Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 31.01.2011, 11:11   #901
Kamis

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi.

Kiedyś się pytałam, ale nikt nie odpowiedział.
Czy jak się pobiera simkę/sima ze store, to się on/ona pobiera z włosami, makijażem, ubraniem, czy tylko jej hmm 'sylwetka'?

Życie pisze swój scenariusz, nieważne jakie były plany.
Kamis jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 31.01.2011, 11:15   #902
Połówka

sama nie pobierałam, ale często widzę, jak ktoś się pyta kogoś o fryzurę "skąd masz", to odpowiadają "pobrałam simkę, i było już z nią" . a więc zapewne tak
Połówka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 31.01.2011, 12:20   #903
Ceasaries

Cytat:
Napisał Kamis Zobacz post
Kiedyś się pytałam, ale nikt nie odpowiedział.
Czy jak się pobiera simkę/sima ze store, to się on/ona pobiera z włosami, makijażem, ubraniem, czy tylko jej hmm 'sylwetka'?
Tak wszystko się pobiera! Ostatnio pobierałam simki ze store wszystkie rzeczy , a szczególnie włosy razem z nią są pobrane i po zainstalowaniu simki, wszystko jest w grze... ale uważaj - ostatnio gdy ściągałam, do simki dołączono kostium Centaura.. i nie było to fajne... akurat moja simka zaszła w ciążę i jako pidżamę miała ten kostium (z łózka podczas snu wystawały kopyta i ogon), a gdy urodziło się dziecko na rękach mamy nic nie było, tylko nad nimi był zielony diamencik i jakieś szare kreski latały po ekranie... pojechali do domu.. nie wiedziałam co zrobić.., więc zrobiłam urodziny dla tego niemowlaka i okazało się że ma cały czas ten kostium... później wkurzyłam się.. usunęłam wszystkie dodatki które ściągałam, a i tak ten kostium nie znikną.. zostało tylko odinstalowanie gry i ponowne zainstalowanie... wszystkie moje rodziny zniknęły!

Ostatnio edytowane przez Ceasaries : 31.01.2011 - 12:24
Ceasaries jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 31.01.2011, 12:26   #904
Analisse
Guest

O co chodzi z łowami?
Klikam wampirem na jakąś parcele gdzie są simy, jakiś sim staje się ofiarą, ale nie wiem co zmoge z tym zrobić. Klikam pij krew (jak nie chciał dać to ich zaprzyjaźniłam) i dalej sim jest ofiarą, spróbowałam zmienić w wampira i też nic, cały czas jest oznaczony jako ofiara.
Innymi wampirami tez próbowałam i nie mam pojęcia co zrobić.
Więc co może zrobić wampir ze swoją ofiarą?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.01.2011, 17:46   #905
Klara712

moja simka pracuje w barze jako miksolog. kiedy kończy prace pojawia się komunikat ile pieniędzy zarobiła, ale nie wpływają one na jej konto. ktoś wie jak to rozwiązać?
Klara712 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 01.02.2011, 05:34   #906
anjanka

Połówka tylko najgorzej jak kilka rodzin się duplikuje ale chyba tak zrobie bo już jest z 5 duplikatów rodziny mojej simki...
anjanka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02.02.2011, 09:07   #907
Stephenowa

Nie wiem, czy to było, ale zapytam. ; )
Dlaczego nie mogę zamieszkać ani w apartamentowcu z jacuzzi?
Praktycznie zawsze mam 5 poziom gwiazdorstwa, no i oczywiście pieniędzy też dużo.
Głupio tak, jak simy mają pragnienie zamieszkać w luksusowym apartamentowcu, a ja nie umiem tego spełnić. : /
Z góry dzięki. : )

Ostatnio edytowane przez Stephenowa : 08.02.2011 - 20:22
Stephenowa jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02.02.2011, 09:12   #908
Stephenowa

Cytat:
Napisał Pukami Zobacz post
Tak wszystko się pobiera! Ostatnio pobierałam simki ze store wszystkie rzeczy , a szczególnie włosy razem z nią są pobrane i po zainstalowaniu simki, wszystko jest w grze... ale uważaj - ostatnio gdy ściągałam, do simki dołączono kostium Centaura.. i nie było to fajne... akurat moja simka zaszła w ciążę i jako pidżamę miała ten kostium (z łózka podczas snu wystawały kopyta i ogon), a gdy urodziło się dziecko na rękach mamy nic nie było, tylko nad nimi był zielony diamencik i jakieś szare kreski latały po ekranie... pojechali do domu.. nie wiedziałam co zrobić.., więc zrobiłam urodziny dla tego niemowlaka i okazało się że ma cały czas ten kostium... później wkurzyłam się.. usunęłam wszystkie dodatki które ściągałam, a i tak ten kostium nie znikną.. zostało tylko odinstalowanie gry i ponowne zainstalowanie... wszystkie moje rodziny zniknęły!

To wystarczyło odinstalować te rzeczy, a nie usunąć. ; )
Mi się jakieś dziwne rzeczy ściągają z fryzurami. Haha, niezłe bluzki,nie ma co. : )
Wracając do tematu, chyba, że właśnie mówiąc usunąć miałaś na myśli odinstalować, to wtedy nie wiem.
U mnie jak dzieci się rodzą, to są jakieś monstra, są poubierane w te ubrania dla starszych.. Takie jakieś patyczaki..
Łe. Straszne. ;p
Stephenowa jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02.02.2011, 09:14   #909
enusiaq

Gdzie znajdę rybe śmierci? (w Bridgeport)
enusiaq jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02.02.2011, 10:16   #910
anie_1981

Stephenowa, to wina złych ubrań.

Enusiaq, nie wiem gdzie są w bp, ale w sv są na cmentarzu, może w bp też gdzieś w okolicy cmentarza. Jeśli Twój Sim ma wystarczająco duży poziom wędkowania, to po prostu w nocy sprawdzaj wodę w różnych zbiornikach, w końcu trafisz. Jest taka interakcja po kliknięciu na wodę, "sprawdź wodę" i wtedy wyświetla się lista ryb pływających tam w danym momencie. Ryba śmierci pojawia się tylko w nocy.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości)

Zasady Postowania