|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
Miałam teraz rekolekcje, więc nadrobiłam zaległości w graniu simami. Zanim pokaże zdjęcia chciałabym jeszcze dodać, że prawie wszystkie zdarzenia wydarzyły się bez mojej ingerencji w życie innych simów niż Emily
![]() Mówiłam ostatnio o Lindzie, która nie polubiła mojej simki od początku. Linda mieszka razem z ojcem, urodę odziedziczyła po matce, którą niegdyś grałam, a która zmarła w pożarze. Dziewczyna jest wysportowana, popularna i lubiana, choć niekoniecznie przez dziewczyny z racji swojego zachowania. ![]() Wracamy do Emily.Prowadzenie domu wymaga pracy, więc zabieramy się za wielkie sprzątanie. Jednym słowem, jest co sprzątać ![]() ![]() Wspominałam już, że moja simka jest znana ze swojej niechęci do sportu? No, ale co jakiś czas trzeba się wybrać na siłownie, by spalić kalorie nabyte przez pyszne ciasta i łososie z rusztu, które przygotowuje pani burmistrz, mama Lilianny i Jaspera. Razem z przyjaciółką blondyna w swoim nowym stroju kąpielowym zawitałam w siłowni. Oczywiście ćwiczenia zaczynamy zabawą, którą wygrała Lilianna ![]() ![]() Ale nie tylko na zabawie miało polegać wyjście do siłowni, więc niechętnie, acz z wizją spalenia tłuszczyku dziewczyny weszły do części sportowej i zobaczył ... Jaspera z entuzjazmem rozmawiającego z Lindą. No, ale rozmowa to nic złego, może chodzi o zadanie z matmy? Emily jednak trochę zepsuł się humor. ![]() Niestety dla Emily Linda zaczęła flirtować z jej chłopakiem, aż się pocałowali. W dziewczynie zawrzało i wściekła na Jaspera ruszyła ku nim. ![]() Spoliczkowała Lindę, ale zdziwiło mnie zachowanie Jaspera. Już bardziej przejmowała się tym jego siostra. On stał uśmiechnięty, co jakoś mi się nie spodobało ![]() ![]() Lilianna też nie czuła się najlepiej, wzięła więc przyjaciółkę do siebie, akurat na porcję świeżych hot-dogów. Zdradzona dziewczyna nie miała jednak apetytu. ![]() W pokoju bliźniaczek siedziała Aimee, siostra Lilianny. Dziewczyny nie przepadały za sobą, ale kto jak kto, Aimee umie pocieszać. Emily od razu pojawił się nastrójnik "spuszczenie pary" ![]() Bonus: Stare zdjęcie Emily podczas swoich urodzin.
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|