![]() |
#392 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ehh. pewnie ciężko się Tobie połapać.
![]() ![]() W 1 cz. historii są losy Lijuan i Xaviera, a w drugiej ich córki Maddie. ![]()
![]() |
#393 |
|
![]()
Miałam teraz rekolekcje, więc nadrobiłam zaległości w graniu simami. Zanim pokaże zdjęcia chciałabym jeszcze dodać, że prawie wszystkie zdarzenia wydarzyły się bez mojej ingerencji w życie innych simów niż Emily
![]() Mówiłam ostatnio o Lindzie, która nie polubiła mojej simki od początku. Linda mieszka razem z ojcem, urodę odziedziczyła po matce, którą niegdyś grałam, a która zmarła w pożarze. Dziewczyna jest wysportowana, popularna i lubiana, choć niekoniecznie przez dziewczyny z racji swojego zachowania. ![]() Wracamy do Emily.Prowadzenie domu wymaga pracy, więc zabieramy się za wielkie sprzątanie. Jednym słowem, jest co sprzątać ![]() ![]() Wspominałam już, że moja simka jest znana ze swojej niechęci do sportu? No, ale co jakiś czas trzeba się wybrać na siłownie, by spalić kalorie nabyte przez pyszne ciasta i łososie z rusztu, które przygotowuje pani burmistrz, mama Lilianny i Jaspera. Razem z przyjaciółką blondyna w swoim nowym stroju kąpielowym zawitałam w siłowni. Oczywiście ćwiczenia zaczynamy zabawą, którą wygrała Lilianna ![]() ![]() Ale nie tylko na zabawie miało polegać wyjście do siłowni, więc niechętnie, acz z wizją spalenia tłuszczyku dziewczyny weszły do części sportowej i zobaczył ... Jaspera z entuzjazmem rozmawiającego z Lindą. No, ale rozmowa to nic złego, może chodzi o zadanie z matmy? Emily jednak trochę zepsuł się humor. ![]() Niestety dla Emily Linda zaczęła flirtować z jej chłopakiem, aż się pocałowali. W dziewczynie zawrzało i wściekła na Jaspera ruszyła ku nim. ![]() Spoliczkowała Lindę, ale zdziwiło mnie zachowanie Jaspera. Już bardziej przejmowała się tym jego siostra. On stał uśmiechnięty, co jakoś mi się nie spodobało ![]() ![]() Lilianna też nie czuła się najlepiej, wzięła więc przyjaciółkę do siebie, akurat na porcję świeżych hot-dogów. Zdradzona dziewczyna nie miała jednak apetytu. ![]() W pokoju bliźniaczek siedziała Aimee, siostra Lilianny. Dziewczyny nie przepadały za sobą, ale kto jak kto, Aimee umie pocieszać. Emily od razu pojawił się nastrójnik "spuszczenie pary" ![]() Bonus: Stare zdjęcie Emily podczas swoich urodzin. ![]()
![]() |
![]() |
#394 |
|
![]()
Ciekawe zdjęcia. Ale szczerze to już się dawno pogubiłam kto z kim i dlaczego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
|
![]()
Była sobie kiedyś Pamela King, która była zapaloną kobietą to nektaru i obiecała sobie, że zostanie megagwiazdą oraz chce zostać dziewczyną 10 chłopaków (przykre wspomnienia z dzieciństwa). Obiecała sobie, że zamieszka w wielkim domu i marzenie spełniło się...
