![]() |
#33 |
Reputacja: 10
|
![]()
Oglądanie tego serialu było dla mnie naprawdę "bolesną eskapadą". Podchodziłam do niego kilka razu po oglądnięciu pierwszego odcinka i jak już pisałam pierwszy mi się nie podobał. Tak jak wielu osobom piszę, że akcja dzieje się za szybko, to tu aż się prosi by w końcu coś się wydarzyło (piszę o pierwszych odcinkach serialu - w zasadzie o całej pierwszej serii).
Najbardziej mnie denerwowały spotkania Kaliny z Piotrem. Takie nudne przerywniki. Ja wiem, że musiałeś przedstawić zwykłe życie dziewczyny, by skontrastować to z tym, co dzieje się w drugim wymiarze, ale jednak trochę się tymi odcinkami zniechęciłam. Druga seria już nieco lepsza, coś zapowiada się jakaś akcja. Dziwi mnie trochę postawa Kaliny - tak szybko pogodziła się ze swoim przeznaczeniem. Czasami nie podobają mi się dialogi, są jakieś takie dziecinne, sztuczne, np. ten o spaniu na ławce - moim zdaniem niepotrzebny. Podobają mi się natomiast ruchy kamerą, efekty specjalne są super. Nadal serial mnie nie wciągnął, ale nawet jestem ciekawa jak to się potoczy, więc na pewno jeszcze tu zaglądnę. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|