![]() |
#291 |
Reputacja: 10
|
![]()
Laaaal ale wielgachne drzewo genealogiczne
![]() ![]() Ciag dalszy sielanki rodziny Kasprzyk: Samantha odpoczywa na swiezym powietrzu w miejskim parku teskniac na przyjaciolmi. ![]() Nagle dostrzega Jego - mlodego studenta medycyny...Samantha nie moze oderwac od niego wzroku. ![]() Nieoczekiwanie chlopak zauwazyl dziewczyne i znalezli wspolne tematy. Po kilku randkach Samantha miala nadzieje, ze bedzie z tego cos wiecej niz przyjazn... ![]() Od kiedy Samantha spotykala sie z Adrianem w parku przesiadywala tu wiele czasu, majac nadzieje na kolejne spotkanie - tutaj zbiera motyle. ![]() Spod jabloni znalazla stado biedronek. Samantha postanowila zlapac sobie jedna. ![]() Samantha uczy sie umiejetnosci ogrodnictwa, poniewaz chce zostac wspanialym ogrodnikiem. Rodzice gawedza sobie na temat nowych sasiadow. ![]() Adrian zaprosil Samanthe na plaze. Dziewczyna byla oczarowana chlopakiem... i jeszcze ten zachod slonca. ![]() Samantah nie mogla sie powstrzymac. Czula, ze pomiedzy nimi rodzi sie glebsze uczucie - jej pierwszy pocalunek przy zachodzie slonca. Ach jak romantycznie... ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#292 |
|
![]()
Dalsze losy rodzinki, Richter, czyli mojej...
A więc tak... Po ślubie Andy i Scheyla wrócili do domu., a wieczorom odbyli romantyczną rozmowę i doszło do czegoś więcej, nie będę wnikała w szczegóły: [IMG]http://i56.************/scyw7b.jpg[/IMG] U Jaspera, ciekawe rzeczy się dzieją.. powiem tyle że, dla niejakiej Danikii wpadł w oko.. To chyba była miłość od pierwszego wejrzenia.. (na 100%- usiadł tylko koło niej na ławce a ta się do niego przytula i po chwili zaczyna całować! Na tym, zdjęciu aktualnie to on ją całuje,, bo wtedy nie zdążyłam. ![]() [IMG]http://i56.************/ad20yw.jpg[/IMG] Dwa dni,, codzienne mdłości i po pracy wyskakuje brzuszek.. Scheyla jest w ciąży!! [IMG]http://i54.************/33w75f9.jpg[/IMG] Ciąża, wolne dni, więc zajmuje się robieniem obiadków!! [IMG]http://i52.************/2yl9p9g.jpg[/IMG] Tu już w bardziej zaawansowanej ciąży: [IMG]http://i56.************/2e2miic.jpg[/IMG] I nastały dni smutku,,, Emila Richter umarła od razu po pracy!! ![]() [IMG]http://i52.************/mmww6.jpg[/IMG] Tutaj błaga kosiarza żeby jej nie zabierał... Mroczny się nie zgadza i zostaje po niej tylko nagrobek!! ![]() [IMG]http://i56.************/35ipycw.jpg[/IMG] Cała rodzina jest smutna, ale nastaje nowy trochę lepszy dzień, a na pewno jeden z najwspanialszych dni dla młodej pary, ponieważ Scheyla rodzi dziecko!: [IMG]http://i55.************/14b7uht.jpg[/IMG] Oto mały Mejson: [IMG]http://i53.************/11l1r2g.jpg[/IMG] Mama przytula, a zarazem uspokaja małego chłopca!! ![]() ![]() [IMG]http://i51.************/4ryziq.jpg[/IMG] Na razie to koniec,, czekajcie na dalsze losy!! ![]()
yet all are achieving one purpose: Love.! Ostatnio edytowane przez Ceasaries : 27.02.2011 - 17:26 |
![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
|
![]()
No to moja kolej.
