![]() |
#1052 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Być może, sporadycznie zajrzy, ale zapewne tylko po to by sprawdzić czy forum działa.
W końcu nie działające forum=brak zysków z reklam. I to by było na tyle.
#1053 |
Guest
|
![]()
Ja bym zmienił to,że w Off-Topie nie liczą się posty.Czyli na stronie O Mnie liczą się posty z Off-Topu ale jako ostatnie.A w liczbie "wszystkich postów"(tak jak ktoś ma na przykład w profilu: Postów: (np.) 125).Czyli w skrócie:chcę aby(jak ktoś napisze post i pod jego avatarem jest kilka rubryczek:Zarejestrowany,Wiek,Skąd itd.)to żeby przy rubryczce "Postów" liczyły się te z Off-Topu.
|
![]() |
#1054 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
patryk916 - to bezsensowne bo wiesz jak w offtopie łatwo nabija się posty. Nie bez powodu posty tam są nienaliczane.
|
![]() |
![]() |
#1055 |
Reputacja: 10
|
![]()
Moim zdaniem warto by było zmienić długość czekania na możliwość wysłania kolejnego posta. Skróciłabym to do 20, 30 sekund.
|
![]() |
![]() |
#1056 |
Reputacja: 16
|
![]()
Ale chyba było już mówione, że tego nie da się skrócić.
![]() |
![]() |
![]() |
#1057 | |
Reputacja: 10
|
![]()
Da się! Jeśli oczywiście admini mają dostęp do panelu admina.
Cytat:
![]() |
![]() |
#1058 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
To kolejna zapora anty spamowa
![]() Jeżeli ktoś pisze dłuższe, bardziej rozbudowane posty to nie przeszkadza, chyba, że w forumowych grach. |
![]() |
![]() |
#1059 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
To wyjątkowo prymitywna i nieskuteczna jak to określiłeś "zapora antyspamowa"
Opcja ta jedynie przeszkadza w dziale "off-topic" Dobrze byłoby ją wyłączyć tylko w tym dziale, jednakże nie wiem czy jest takowa możliwość.
#1060 |
Guest
|
![]()
z tego co widze w panelu to w tym systemie, ktoy podala slythia mozna zmienic tylko ogolne ustawienia, czyli nie da sie dla samego offtopu, ale poszukam jeszcze w innych miejscach
e: no nic nie widze takiego Ostatnio edytowane przez lithium : 20.03.2011 - 12:30 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|