![]() ![]() W wolnych chwilach dba o ogród... ![]() Zabrakło mi nasion ![]() + Lansujemy się samochodem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zrobię wszystko by dopiec wrogowi ![]() ![]() Ale marzenie się spełniło ![]() ![]() ![]() To to się Pamela wpieniła, ten strój był od stylisty mody Garcjana Van'kuku + bonusy... ![]() Mój śpiewak operowy ![]() ![]() Zjadłaś cytrynę? ![]() Ale ma zaciesz ![]() ![]() No gdzie ten pierścionek? ![]() Trochę przyciasne te spodenki xD ![]() Rozerwałaś kiecke! ![]() Nie oddam wam mojego nektaru! Edit: Pomoże ktoś dlaczego mi się nie pokazują te błędy zamiast zdjęci? Ostatnio edytowane przez lazuryt00 : 21.03.2011 - 11:28 |
![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
|
![]()
Troche niegralam, poniewaz mialam co innego do roboty, a i wena na simy troszke mi znikla, lecz znowu wrocila;p
Celina zachciala sobie zrobic tatuaz poki jeszcze zyje na tym swiecie - zawsze marzyla zrobic cos szalonego ![]() ![]() Niestety nadszedl ten czas...Pawel odszedl ze starosci ![]() ![]() Celina nie mogla sobie poradzic z ta mysla, ze jej ukochanego juz nie ma...- przy nagrobku Pawla. ![]() Z tesknoty za mezem Celina zawarla pakt ze smiercia, by ja takze zabrala. Chciala byc przy boku Pawla nawet po smierci. ![]() Kiedy Samantha przyjechala z pracy jej serce peklo...jej ukochani rodzice odeszli. ![]() Adrian probowal pocieszyc smutna Samanthe. ![]() Tutaj spotkanie rodziny przy grobach zmarlej Celiny i Pawla - wszyscy w zalobie. ![]() Najbardziej smierc babci i dziadka wplynela na Olivie. Byla z nimi bardzo zzyta i nie mogla sobie z ta mysla poradzic. ![]() Podlamana Olivia po smierci Celiny i Pawla miala wszystkiego dosyc. Wypomniala ojcu, ze jest pracoholikiem i nie ma dla niej czasu, bo ciagle siedzi w pracy... ![]() ...i pracuje jeszcze w domu, co zrobil chwile pozniej :/ ![]() Olivia nie chciala isc do szkoly, ale musiala. Nie chciala sprawic jeszcze teraz klopotow mamie. Miala dosc swojego ojca...Niestety w szkole miala metlik w glowie, nie myslala jasno przez co odbilo sie to na jej ocenach. Nie miala ochoty na nauke,ale sie zmuszala... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Guest
|
![]()
Shelia twoja Linda na pierwszym zdjęciu jest podobna do mojej Klary jak była nastolatką-ta sama fryz i ciuchy
![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
|
![]()
ok, skoro nikt inny nie daje screenow to ja dam moje
![]() Niestety cos mam teraz pecha...jakas plaga spadla na moja rodzinke ![]() ![]() Olivia jeszcze nabuzowana robi niechetnie pranie. ![]() Samantha w odwiedzinach u sasiadow<szczerze to wyslalam ja tam by zobaczyc dom Ćwirow ![]() ![]() Olivcia sprawdzajaca lokalna gazete. Dowiedziala sie dosc ciekawych rzeczy, a zwlaszcza zaciekawil ja artykul o wampirach w miescie... ![]() Olivia i jej chlopak w drodze to domu. Slicznie razem wygladaja ![]() ![]() Samantha szykuje indyka faszerowanego warzywami z ogrodu. Mniam ![]() ![]() Olivka karmi rybke Bandi. Ktos to musi robic ![]() ![]() A tutaj nastoletnia jeszcze Olivia uczy sie grac na pianinie. ![]() Adrian uparl sie, ze stanie sie nie tylko znanym chirurgiem, ale takze wynalazca. Niestety zaplonal od palnika. A ze nie bylo nikogo w domu i nie chcial zadzwonic na straz Smierc po niego przyszla. Mial jednak farta, bo mial kwiat smierci w ekwipunku. Moze to go czegos nauczy... ![]() Ale nie! Znowu to zrobil i skonczylo sie na zgonie. Mysli tylko o sobie, nauce i pracy...teraz ma...Tylko szkoda, ze Samantha tak przez to cierpi :/ ![]() Ale ta smierc ma tupet...autografu mu sie zachcialo...chociaz szczerze to nie jego wina. ![]() Samantha ze swoim dosc duzym ogrodkiem. ![]() Samantha od razu po pracy pojechala na cmentarz...nie myslala, ze zycie ja tak strasznie potraktuje. Miala tylko nadzieje, ze Olivie, ktora miala lada moment przyjsc na grob ojca, nie spotka taki sam los. ![]() Zlozylo sie tak, ze Adrian zmarl w urodziny Olivii, kiedy ta miala stac sie mloda dorosla. ![]() No i kolejne smutne spotkanie nad grobami bliskich: <Olivia juz jest mloda dorosla> Celiny, Pawla i Adriana. ![]() BONUS: Olivia po przemianie i zmianach w wieku "mloda dorosla". Szczerze ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Guest
|
![]()
Olivia jest teraz bardzo ładna !!!!!!!!!
Nie spodziewałam się tego ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|