Matika i Feng Choo: Romantyczny powrót do młodości... Po głębszym przeanalizowaniu wieku poszczególnych członków mojego Klanu, doszłam do wniosku, że gra solidnie przesadziła z wiekiem Matiki, czyniąc ją tylko kilka dni młodszą, od własnych rodziców. Szczegóły techniczne pominę, ale co ja bym zrobiła bez NRaas Master Controllera... ![]() Lana (żona Elvisa) trzymająca na rękach Martynę, swoje drugie dziecko. ![]() A oto Aleksander, z Martyną, są rodzeństwem. ![]() Elvis (syn Ernesta i Mii), z żoną Laną. ![]() Tutaj już rodzina Choo, czyli Jin i Lilly. Oto ich starszy syn, Marcus. Jest nastolatkiem, jak Aleksander. ![]() Pierwsza z bliźniaczek, Dina lub Nina, mylę je. Córki Jin'a i Lilly, siostry Marcusa. ![]() I druga z bliźniaczek. ![]() Jin i Lilly. Sory, za szablonowe zdjęcia, ale ja u nich byłam na chwilę i nie bardzo mam ochotę i czas robić jakieś "scenki rodzajowe". ![]() A tutaj nieco intymności... ![]() Bliźniaczki w swoim pokoju. ![]() No i drzewo genealogiczne. Sorry, za tyle zdjęć tego drzewka, ale jak tu tyle ludu upchnąć na jednej planszy... No a ja chciałam wszystkich pokazać. No to "legenda". Anastazja i Jason to Założyciele rodu. Mają dwójkę dzieci Ernesta i Matikę. Ernest i Mia mają dwójkę dzieci, Elvisa i Molly. Matika i Feng też mają dwójkę, Jin'a i Sayuri. Elvis i Lana mają syna Aleksandra i córkę Martynę. Molly ma męża Lil'a i ma z nim syna Danny'eg, wkrótce urodzi się drugie dziecko. Jin i Lilly mają troje dzieci, Marcusa i dwie dziewczynki bliźniaczki Dinę i Ninę. Sayuri ma męża Antony'ego, jeszcze nie mają dzieci, ale Sayuri jest w ciąży. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na razie nie wiem kim grać, ta rodzina jest ogromna. Chyba na razie będę grała Matiką, Fengiem, Sayuri i Antony'm. U Anastazji, Jasona, Ernesta i Mii, już chyba nic ciekawego się nie wydarzy. Odchowali dzieci, mają wnuki, a Anastazja i Jason nawet prawnuki. Będę ich czasem odwiedzać, ale lubię wychowywać dzieci, więc Sayuri i Molly są teraz dla mnie ważniejsze i to po tych dwóch domach będę skakać najwięcej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Guest
|
![]()
Sayuri jest nawet ładna, a wydawała mi się brzydka. A tak w ogóle, kiedy Anastazja i Jason umrą, to ,,przywrócisz'' ich do życia?
![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
|
![]()
Ciąg dalszy losów rodziny Evans.
Ella po pracy postanowiła się zrelaksować. W związku ze zmianą wieku na dorosłą zafundowała sobie wizytę u stylisty. Zmieniła jednak tylko ubranie, na zdjęciu jeszcze przed zmianą ubioru. ![]() Życie Jacka kręci się głownie wokół sportu. Musi mieć kondycję, aby nadawać się do swojej pracy. ![]() Zaimponowało to Emily. Romantyczka w zwiewnej sukience tak naprawdę jest odważną i wysportowaną nastolatką. Na zdjęciu Emily przy śniadaniu: ![]() Joshua odkrył w sobie zdolności plastyczne, jednak pozostanie to tylko i wyłącznie hobby. ![]() Chłopak ma świetny słuch, zaraz po urodzinach sprawił sobie gitarę i zaczął naukę. ![]() Tylko tyle, nie mam czasu grać póki co... Plany na najbliższą przyszłość rodziny mam, ale kiedy je zrealizuje, nie wiem..
![]() |
![]() |
#296 |
|
![]()
Nie mam w zwyczaju przywracać do życia. Tylko jedną osobę wskrzeszałam i był to Eric Darling, mąż Agnieszki Zadek z Sunset Valley. Generalnie to uważam, że jak Sim umrze ze starości (co innego wypadek, ale to mi się rzadko zdarza), to on już swoje życie przeżył i nie ma po co go wskrzeszać. A szczerze powiedziawszy, to ja lubię mieć w domu 3 pokolenia, starszych rodziców, syna\córkę z żoną\mężem i ich dzieci. No a teraz to tak, Anastazja i Jason są emerytami, a Ernest i Mia już dzieci odchowali, więc nie mam już za bardzo ochoty nimi grać, bo to trochę nudne. Jakby Anastazja i Jason starzeli się normalnie, to już by nie żyli a ja bym miała w domu Ernesta, Mię, Molly i Lil'a z dziećmi. Nie życzę Anastazji i Jasonowi śmierci i nie planuję ich uśmiercać, ale już przywykłam, że umrą. No taka kolej rzeczy...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Guest
|
![]()
Anie-podziwiam cie,że potrafisz swoją rodzinę utrzymać w ryzach. Ja nie lubię mieć więcej niż jedną rodzinę pod konktrolą.
Gregori coraz częściej spotykał się z Tamarą. Postanowil dla niej napisać seredane,lecz najpierw trzeba było nadrobić zaległości w grze na gitarze. ![]() Przy kolejnym spotkaniu Gregori nie mógł się powstrzymać i pocałował Tamarę. ![]() Kochankowie spędzili cały dzień razem.Spacerując po mieście Gregori wpadł na gienialny pomysł. Wysłał Tamarę do kosmetyczki a sam zniknął w małym sklepiku... Wieczorem po kolacji w swoim mieszkaniu kleknął przed dziewczyną i się oświadczył ![]() Narzeczeni nie chcieli wyprawiać hucznego wesela,więc wymienili się obrączkami zaraz na drugi dzieńpo oświadczynach. ![]() A tu Klara-córka Tamary z pierwszego małżeństwa. ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
|
![]()
Ale to wcale nie jest trudne, utrzymać ludzi w ryzach. To przyzwyczajenie z dwójki i jedynki. Nigdy nie grałam tylko jedną rodziną, bo bym się zanudziła. A w trójce mam radochę, że łatwo mi idzie tworzenie dużej rodziny. W dwójce jak chciałam rozmnożyć nastolatki z dwóch rodzin, to musiałam obiema rodzinami sterować osobno. Strasznie to mnie denerwowało. A w trójeczce... sielanka. Wszyscy się starzeją równocześnie i nie muszę już się męczyć.
