|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Musisz próbować i chyba najlepiej jakbyś miała ten wskaźnik skupienia wysoki, wtedy misje idą lepiej.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Wiem,że nikt i tak mi nie odpowie,ale do rzeczy :
GDZIE ZNAJDĘ TE ANIELSKIE ŻIÓŁKO ?! Szukam szukam i jeszcze raz szukam i nic,moja medyczka (5 poziom) z całej energii,gdy zacząłem zbierać spadło na jakiś nastrójnik -50 xd Potrzebne jest(są) mi one do misji (medyczka i kupiec,nie pamiętam nazwy.Coś o pandemii) żeby zrobić 2x silne oleum lecznicze i 2x silne maści lecznicze. HELP HELP ! |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() 1 i 2. Koło klasztoru Pioterańskiego (czy jak to się tam nazywa) 3. W drodze do lasu. Podpowiedź: jeśli masz już wybudowaną kuźnię to na mapie teren Twojego królestwa zostaje obudowany murem. Ziółko rośnie tuż za nim, to nawet jest pierwszy krzaczek po lewej ![]() Za to ja mam dziwny problem. Mam misję: Królewskie Skrytobójstwo i muszę odnaleźć "zaginiony skarb". Tylko nie mam bladego pojęcia gdzie tego szukać. Byłam w kramie, w wiosce, w lesie, w jaskini, nawet na morzu... I nic... Gdzie tego szukać?? Wie ktoś? Edit: Wskoczyłam nawet do padołu i nic... Ma ktoś może jakiś inny pomysł? Ostatnio edytowane przez arianes : 17.04.2011 - 21:17 |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Porando, patrzyłeś w kramie wiejskim?
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Witam mam problem z misją musze znależc muszle i ja dostarczyć, nie mam zielonego pojęcia gdzie mam jej szukać przejżałam całą plaże i nie ma. Szukałam odpowiedzi na forum ale nic nie znalazłąm. Bedę wdzięczna za pomoc. pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Żeby spalić trawoziele trzeba najpierw założyć płótno, które znajduje się w naszym wyposażeniu, a później kliknąć na palenisko ( czyli tam gdzie gotujemy jedzenie).
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Witam,
Ponawiam pytanie dotyczace misji Wyzwanie Rybaka. Czyzby nikt sie z takim problemem nie spotkal? Mamy wziac udzial w konkurskie na zlowienie najwiekszej ryby.Musimy zapytac sie dwoch rybakow o porade.Jeden chce za porade jabko,a drugi duzy gulasz z wegorza.Po wybraniu drugiej opcji mamy zdobyc duzy gulasz z wegorza.Jak go zdobyc? Probuje 3 dzien i nic ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
hm w piecu ? tam gdzie jedzenie zrobic? jak tak to sie nie da .
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
jak spalic trawoziele w misji z medykiem?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|