|
![]() |
#2 | |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Właśnie zrobiłam sobie barda i zaczęłam z nim misję. W tej właśnie misji miałam pójść na plażę i szukać natchnienia. Szukanie natchnienia było również moim obowiązkiem. Nie mam pojęcia co robić!
Przy okazji chciałabym się dowiedzieć jak mogłabym wprowadzić poślubionego przez królową czarnoksiężnika tak żebym mogła nim kierować. Czy da się to zrobić? I jak królowa może zajść z nim w ciążę (opcja postaraj się o dziecko nie pokazuje się). Proszę o szybką odpowiedź, bo bez niej nie będę grała! Z góry dziękuję. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Witam,
Nie pamietam nazwy misji w kazdym razie mam dac wszystkim mieszkancom wioski mydlo, ale problem w tym, ze nie wiem gdzie szukac tego mydla. Bylam w kramie, ale nie ma, wiec nie wiem gdzie go szukac. Miliscie juz moze ta misje? Edit: Misja zaliczona nazwa misji to Rewolta wiesniakow, podejscie: stlum, gl. boh. rycerz... a po mydlo musialam biegac kilka razy na rynek ![]() Jak juz ktos wczesniej wspomnial ja tez wlasnie przeszlam na kolejny level i co? - na kazdym poziomie powtarzaja sie te same misje, tworzysz wszystko od poczatku i nie bardzo tylko rozumiem gdzie jest sens... Hmmm rozczarowalam sie... Ostatnio edytowane przez Raven : 29.06.2011 - 21:23 |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Grając bardem, lub kimkolwiek innym, bardzo często się zdarza, że zadanie jest również dziennym obowiązkiem. Nie przejmuj się i rób jedno i drugie
![]() ![]() Mąż królowej będzie odwiedzał dom tylko czasami. Właściwie, tylko w nocy, żeby się przespać, w ciągu dnia będzie spędzał czas "po staremu". Nie możesz nim kierować, nawet jeśli są małżeństwem. W Twoim przykadku, kiedy mąż jest czarownikiem, tzn jednym z bohaterów rozgrywki, będziesz mogła kierować imi obojgiem tylko w trakcie misji łączonych, które rozwiązuje dwóch bohaterów. Postaraj się o dziecko pojawia się tylko, kiedy simowie mają w kontaktach czerwone serduszko i mają mniej niż 2 dzieci.
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Dziękuję za pomoc ale chyba mnie źle zrozumiałaś... Chodziło o to, że nie wiem jak się znajduje inspirację czy jakoś tak. Chodzi o to co można robić kilka godzin.
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
oj tam, wiadomo o co chodzi >D
swoja drogą, czasem trzeba się mocno nastarać, zeby zaciążyć :D
![]() |
#9 |
|
![]()
Są do ściągnięcia jakieś dodatki typu fryzury, suknie itp.? Czy może w ogóle nie da się do Średniowiecza czegokolwiek wrzucać?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |