![]() |
#881 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam Master Controllera(nie wiem,czy tego, ale mam)
![]() Więc jeśli to nie ten tylko jakaś starsza wersja to muszę go usunąć, tak? A jeśli to ten... To której opcji użyć? Niestety nie do końca rozumiem wszystkie polecenia tam... Aż wstyd się przyznać, ale jednak... ^^""" |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#882 |
Guest
|
![]()
ale przecież jest w języku polskim,a te opcje szukaj w zaawansowanych
|
![]() |
![]() |
#883 |
|
![]()
Nie da rady pobrać wampira? Załóżmy ze store, giełda wymian?
![]() |
#884 |
|
![]()
Moja simka nastolatka ma 7 poziom miksologii i nadal nie pojawia mi się opcja, aby mogła pracować w barze. Czy w ogóle nastolatka może tak pracować?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#885 |
Guest
|
![]()
Klara712 wydaje mi się, że tak, gdyż jest to pracza dorywcza, jednak nie jestem pewna na 100%.
|
![]() |
![]() |
#886 |
|
![]()
Więc w takim razie dlaczego moja simka nie może pracować jako barmanka?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#887 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#888 |
|
![]()
@Ilona niestety... Miałam starszą wersję i ona była po angielsku(tylko dwie opcje były po polsku - Stylista i Wywołaj Zmianę Wieku)...Jednak ściągnęłam tego Controllera, którego podałaś, zamieniłam go i nadal mam wszystko dokładnie tak samo. Niby w readme jest napisane o opcjach celebrity, ale i tak nie mogę ich nigdzie znaleźć...
No i nie powiem - gdyby był po polsku pewnie wiele by to ułatwiło... Może masz pomysł, co robię źle, skoro u Ciebie MC jest po polsku? |
![]() |
![]() |
![]() |
#889 |
Guest
|
![]()
a masz na pewno ta wersje http://ts3.tscexchange.com/index.php?topic=4865.0
spróbuj usunąć te cztery pliki casche w głównym katalogu z gra,normalnie do tego moda nie jest to potrzebne,ale spróbuj |
![]() |
![]() |
#890 |
|
![]()
Uruchamiam sobie dziś grę i idę moją simką do klubu a tu niema efektów z tego przedmiotu który dawał takie różne efekty typu mgła czy bąbelki a także lampy klubowe nie chcą świecić i jak dzwoni komórka sima to nie wyświetlają się nutki i jak simy rozmawiają między sobą to czasem pokazują się puste chmurki.To się dzieje również na parcelach domowych.Czy ktoś wie jak temu zaradzić?
@Ilona-juz bylo o tym dlatego przenioslam tutaj Ostatnio edytowane przez Ilona : 30.01.2011 - 18:34 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|