![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
Z tego co zrozumialam i widziałam na demo, będzie to zupelnie nowy typ gry wogóle , nie tylko simowej. Takie RPG na wesoło. Tak jak mówili producenci gra opiera sie na trzech filarach: królestwo, bohaterowie i misje. Czyli nie bedzie takiej rozgrywki jaką znamy z The Sims; nie ma rodzin, generacji itd;żadnej gry swobodnej. Poraz pierwszy simy mozna przejść i skończyc grę. Może potem cos w tej kwestii zmienią, ale, tak mi sie wydaje, bedzie to zależało od tego jakie bedzie zainteresowanie grą.
Tryb budowy tez jest ograniczony, podobnie jak CreateASim. Za to jest potężne Create-a-Style,czyli to co im sie udało w TS3. Mozna rozwijać królestwo poszerzając jego terytorium ( to co mi sie podoba!), można rozwijac stosunki dyplomatyczne z sąsiadami, a swoich poddanych kontrolujemy tylko przez bohaterów, króla, czarodzieja, kowala itd. Oczywiście jak w królestwie nie ma kużni, nie bedzie kowala. Czyli bardzo nietypowe simy.... Do tego chodzą tak samo paskudnie jak te simy z TS3 , co mnie osobiście odrzuca, ale skoro nie są to simy sensu stricto (jak np.moje ukochane TS2!) to można EA to wybaczyć bo The Sims Sredniowiecze to zupełnie inna gra. I dobrze! |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|