![]() |
#152 |
Reputacja: 10
|
![]()
Florence jest boska
![]() Łiii, Jessice i Jacobowi urodziła się nie jedna córka, ale dwie za jednym zamachem. Już wkrótce pokażę wam Annę i Bellę, gdy tylko odrobinę podrosną. Niemowlęta są wszystkie takie same! |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
|
![]()
A ja postanowiłam, że przeprowadzę metamorfozy pozostałej części rodzinki, i że ogólnie się nimi pozajmuję. Na razie efekty z jednej rodzinki
![]() a tak dokładnie to pana na lewo od zaznaczonej kobitki ![]() Rodzinka składa się z emeryta, jego dorosłej żony oraz 2 młodych dorosłych dzieci ![]() Zajęłam się tylko dziećmi. Nie mam zdjęcia dziewczyny przed metamorfozą, ale moim zdaniem moja pomoc jej pomogła ![]() ![]() ![]() Dałam jej soczewki, zmieniłam brwi i włosy (koloru nie ruszałam), dodałam makijażu i pozmieniałam ubrania. Po zmianie poszła do klubu, gdzie poznała Sebastiana. Od razu wpadli sobie w oko, i są teraz parą. A więc jeden z moich celów co do tej dziewczyny został spełniony. Chcę jeszcze wybrać jej jakąś pracę i trochę ją wyszczuplić. Nie wiem tylko jaka praca do niej będzie pasowała ![]() a o to jej brat przed metamorfozą : ![]() i po : ![]() moje plany co do niego są różne. Ale największy i w 100% pewny to przemiana w wampira (jest już w trakcie, zmieniła go jego kuzynka na tyłach klubu). Ma cechę, że nie lubi dzieci i jest flirciarzem, a więc chyba nie będzie w stałym związku. Ale jest już zauroczony w jednej kobietce z klubu. Rodzinka w komplecie ; ![]() Idę dalej zmieniać simy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Guest
|
![]()
Leoni stała sie odpowiedzialną matka i każdą wolną chwilę spędza na wspólnej zabawie z Fatimą. Obie najbardziej lubią pichcic coś w kuchni,gdyż Leoni jest mistrzynią kucharstwa i dzieli się ze swoją jedynaczką sprawdzonymi przepisami,które Fatima wykozystuje pózniej zarabiając w klubach
![]() ![]() ![]() Oczywiście od czasu do czasu gdy Fatima nocuje u koleżanki Leoni odwiedza kluby by troszkę zaszaleć w toważystwie znanych osobistości. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
|
![]()
Jak wspomniałam, Jessica i Jacob doczekali się wreszcie córeczki, a raczej dwóch słodkich córeczek. Bella i Anna dołączyły do już licznej rodziny Hintonów.
![]() Anna z lewej, Bella z prawej. Są takie słodkie ![]() Obecnie w domu mieszka siedmioro simów - emerytowana Stella (matka Jacoba), młody dorosły Jacob ze swoją żoną - Jessicą i czwórką dzieci (najstarszy Bill w wieku szkolnym, trójka małych dzieci - Julian, Anna i Bella). Przyznam, że nie pamiętam kiedy ostatnio zajmowałam się tak liczną rodziną! Zazwyczaj preferuje model rodziny 2+1 ewentualnie 2+2. W obecnym przypadku chcę spełnić cel życiowy Jess i wychować piątkę dzieci. Z ostatnim wstrzymam się jednak do wieku przedemerytalnego pary, bo ileż można mieć dzieci naraz!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
|
![]()
Anna i Bella sa genialne
![]()
![]() |
#157 |
|
![]()
A ja przedstawię moją kolejną rodzinę. Rany jak ja lubię skakać po rodzinach... Przynajmniej nie jest nudno!
