![]() |
#341 |
Guest
|
![]()
Witam! Jesten na misji "Wesele". Mój bohater zanim weźmie ślub z ukochaną, musi się oświadczyć, i tu zaczynają się schody. Za każdym razem gdy się oświadcza, ona odmawia. Próbowałam już wszystkiego, stosowałam wszystkich romantycznych interakcji zanim można poprosić o rękę, niestety, za każdym razem spotykam się z odmową. Co robię nie tak?
|
![]() |
|
![]() |
#342 |
Guest
|
![]()
ok
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#344 |
Guest
|
![]()
Muszę znaleźć muszlę, gdzie ona jest?
Przeszukałam chyba całą plażę i nie widzę... |
![]() |
![]() |
#345 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#346 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Whim: spróbuj kliknąć myszką na plaży (piasku) powinno się ukazać polecenie "szukaj muszelek" (chyba tak to brzmiało) ![]() |
|
![]() |
![]() |
#347 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Guest
|
![]()
wiem że pytanie padło, ale odpowiedzi się nie doszukałam. Gram w misje "preludium zarazy i za chiny ludowe nie mogę znaleźć drugiego chorego sima. owszem mam dwóch simow opisanych jako "coś-tam ciężka choroba" ale moja pani kupiec nic z tym nie może zrobić/w żaden sposób "wyśledzić" tej choroby. POMOCY
|
![]() |
![]() |
#349 |
Guest
|
![]()
Jak zrobic eliksir dla rycerza- Driakiew Mgły Rozumu (czy coś takiego)? Proszę o pilną odp!
|
![]() |
![]() |
#350 |
Guest
|
![]()
Też mam niezłą zagwozdkę - muszę ćwiczyć z kimś szermierkę, próbowałam już z kilkunastoma osobami, przy żadnej nie ma tej opcji, czy to przy przyjacielu czy przy kimś obcym. POMOCY:-)
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|