Wróć   TheSims.PL - Forum > Pozostałe gry > Pozostałe gry z serii The Sims
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 07.04.2011, 18:13   #331
followleajo
Guest

Domyślnie Odp: Ts-Średniowiecze-Pytania i odpowiedzi.

Cytat:
Napisał CorkaCzarownic Zobacz post

A poza tym, mam pytanie. Jak spełnić jedną z tzw misji przekupki, gdy ma ona np zdobyć jedna sztukę drewna, czy klejnotów?:/
ja też na poczatku nie wiedziałam ale potem wybierajac statek klikasz na handluj czzy cos i tam wybierając miasto z jakim masz handlować w informacjach pisze np. grzyby (2) za drewno itp
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 07.04.2011, 18:23   #332
sila
Guest

Witam,
Mam misję "złowieszczy czarnoksiężnik", gdzie gra się czarodziejem i szpiegiem. Oboje mieli do wykonana równocześnie zadanie, gdzie czarodziej miał walczyć z czarnoksiężnikiem siłą umysłu, a szpieg miał wysłać swoich ludzi do walki z duchami czarnoksiężnika czy jakoś tak.
Posłałam czarodzieja do walki na umysły ale nie dał rady i osłabł, a zadanie się skasowało, ale dalej nie posłalam ludzi do walki przez szpiega bo nie wiem jak. Mówili, że będą czekać na mnie nad rzeką ale nikogo tam nie ma. Jak posłać ich do walki z duchami?
Dziękuję z góry za pomoc
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.04.2011, 18:27   #333
sila
Guest

Domyślnie Odp: Sims Średniowiecze POMOCY!

Cytat:
Napisał xdKamila Zobacz post
Za Chiny nie mogę przejść misji "Wesele" mam opowiedzieć dwóm simom śmieszną historię ... jestem z nimi przyjacielem ale za Chiny nie wiem jak to zrobić... próbowałam wszystkiego i nie ma takiej opcji jak "opowiedz śmieszną historie"... POMOCY !
Za to mogę pomóc innym. "opowiedz śmieszną historię" jest z zakładce "przyjazne" na interakcji z innym simem, tylko trzeba się z nim najpierw trochę zaprzyjaźnić i też nie zawsze jest ta opcja. Trzeba kilka razy poklikać. Podobnie jest z "drocz się".
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.04.2011, 10:24   #334
Santarni
Guest

No i widze ze juz dwa dni nikt nie odpowiedzial jak zabic króla na łowach!!!
Nikt nie próbował???
ile mozna czekac....
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.04.2011, 12:19   #335
natash9
Guest

A ja mam takie pytanko, w misji "Głodowa gorączka" musze zdobyć 100 jęczmienia. I czy wie ktoś może jak tego dokonać ??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.04.2011, 12:35   #336
Chryzantem Złocisty
Guest

Domyślnie Odp: Sims Średniowiecze POMOCY!

Cytat:
Napisał vesi Zobacz post
Przeszłam całą tą pierwszą ambicję i wysłałam swojego monarchę na nowe ziemie (nowy wspaniały świat), ale to wygląda zupełnie tak samo jak te całe Początki! Czy w innych ambicjach też robi się praktycznie to samo (takie same misje, że trzeba na nowo budynki stawiać etc)? bo wydaje mi się to trochę bezsensu.
tak,trzeba zaczynać wszystko od początku
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.04.2011, 15:42   #337
sila
Guest

Cytat:
Napisał natash9 Zobacz post
A ja mam takie pytanko, w misji "Głodowa gorączka" musze zdobyć 100 jęczmienia. I czy wie ktoś może jak tego dokonać ??
Jęczmień można zbierać z krzaków
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.04.2011, 21:12   #338
Face
Guest

Wreszcie po ponad tygodniu czekania udało mi się do końca aktywować konto...
Specjalnie się rejestrowałem, żeby zadać jedno (póki co) pytanie

Mianowicie, mam misję ze smokiem, opcja zaprzyjaźnienia.
Gra magiem i kowalem
W pewnej chwili musiałem wybrać sobie cel i rzucić na niego czar, potem okazało się, że czar nie zadziałał i trzeba było spróbować innego czaru raz jeszcze. Tu pojawił się problem - cel zniknął... wiem, że był(a) to gwardzist(k)a, ale ilekroć próbuję na każdym napotkanym gwardziście - nie mogę rzucić potrzebnego czaru. Nowego celu wyznaczyć nie mogę.
Czy ktoś wie jak ten problem rozwiązać?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.04.2011, 21:28   #339
Galahad
Guest

Witam wszystkich. Generalnie gra fajna, ale szkoda, że w kolejnych poziomach trzeba zaczynac wszystko od nowa, tak jak teraz przeszedłem do levelu "tylko dla zuchwałych", patrzę, a tu trzeba monarchę od nowa stworzyc i wszystko od nowa budowac i jeszcze misje są te same. Totalna beznadzieja.... I tak jak miałem Rycerza na 10 poziomie, Szpiega na 9, Króla na 9, Medyka na 5 itd, to wszystko się wyzerowało i na dodatek wszystko trzeba budowac od nowa te same budowle. To jak tam jest ze 20 takich samych kolejnych pozomów, to idzie się zanudzic. Przy 3 już się będzie znało wszystkie misje i przechodziło z zamknietymi oczami. Szkoda.... Moim zdaniem fabuła na jeden poziom gry, na reszcie do bani i jak zobaczyłem, że wszystko to samo od początku trzeba przechodzic, to mi się juz nie chce.... Albo jak jest misja, żeby bohater jakiś załozył własne królestwo i jak zakłada, to automatycznie znika z gry, a mogłabyby to byc jakaś galąź gry i oddzielna fabuła.... Jak myślicie można zaproponowac takie zmiany wydawcom? ;p I czy by je wzięli pod uwagę... Powiedzmy w kolejnej odsłonie, jeżeli wyjdzie.... Bo na prawde po przejściu "nowych początków" gra się kończy jeśli chodzi o zabawę.... Takie syzyfowe prace niestety......
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.04.2011, 07:23   #340
Ejak

Reputacja: 10

Galahad nie ten temat, odwiedź dyskusje ogólne.
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania