|
![]() |
#1 | ||
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
Osobiście uwielbiam chłopaków z dłuższymi włosami. Mam nadzieję, że nie uważasz homoseksualizmu, transseksualizmu i metroseksualizmu za synonimy. Dodam, że nie mam nic do homoseksualistów. A co do kotka to też myślałam, że to toster, ale zobaczyłam wychodzące z niego (bo w sumie nic innego tam nie było) nutki. Dlatego stwierdziłam, że to odtwarzacz. To coś mi się bardzo podoba :3 Cytat:
Ale mogliby dać naukę jazdy na rowerze przykładowo albo coś w tym stylu. Ale jak tego nie dadzą, to przeżyję, aczkolwiek zgadzam się z Tobą, że to by sprawiło, że TS3 stałoby się jeszcze bardziej realne. Co do mutacji zwierząt, to uważam to za chory pomysł. Nie wiem po co takie coś miałoby się znaleźć w tej grze i nie sądzę, by ją urozmaiciło. Pewnie i tak nie kupię Pokoleń (a na pewno nie bliższej przyszłości - ale kto wie), ale zawsze lubię razem z innymi graczami wyczekiwać premiery nowego dodatku i czytać newsów o nich ^^ (Zwłaszcza jak mnie nachodzi chęć pogrania w Simsy, na co sobie jeszcze nie mogę pozwolić.) |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|