![]() |
#331 |
Guest
|
![]()
ja też na poczatku nie wiedziałam ale potem wybierajac statek klikasz na handluj czzy cos i tam wybierając miasto z jakim masz handlować w informacjach pisze np. grzyby (2) za drewno itp
|
![]() |
|
![]() |
#332 |
Guest
|
![]()
Witam,
Mam misję "złowieszczy czarnoksiężnik", gdzie gra się czarodziejem i szpiegiem. Oboje mieli do wykonana równocześnie zadanie, gdzie czarodziej miał walczyć z czarnoksiężnikiem siłą umysłu, a szpieg miał wysłać swoich ludzi do walki z duchami czarnoksiężnika czy jakoś tak. Posłałam czarodzieja do walki na umysły ale nie dał rady i osłabł, a zadanie się skasowało, ale dalej nie posłalam ludzi do walki przez szpiega bo nie wiem jak. Mówili, że będą czekać na mnie nad rzeką ale nikogo tam nie ma. Jak posłać ich do walki z duchami? Dziękuję z góry za pomoc |
![]() |
![]() |
#333 |
Guest
|
![]()
Za to mogę pomóc innym. "opowiedz śmieszną historię" jest z zakładce "przyjazne" na interakcji z innym simem, tylko trzeba się z nim najpierw trochę zaprzyjaźnić i też nie zawsze jest ta opcja. Trzeba kilka razy poklikać. Podobnie jest z "drocz się".
|
![]() |
![]() |
#334 |
Guest
|
![]()
No i widze ze juz dwa dni nikt nie odpowiedzial jak zabic króla na łowach!!!
Nikt nie próbował??? ile mozna czekac.... |
![]() |
![]() |
#335 |
Guest
|
![]()
A ja mam takie pytanko, w misji "Głodowa gorączka" musze zdobyć 100 jęczmienia. I czy wie ktoś może jak tego dokonać ??
![]() |
![]() |
![]() |
#336 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#337 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Guest
|
![]()
Wreszcie po ponad tygodniu czekania udało mi się do końca aktywować konto...
Specjalnie się rejestrowałem, żeby zadać jedno (póki co) pytanie Mianowicie, mam misję ze smokiem, opcja zaprzyjaźnienia. Gra magiem i kowalem W pewnej chwili musiałem wybrać sobie cel i rzucić na niego czar, potem okazało się, że czar nie zadziałał i trzeba było spróbować innego czaru raz jeszcze. Tu pojawił się problem - cel zniknął... wiem, że był(a) to gwardzist(k)a, ale ilekroć próbuję na każdym napotkanym gwardziście - nie mogę rzucić potrzebnego czaru. Nowego celu wyznaczyć nie mogę. Czy ktoś wie jak ten problem rozwiązać? |
![]() |
![]() |
#339 |
Guest
|
![]()
Witam wszystkich. Generalnie gra fajna, ale szkoda, że w kolejnych poziomach trzeba zaczynac wszystko od nowa, tak jak teraz przeszedłem do levelu "tylko dla zuchwałych", patrzę, a tu trzeba monarchę od nowa stworzyc i wszystko od nowa budowac i jeszcze misje są te same. Totalna beznadzieja.... I tak jak miałem Rycerza na 10 poziomie, Szpiega na 9, Króla na 9, Medyka na 5 itd, to wszystko się wyzerowało i na dodatek wszystko trzeba budowac od nowa te same budowle. To jak tam jest ze 20 takich samych kolejnych pozomów, to idzie się zanudzic. Przy 3 już się będzie znało wszystkie misje i przechodziło z zamknietymi oczami. Szkoda.... Moim zdaniem fabuła na jeden poziom gry, na reszcie do bani i jak zobaczyłem, że wszystko to samo od początku trzeba przechodzic, to mi się juz nie chce.... Albo jak jest misja, żeby bohater jakiś załozył własne królestwo i jak zakłada, to automatycznie znika z gry, a mogłabyby to byc jakaś galąź gry i oddzielna fabuła.... Jak myślicie można zaproponowac takie zmiany wydawcom? ;p I czy by je wzięli pod uwagę...
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Reputacja: 10
|
![]()
Galahad nie ten temat, odwiedź dyskusje ogólne.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|