Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 26.04.2011, 20:02   #1
Miyoki

Reputacja: 12
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje

Cytat:
Napisał kaka123 Zobacz post
@upup ten kociak wygląda jak toster. Nie wiem o jakie włosy Ci chodzi, ale tolerancji trochę. Długie włosy nie oznaczają pedalstwa, to zależy od ich właściciela. Są inne określenia do tego. Homoseksualizm, transseksualizm, metroseksualizm itp. itd. Pedały są częścią roweru. Niektórzy mogą poczuć się urażeni.
Czy ja napisałam coś o chłopakach w długich włosach? Napisałam, że tamta konkretna fryzura jest jak dla... wiadomo co napisałam.
Osobiście uwielbiam chłopaków z dłuższymi włosami.
Mam nadzieję, że nie uważasz homoseksualizmu, transseksualizmu i metroseksualizmu za synonimy.
Dodam, że nie mam nic do homoseksualistów.

A co do kotka to też myślałam, że to toster, ale zobaczyłam wychodzące z niego (bo w sumie nic innego tam nie było) nutki. Dlatego stwierdziłam, że to odtwarzacz.
To coś mi się bardzo podoba :3
Cytat:
Napisał SuperMiss16 Zobacz post
Cóż, ja bym chciała żeby dodali coś takiego, że każdej rzeczy trzeba się nauczyć. Owszem, jazda samochodem jest. No ale każdy sim od początku umie pływać, umie obsługiwać komputer i wiele innych rzeczy. Fajnie jakby oni musieli się trochę tego poduczyć, zanim będą to robić. Albo kupią nowy telewizor i teraz na początku nie orientują się z pilotem. Takie realistyczne
W sumie to co do pływania to się zgodzę, ale uczyć się obsługiwać komputer lub telewizor? Ja nie potrzebowałam raczej jakiejś specjalnej obsługi do tego.
Ale mogliby dać naukę jazdy na rowerze przykładowo albo coś w tym stylu.

Ale jak tego nie dadzą, to przeżyję, aczkolwiek zgadzam się z Tobą, że to by sprawiło, że TS3 stałoby się jeszcze bardziej realne.

Co do mutacji zwierząt, to uważam to za chory pomysł.
Nie wiem po co takie coś miałoby się znaleźć w tej grze i nie sądzę, by ją urozmaiciło.

Pewnie i tak nie kupię Pokoleń (a na pewno nie bliższej przyszłości - ale kto wie), ale zawsze lubię razem z innymi graczami wyczekiwać premiery nowego dodatku i czytać newsów o nich ^^
(Zwłaszcza jak mnie nachodzi chęć pogrania w Simsy, na co sobie jeszcze nie mogę pozwolić.)
Miyoki jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 27.04.2011, 11:18   #2
kaka123

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje

Cytat:
Czy ja napisałam coś o chłopakach w długich włosach? Napisałam, że tamta konkretna fryzura jest jak dla... wiadomo co napisałam.
No dobra, ale jednak napisałaś. Nie miałam na myśli, że chodzi Ci tylko o długie włosy.
Cytat:
Mam nadzieję, że nie uważasz homoseksualizmu, transseksualizmu i metroseksualizmu za synonimy.
Dodam, że nie mam nic do homoseksualistów.
Nie uważam, ale wiele osób, to wszystko wrzuca do jednego worka i nazywa kogoś chociażby ubranego inaczej pedałem.
Cytat:
Cóż, ja bym chciała żeby dodali coś takiego, że każdej rzeczy trzeba się nauczyć
Przeraża mnie fakt, że sim nie musi się uczyć jeździć samochodem i hackować przede wszystkim, a opanowanie tego raczej do łatwych rzeczy nie należy.
kaka123 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości)

Zasady Postowania