Ostatnio mam manię Angeliny Jolie w Simsach. Niestety nie jest to takie łatwe... ![]() Tutaj w piwniczce, ze swoim mężem, Bradem Pittem. On wygląda już lepiej, chociaż to też jeszcze nie jest prawdziwy Brad. ![]() Ich córka, Shiloh. ![]() A tutaj Angie i Brad przytulają się na kanapie. ![]() Jak już piszę posta, to chciałabym nadmienić, że moja nowa metoda zapisywania gry sprawdza się wyśmienicie. Do tej pory zapisywałam grę przez opcję "zapisz". Gra robiła kopię zapasową poprzedniego zapisu. Ale ostatnio mam ciągle błąd zapisu 16. Jak się robi "zapisz jako", to zapis jest kasowany, co mi osobiście przeszkadza, bo gdy czasem gra wyłącza się w trakcie zapisu, czy jakikolwiek drobny błąd się pojawi, to zostaje się bez zapisu. Dlatego mam po dwa zapisy na każde miasto. SV 1 i SV 2. Zapisuję na zmianę przez opcję "zapisz jako", raz na SV 1, raz SV 2. I wszystko jest OK. Gra się nie wyłącza podczas zapisu, błędu zapisu też nie ma, a kopia zapasowa jest. Zauważyłam też mniej błędów w grze przy takiej metodzie zapisu. Ale to może być tak zwana "siła sugestii..." Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 06.02.2011 - 16:39 |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
|
![]()
Masz tutaj dwóch:
http://www.modthesims.info/browse.ph...gs=2&f=38&gs=2 Ja mam tego: http://www.modthesims.info/download.php?t=355521 Ale ten drugi też jest ładny. Tylko te suwaki... No jak tylko dostanę działające suwaki w swoje ręce, tak zaraz kasuję ta rodzinę i zaczynam od nowa z ludźmi, którzy wyglądają jak Angie i Brad. Angelina z MTS: http://www.modthesims.info/browse.ph...gs=2&f=38&gs=2 Podobają mi się te dwie autorstwa monca533. Są śliczne. Ale bez suwaków wyglądają jak potwory... ![]() Ostatecznie wylądowałam z tą Angie... http://pl.thesims3.com/assetDetail.html?assetId=3696570 U mnie też za korzystnie to nie wygląda. Wszystko przez te suwaki. Twórcy gry nie popisali się przy trójkowym CAS'ie. W dwójce miałam Angie i Brada i wyglądali w zasadzie tak jak w realu. EDIT: No witam ponownie. Nikt nie wstawił nowych fotek... No trudno, robię edit'a wiadomości, żeby zaprezentować kilka elementów nowych akcesoriów. Obiekty ładne nawet, ale jak dla mnie za mało. No cóż, EA Games nas nie rozpieszcza. Skopiowałam kilka rodzin z SV do Barnacle, to były ich stare wersje, z nowo założonego SV, więc od nowa gram Mortim i Bellą, w moim głównym zapisie z SV, Morti i Bella już nie żyją, a ja gram Aleksandrem i jego rodziną. Teraz ze względu na problemy techniczne, przeniosłam całe towarzystwo z Barnacle Bay do Riverview, ale zdjęcia są jeszcze z Barnacle. Tutaj Mortimer próbuje ugasić żałobę po ojcu, w nowym Jacuzzi. Widać nowy płot. ![]() Bella w ciąży z Kasandrą, maluje na nowej sztaludze, a w tle widać stanowisko do grillowania. ![]() Nowa fontanna z działu ozdób. Działa na podobnej zasadzie, jak ta fontanna w dużym jacuzzi z akcesoriów. ![]() Nowe leżaki i "Lemoniada, której i tak nie możesz wypić"... Ale stolik do kawy, na którym ona stoi nie pochodzi z nowych akcesoriów, tylko z PZ, lub z NA, ale raczej z PZ. Widać też nogę od nowego parasola ogrodowego. ![]() A tutaj, w moim głównym zapisie z Sunset Valley, Aleksander Ćwir cieszy się z nowego jacuzzi. Pokazałam je dzięki temu "od innej strony". ![]() Nie wiedziałam, czy takie zdjęcia powinnam dać tutaj, czy do tematu o "Imprezie w Plenerze", ale skoro moje rodziny są tutaj, to w sumie wolałam nie rozbijać tych zdjęć. Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 08.02.2011 - 14:15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
|
![]()
Myślę, że do imprezy w plenerze też możesz dać
![]() później dodam bardzo krótkie losy rodzinki, którą chwilowo postanowiłam grać (http://forum.thesims.pl/showpost.php...&postcount=172 ) i trochę dłuższe, ale wciąż krótkie losy mojej "ogólnej" rodzinki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Guest
|
![]()
anie - wiesz że chyba jak pobierzesz kogoś zrobionego z tymi suwakami z neta,a nie będziesz mu grzebać w gębie w CASie,to nie powinien się zmienić?pobrałam parę takich simek i bez netowych suwaków działały.
ale może Ty próbowałaś i Tobie jednak nie? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
|
|