![]() |
#252 |
Reputacja: 10
|
![]()
Latka lecą i Anastazja z Jasonem muszą w końcu się zestarzeć... Nie ma lekko. Żyli bardzo długo, mają już prawnuków...
A co do Molly, to ciężko powiedzieć... Może to te wczorajsze krążki cebuli... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
|
![]()
super takie dlugie rodzinki z ogromnymi drzewami genealogicznymi i historia
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
|
![]()
Masz racje byłoby fajnie.. Może i ja zacznę dodawać zdjęcia mojej rodzinki.. tylko u mnie będą to losy 3 pokolenia!! Wcześniejsze już w grobach! Muszę się zastanowić!! Ale i tak moje posty ze losami rodziny pojawiałyby się dopiero w soboty!
yet all are achieving one purpose: Love.! Ostatnio edytowane przez Ceasaries : 23.02.2011 - 17:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Guest
|
![]()
Anie-ten mod na ciąże co go podałaś,wrzuciłam tak jak pisze u ciebie w poradniku i mi nie działa
![]() Tak jak pisałam po smierci Fatimy i Reida to Lavrin zajeła się małą Romą. Jednak Lavrin mi sięznudziła,bo spełniłam jej życiowy cel,nauczyłam prawie wszystkiego,romansowała chyba ze wszystkimi facetami...więc skończyła obok siostry i szwagra. Roma stała się nastolatką a Lilianę wyprowadziłam do SV bo wyszła tak strasznie brzydka,że żaden sim jej nie chciał(dosłownie jak próbowałam z jakimś flirtowąc to się obrażali). Więc teraz pogram Romą.Stworzyłam jej też faceta,ale jak narazie niech skończy szkołę ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
|
![]()
Och, krążki cebuli...
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#257 |
|
![]()
ja np nie wiem co zrobie jak juz samatha urodzi dziecko ,planowane> i co te dziecko bedzie robilo....w bridge powiem wieje nuda ;/ ani parczku ladnego, ani plazy, ani piknika nie ma gdzie robic i chwytac motylkow, zbierac kamieni....taka nuda :/ a rodzinki mi szkoda bo superowo mi sie nia gra...jak tak dalej pojdzie to Albo bede grac tez druga rodzina <bez kodow> albo wezme wampiry w troki i przeniose ich do sunset valley, bo tam jakos ciekawiej jest, okolica ladniejsza i wiecej budynkow sie zmiesci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
|
![]()
A mi tam się w BP podoba... Wreszcie miasto, a nie wioska, a to miła odskocznia. W SV za to jest więcej zieleni, to fakt, ale taka jest właśnie różnica, pomiędzy miastem a wioską...
Molly zaczyna się domyślać co jest powodem mdłości i to nie są "krążki cebuli". Umówiła się z Lil'em u Walusia. W międzyczasie coś przęskosiła. ![]() Lil się spóźnia, może podejrzewa, po co się z nim umówiła w tej okropnej knajpie? Drink "wielki błąd", wydaje się jak najbardziej na miejscu... ![]() "Nie no mała sorry, ale dzieciaka nie było w umowie..." ![]() Jakby tego wszystkiego było mało, potrzebna była jeszcze policja... ![]() "Córka co ty wyprawiasz! O której to się do domu wraca!?" ![]() Kolejny dzień, dzisiaj musi powiedzieć starym o ciąży... ![]() Ale przy śniadaniu jakoś nie było okazji... ![]() Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 23.02.2011 - 22:55 |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Guest
|
![]()
o tak,to odwożenie do domu jest prześmieszne.
Florence nieraz policja z klubów zgarniała,ona miała darmową dowózkę do domu,a Rocky (jej teoretyczny opiekun) miał głęboko w robocim tyłku o której ona wraca ![]() policja zamiast pilnować bezpieczeństwa i łapać przestępców to wozi nastolatków!chamstwo!i to za nasze simowe pieniądze! ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
|
![]()
Skoro mówicie, że mało osób się wypowiada to i ja się wypowiem
![]() ![]() Poznajcie Elle i Jacka Evans. ![]() Ella jest spostrzegawczym detektywem na 5 poziomie kariery jako poszukiwaczka niejasnych wskazówek. ![]() Jack jest wojskowym. Pragnął tej pracy od dziecka, już jako nastolatek pracował nad swoją kondycją. Obecnie jest na 5 poziomie kariery jako drugi pilot. ![]() Pewnego razu postanowili postarać się o dziecko. Ich małżeństwo zaowocowało synkiem o imieniu Joshua (brak zdjęć ciąży i niemowlaka). Po niedługim czasie stał się małym dzieckiem. Tu na rękach mamusi. ![]() Zdjęcia jak tatuś uczył chodzić nie mam, ale jak mama uczyła mówić owszem. Najlepiej na świeżym powietrzu ![]() ![]() Praktycznie odrazy po narodzinach Joshua, podczas gdy był jeszcze niemowlakiem, Jack i Ella postanowili zaadoptować troszeczkę starszą od niego Emily. ![]() Nie robili różnic, traktowali ich jednakowo dobrze. Pewnego dnia Emily dorosła do wieku szkolnego. ![]() ![]() Kochają się z braciszkiem i wspólnie spędzają czas. ![]() Ella i Jack byli zgodnym małżeństwem dopóki Jack nie zaczął flirtować z pokojówką... ![]() Niestety, miał na tyle pecha, że akurat do domu wracała jego żona. Zrobiła mu awanturę, a potem wyrzuciła pokojówkę z pracy. ![]() Jakiś czas się do siebie nie odzywali, jednak urok osobisty i słodkie oczka Jacka podczas przeprosin wygrały z silną wolą Elli. ![]() Po pewnym czasie do wieku szkolnego dorósł także Joshua, na zdjęciu z najlepszą przyjaciółką swojej siostry. ![]() A po kilku dniach Emily stała się nastolatką. ![]() Narazie tyle, wszystko naraz bo gram nimi już jakiś czas, ale nie wstawiałam tu zdjęć. Chciałam żeby Ella urodziła bliźniaki ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|