Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 29.05.2011, 09:02   #1
Sheila

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Hej, mimo, że już baaardzo dawno nie dodawałam żadnych zdjęć, to wiedzcie, że uważnie śledzę losy Waszych rodzin. anie, fajnie by było jakbyś dodała takie drzewo, mimo, że ja powiedzmy, że się łapię w tym wszystkim, to jednak dużo łatwiej będzie z takim drzewem

Moja Emily (jeezu czy ktoś w ogóle ją pamięta O_O) przeprowadziła się na Pinkerton Island, które było w bardzo złym stanie. Podjęłam program renowacji tej wyspy i już prawie kończę. Nowe budynki, więcej zieleni zwabiły nowych mieszkańców, których dopiero tworzę. Założyłam specjalny notatnik na ten projekt i jestem z siebie dumna, zapisałam już tam kilka stron.

EDIT: Mam pytanie! Jak Wy robicie to, że Wasi simowie są w różnych pozach. Siedzą na plaży, jak dziecko itp. Jest na to jakiś kod czy coś?

Ostatnio edytowane przez Sheila : 29.05.2011 - 11:02
Sheila jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 29.05.2011, 18:50   #2
Saheli019
Guest

Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Jak dobrze,że wątek na nowo się rozkręcił. Jest co oglądać,a po premierze Pokoleń to wogóle będzie wylew zdjęć

Wracam do rodziny Bloom. Ariel po zdradzie męża wyrzuciła go z domu. Charlie nie miał innego wyjścia więc poszedł w łache do starszego syna Geralda. Ten pozwolił mu zamieszkać kilka dni u siebie. Charlie był zrozpaczony więc topił smutki w alkoholu. Geraldowi bardzo się to nie podobało,więc zadzwonił do Arile i ubłagał ją by wybaczyła ojcu.

Ariel po dłuższym zastanowieniu i namowie dzieci zgodziła się by Charlie wrócił do domu. Porozmawialia,przeprosili się i nawet skończyło sięna małym co nieco...

Amelia także przeprosiła siostrę. Kilka dni pózniej poznała bardzo przystojnego policjanta,który ikazał się...Xanderem-byłym facetem Ariel. Zakochali sie w sobie i zaręczyli,ale nie myslą o slubie.

Scarlett także wpadła w sidła miłości. Jej wybrankiem został Patryk-adoptowany syn Amelii.

Gdy jednak Patryk nie miał czasu się spotkać(po szkole zaraz leciał do pracy) Scarlett jeżdziła sobie po mieście skuterkiem,który zasponsorowali jej rodzice lub tańczyła sobie z tatusiem.

Serafin też przezywał miłosne uniesienia. Niestety jego inteligęcja i charyzma przyciągała wiele dziewczyn. Min. Arabekę(wnuczka Molly) i Selene( najmłodsza córka Molly). Która nadaje się na żone dla Serafina???

ARABEKA

SELENA

Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania