często jednak posila się w samojezdnym barku zupą z tych owoców : ![]() Scarlett po zmianie pragnienia życiowego, chce bb z 5 różnymi simami w 5 różnych miejscach. Jak na razie udało jej się to 2 razy. Pierwszy z Devinem Ashtonem (przed błędem już nie żył, po śmierci Sary). Devin jest naiwny i chce dogodzić ukochanej w każdej rzeczy. ![]() To nie jest wieczna miłość, ale oni bardzo się kochają, w gruncie rzeczy widzą się 2 razy dziennie i nie mogą żyć bez siebie. Co oczywiście nie przeszkadza zapraszać Scarlett pewnego barmana do siebie. Tego nieszczęśnika upolowała w Wodniku, jest tam miksologiem. Na tym zdjęciu wykorzystuje swoje wampirze zdolności : ![]() Tutaj sprawia, by o niej myślał: ![]() Scarlett nie ma pracy, jest jednak bardzo bogata. W dzień koncertuje w metrze, wykonuje okazje, uczy się nowych piosenek na fortepianie, ćwiczy malowanie lub gotowanie. Albo śpi, oczywiście. Z wybiciem godziny 15 kończy któreś z tych zajęć i idzie do klubu. Tam poznała uroczą staruszkę, która poprosiła ją o przemianę. ![]() Jak myślicie, to będzie skandal? Scarlett jeszcze publicznie nic nie przeskrobała, no, tylko raz, ale zatuszowała sprawę. Nigdy też nie polowała, choć czasami wygląda, jakby bardzo tego chciała... ![]() Czy Scarlett znajdzie tą prawdziwą miłość, czy też będzie ciągła znajomość z Ashtonem? ![]() Zobaczymy. Bonus : w toalecie publicznej zatkała się ubikacja. Podczas, gdy Scarlett naprawia problem, ktoś czyta romans przy pisuarze. Ciekawe miejsce na lekturę. [IMG]http://i54.************/23uy0ra.jpg[/IMG] Edit : czy tylko mi nie wyświetlają się wszystkie zdjęcia w tym poście? :/ Edit 2: już są dobrze, musiałam przepuścić przez inny serwis. Ostatnio edytowane przez Natix : 29.01.2011 - 15:40 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|