![]() |
#401 |
Guest
|
![]()
mam misję rycerzem z fontanna i mam uzyskać bonus " poszukuje okazji do walki" zanim wróce do fontanny...jak to zrobić? bije się ze wszystkimi i obrażam ich ale to chyba nie o to chodzi...pomocy bo utknęłam....
|
![]() |
|
![]() |
#402 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Reputacja: 10
|
![]()
dziunia - Twój sim ma właśnie unikać walki i agresywności. Po pewnym czasie ukaże Ci się ten nastrójnik.
Sizzle - pijawki można kupić w kramie w wiosce albo łowić w rzece (to te zielone bąbelki na wodzie). |
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Guest
|
![]()
Mam problem z misją. Mam przeglądać regał w poszukiwaniu wiedzy kowalskiej. Zajrzałam do regałów i nic.Tytuł misji to niezrównane ostrze.
Proszę o podpowiedz |
![]() |
![]() |
#405 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Guest
|
![]()
Ja muszę teraz wykuć prototypową zbroję dla monarchy ale brakuje mi jednego składnika- mitrylu szukałem po tym skałkach i nic same żeliwo i fosfor
Ostatnio edytowane przez marcin1821 : 14.04.2011 - 08:55 |
![]() |
![]() |
#407 |
Guest
|
![]()
Zobacz albo w Kramie Miejskim albo u Kupca w wiosce albo wyposażeniu tego pieca do wyrobu mieczy. To są takie kawałki metalu. Ja je miałam w wyposażeniu pieca, ale to mi zostało z poprzedniej misji, jaką robiłam Kupcem ( to była ona
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Guest
|
![]()
jstem monarchą w misji "następca tronu" robie bara bara z moją simką ale ona nie zachodzi w ciąże dlaczego....jak mam z nią romantyczne interakcje to mam tylko "bara-bara" a nie mam " postaraj się o dziecko"
|
![]() |
![]() |
#409 |
Guest
|
![]()
marcin1821 szukaj dalej
|
![]() |
![]() |
#410 |
Guest
|
![]()
Witam, podczas misji mam 2 zadania, muszę "Modlić się przez 30 minut, aby oczyścić rany" z tego co wiem potrzebny jest do tego modlitewnik, ale gdzie ko kupić, w menu tworzenia nie mogą go znaleść... oraz muszę "Podnieść popularność Piotrean, aby dokonać cudu" nawróciłem jużchyba z 15 osób, ale nić się nie dzieje...
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|