![]() |
#901 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kiedyś się pytałam, ale nikt nie odpowiedział.
Czy jak się pobiera simkę/sima ze store, to się on/ona pobiera z włosami, makijażem, ubraniem, czy tylko jej hmm 'sylwetka'?
|
![]() |
#902 |
|
![]()
sama nie pobierałam, ale często widzę, jak ktoś się pyta kogoś o fryzurę "skąd masz", to odpowiadają "pobrałam simkę, i było już z nią" . a więc zapewne tak
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#903 | |
|
![]() Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez Ceasaries : 31.01.2011 - 12:24 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#904 |
Guest
|
![]()
O co chodzi z łowami?
Klikam wampirem na jakąś parcele gdzie są simy, jakiś sim staje się ofiarą, ale nie wiem co zmoge z tym zrobić. Klikam pij krew (jak nie chciał dać to ich zaprzyjaźniłam) i dalej sim jest ofiarą, spróbowałam zmienić w wampira i też nic, cały czas jest oznaczony jako ofiara. Innymi wampirami tez próbowałam i nie mam pojęcia co zrobić. Więc co może zrobić wampir ze swoją ofiarą? |
![]() |
![]() |
#905 |
|
![]()
moja simka pracuje w barze jako miksolog. kiedy kończy prace pojawia się komunikat ile pieniędzy zarobiła, ale nie wpływają one na jej konto. ktoś wie jak to rozwiązać?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#906 |
|
![]()
Połówka tylko najgorzej jak kilka rodzin się duplikuje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#907 |
|
![]()
Nie wiem, czy to było, ale zapytam. ; )
Dlaczego nie mogę zamieszkać ani w apartamentowcu z jacuzzi? Praktycznie zawsze mam 5 poziom gwiazdorstwa, no i oczywiście pieniędzy też dużo. Głupio tak, jak simy mają pragnienie zamieszkać w luksusowym apartamentowcu, a ja nie umiem tego spełnić. : / Z góry dzięki. : ) Ostatnio edytowane przez Stephenowa : 08.02.2011 - 20:22 |
![]() |
![]() |
![]() |
#908 | |
|
![]() Cytat:
To wystarczyło odinstalować te rzeczy, a nie usunąć. ; ) Mi się jakieś dziwne rzeczy ściągają z fryzurami. Haha, niezłe bluzki,nie ma co. : ) Wracając do tematu, chyba, że właśnie mówiąc usunąć miałaś na myśli odinstalować, to wtedy nie wiem. U mnie jak dzieci się rodzą, to są jakieś monstra, są poubierane w te ubrania dla starszych.. Takie jakieś patyczaki.. Łe. Straszne. ;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#909 |
|
![]()
Gdzie znajdę rybe śmierci? (w Bridgeport)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#910 |
|
![]()
Stephenowa, to wina złych ubrań.
Enusiaq, nie wiem gdzie są w bp, ale w sv są na cmentarzu, może w bp też gdzieś w okolicy cmentarza. Jeśli Twój Sim ma wystarczająco duży poziom wędkowania, to po prostu w nocy sprawdzaj wodę w różnych zbiornikach, w końcu trafisz. Jest taka interakcja po kliknięciu na wodę, "sprawdź wodę" i wtedy wyświetla się lista ryb pływających tam w danym momencie. Ryba śmierci pojawia się tylko w nocy. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|