Cieszę się, że znowu wzrasta zainteresowanie tym tematem. A żeby nie było offtopu, wstawiam coś od siebie, nie zdjęcia, ale filmik. Z czasów, gdy Molly i Lil mieszkali jeszcze z rodzicami i dziadkami Molly. http://www.youtube.com/watch?v=SyOCObP-gyw |
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
|
![]()
I ciag dalszy
![]() Wkoncu Celina namalowala obraz na ktorym mi zalezalo ;D normalnie cudo! ma talent kobitka. ![]() *(Przez nieuwage mialam wlaczony "postep historii" zanim zapoznalam dobrze Samanthe i Adriana i przez to Adrian mial juz jakas dziewczyne >.< musialam cos z tym zrobic...czlowiek nie ma pojecia co moze sie stac w grze podczas tych niecalych 4h simowych O.o) Adrian mial dosc swojej wscibskiej i majacej ciagle pretensje dziewczyny - poklocil sie z nia i zerwal. Po tym pomyslal znowu o dziewczynie imieniem Samantha... ![]() Jeden z wczesnych porankow - Samantha pielegnuje ogrodek, a Pawel uczy sie o wedkarstwie....w towarzystwie paparazzich >.< ![]() Czas do pracy. Zaspany Adrian myje zeby przed wyjsciem do szpitala. ![]() Mlody student medycyny nie mogl wytrzymac. Kiedy Samantha konczyla pranie Adrian wyskoczyl jak z procy z sasiedniego pokoju i wreczyl jej pierscionek zareczynowy wykrzykujac "wyjdz za mnie Samantho!" ![]() Po tej pieknej chwili rodzinka zajadala sniadanie, ktore przygotowala Samantha. ![]() I nadszedl ten czas - slub Samanthy Kasprzyk i Adriana Kaczmarka. Nalozenie obraczek... ![]() ...oraz pocalunek konczacy ceremonie slubna. ![]() Przyjecie trwalo! Goscie tanczyli przy muzyce swietnie sie przy tym bawiac. ![]() I kolejne pocalunki. Ach te zadrosne a zarazem szczescliwe spojrzenia gosci ![]() ![]() Gratulacje od taty takze byly. Jego "mala" coreczka sie wychodzi za maz ![]() ![]() Pawel zatanczyl pierwszy taniec z corka, Celina gawedzila z sasiadka, a Adrian zajmowal sie czestowaniem gosci drinkami. ![]() Po udanym przyjeciu slubnym szczesliwa para mloda mogla wreszcie odpoczac i "zaowocowac" zwiazek ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez eyvee : 27.02.2011 - 22:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
|
![]()
Fajne zdjęcia, ja nigdy nie robię imprez, moje simy biorą ślub prywatny, bo nie chce mi się organizować wesela. Z resztą to ja nawet nie mam opcji "weź ślub", mam tylko opcję "Weź ślub prywatny", więc nawet domownicy się do młodych nie zlatują, a szkoda. Raz tylko miałam opcję "weź ślub", gdy Molly się hajtała, a nie było wtedy w domu nikogo obcego.
Gram teraz Molly, ale będę skakać po rodzinach. Anastazja i Jason się starzeją, gdy będą bliscy śmierci wrócę do nich. Zaczynam już myśleć o tym gdzie ich pochować, na cmentarzu, czy w domu. Przydałby mi się jakiś mod, który nie zmienia nagrobka w urnę pod dachem, zrobiłabym kryptę w piwnicy ich domu. Gdy Anastazja i Jason odejdą, sprowadzę Molly i jej rodzinę z powrotem do tamtego domu. Na razie nie ma tam tyle miejsca. ![]() Wspólny posiłek, Molly jest w zaawansowanej ciąży. ![]() A oto Danny, jako dzieciak z podstawówki. Na razie ma przeciętną urodę, ale nie jest brzydki. ![]() Posiłek we troje, a w zasadzie we czworo, jeśli liczyć dziecko Molly ![]() ![]() Molly musi sama sprzątać w domu, tutaj nie ma służącej... ![]() Wspólna gra. Nie lubię tego domu, ale powoli zaczyna mi brakować miejsca na tej wysepce za miastem, nie mogę za bardzo wybrzydzać, a domu budować mi się nie chce. ![]() No i poród. Lil przywiózł Molly do szpitala. ![]() Urodziła się dziewczynka (to było w planie), nazwałam ją Julia. ![]() Zbliżenie na małą. ![]() Taniec. Jedyne, co jest fajne w tym domu, to widok z okna. ![]() Teraz to Lil wstaje do dzieciaka po nocach... Zemsta jest słodka! ![]() Molly bardzo szybko wróciła do formy po ciąży i porodzie, pozazdrościć... ![]() Lil gra, a Molly słucha.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|