![]() |
#3461 |
Reputacja: 10
|
![]()
Oczywiście, że mogą, dorosły/młody dorosły z tego co wiem to może się pobrać także z emerytem, ale pewna nie jestem.
|
![]() |
#3462 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#3463 |
Reputacja: 26
|
![]()
OK, nie wiem, czy to odpowiednie miejsce na zadawanie takich pytań, ale - jak udostępnić swojego Sima do pobrania? W Sims 2 było to dość łatwe, wystarczyło w Warsztacie spakować wybranego Sima do pliku, a jeśli nie było go w skrzyni z Simami, eksportowało się go poprzez SimPE. Ale w trójce? Dodam jeszcze, że chodzi mi o Sima, którym gram. Niestety, problemem jest to, że zapomniałam go zapisać do skrzyni, a NRaas Master Controller nadal mi nie działa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3464 |
Guest
|
![]()
Kathy, napisałam w temacie z twoimi simami, ale...
Zapisujesz do Skrzyni Simów tego sima. Jeśli grasz nim , a nie jest zapisany, klikasz na lustro i dajesz 'Zmień wygląd' albo na szafkę i 'Zaprojektuj ubranie' i tam na dole będzie portret sima i takie kółeczko obok niego. I jak klikniesz na to kółeczko, dajesz Zapisz do Skrzyni Simów, coś w ten deseń. Sim będzie w folderze SavedSims(Dokumenty>Electronic Arts>The Sims 3> SavedSims). I już. Teraz wystarczy wrzucić na serwer, np. MediaFire właśnie z tego folderu. Potem po pobraniu sima, żeby był w grze, trzeba go wrzucić do folderu SavedSims, będzie w Skrzyni Simów. ![]() |
![]() |
![]() |
#3465 |
Reputacja: 26
|
![]()
OK, ja to jestem jednak gapa. Nie zauważyłam, że tam jest też to "kółeczko"
![]() A on nie ma żadnego makijażu. No i bądź tu, człowieku, mądry ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3466 |
Guest
|
![]()
Hej mam pytanie gdzie znajdę folder z muzyką ?
![]() |
![]() |
![]() |
#3467 |
|
![]()
czy tylko ja mam problem z wprowadzeniem 2 simów do siebie?? Mam męża i żonę, lecz mieszkają w dwóch różnych domach. I mimo że mają super relacje nie mogę ich do siebie wprowadzić, nie pojawia się taka opcja.... jest na to jakiś sposób??
Mam też drugie pytanie, da się simem schudnąć? Jak ma budowę dość grubą, czy można zmienić sylwetkę? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3468 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Za punkty szczęścia życiowego można kupić takie coś do modelowania sylwetki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3469 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
Drugie pytanie: Można schudnąć simem, musi ćwiczyć przed tv, radiem, lub na sprzętach z siłowni, np. bieżnia. Ewentualnie basen ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3470 |
|
![]()
A ja mam pytanie takie : Chcę szybko nawiązywać relacje i jak to zrobić oprócz kodu na przeciąganie do maxa ich znajomości bo tego próbowałem
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
|
|