![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bluszczyk - to wstaw i podaj link, ja ci prześlę zdjęcia po mojej przeróbce
![]() Wracam do Was z nową, dużo porcją zdjęć. Emily mi urosła i ... no dobra, sami zobaczcie. Przyjaciółki mają urodziny w odstępie dwóch dni, dlatego postanowiły zorganizować je razem. Emily zrobiła sobie krótki rachunek sumienia i postanowiła przeprosić Lindę za spoliczkowanie i obelgi wykrzyczane pod jej i Jaspera adresem. Dziewczyna przyjęła przeprosiny i zapewniona o pojawieniu się na przyjęciu łososia z rusztu pani Holes(mamy Lilianny) obiecała przyjście razem z Jasperem. ![]() Dziewczyna zaprosiła też dziadków i rodziców z Brigdeport, którzy cieszyli się z zaproszenia przywożąc nową sukienkę, na szczęście za dużą. Byli dumni z tergo, że Emily ułożyła sobie życie tak ... poukładanie ![]() ![]() Teraz kilka fot z imprezy: Jeszcze jako nastolatki dziewczyny tańczą szalony taniec- wygnaniec. ![]() Pomyślenie życzenia jest ważną częścią imprezy. Lilianna już wie czego chce, ale Emily długo zastanawia się nad różnymi opcjami. ![]() W nowej sukience już jako młoda dorosła i z pewną siebie miną. ![]() Tort wyjątkowo pyszny ![]() ![]() Lilianna wygląda... dziwnie, ale i tak cieszy się ze swojego kroku w dorosłość. ![]() Rozwiedzeni( jak się okazało) rodzice Blondyny świetnie się bawili dmuchając bąbelki. ![]() Po przebrani w wybrany przez grę strój codzienny Emily bawi się chyba jeszcze świetniej. ![]() Wygląda pięknie. Tak piękni, że nawet Jasper zaczyna( nie wiem jakim cudem) z nią flirtować. Dobrze, że Linda tego nie widzi... ![]() Impreza trwała do rana, a bałagan był wielki. Niektórzy przeżyli swój pierwszy kac, ale mimo to wszyscy wyśmienicie się bawili. Pani burmistrz chyba zapomniała, że idzie do pracy. Poszła śmierdząca, ale wesoła. ![]() A tu Emily już po zmianie wyglądu. Wygląda słodko ![]() ![]() ![]() ![]() BONUS: Dmuchamy...! ![]()
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|