![]() |
#11 |
Reputacja: 15
|
![]()
Dobra, mam dla Was dużą porcję zdjęć
![]() Rodzina Fusco odcinek 2 ![]() Stało się pewnej nocy coś, czego efekty było już wkrótce widać: Otóż Felicia niespodziewanie zaszła w ciążę. ![]() To też tatuś postanowił się wreszcie wziąć porządnie do roboty, co by było go stać w ogóle na wychowanie dziecka. Dzień najlepiej zacząć od śniadania na koszt remizy: ![]() No i oczywiście akcja: ![]() W tym samym czasie Felicia wcale nie zamierzała leniuchować: Tutaj na złomowisku (zarobiła prawie 50$ za sprzedać zebranego złomu!) ![]() I w pralni (nie mogła przeciążać jeszcze bardziej swojego kręgosłupa): ![]() Udała się ten na cmentarz, cały czas mysląc o nadchodzącym potomku. W zasadzie obydwoje rodzice chcieli, żeby to była dziewczynka, ale zdałem się na łaskę gry: ![]() Kobieta potrafi robić szalone rzeczy ![]() ![]() W końcu nadszedł ten dzień (a w zasadzie środek nocy ![]() ![]() Jazda do szpitala (Felicia wolała prowadzi, co by ją to nieco odciągnęło od przerażającego bólu w brzuchu ![]() ![]() I w końcu jest: chłopczyk, którego imię to Leon! Otrzymał przez grę cechę wielbiciela przyrody a ja dodałem mu ekscentryka, widząc w nim potencjalnego wynalazcę! ![]() Z skromnej pensji Fabricia dobudowałem pokoik: niestety, zabrakło na pomalowanie go z zewnątrz i jeszcze chociaż jedno okno ![]() Dopiero teraz Felicia poczuła, co to być prawdziwą kobietą: Wstawianie w środku nocy: ![]() I nudne, obciążające kręgosłup obowiązki ![]() ![]() Zażądała za to od Fabricia nowej kuchenki, ten jednak zobaczywszy rozliczenie bankowe dobrze wiedział, że lepiej będzie, jeśli kupi używaną. ![]() Niestety, akurat takowej nie było, więc Felicia musiała zapomnieć o czymś nowym w domu. Za to Fabricio wybrał się do Czerwonego Spotkania (czy tylko u mnie nie ma w nim kelnera, a simowie sami mogą sobie robić napoje?) ![]() Ostatnim ważnym wydarzeniem był "awans" małego Leonka ![]() ![]() Ps. Jeszcze mam pytanko ![]() Jak można edytować simy w CASie podczas gry? Potrzeba jakiegoś modu, czy czego? ![]()
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 26 (0 użytkownik(ów) i 26 gości) | |
|
|