![]() |
#141 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hyzio, właśnie mam tak samo. Umie ktoś pomóc?
|
![]() |
#142 |
Guest
|
![]()
No to jest właśnie dziwne bo niby jest w szkole a jest w domu i nigdzie nie musi chodzić i w ogóle ;p ewidentny bug.
|
![]() |
![]() |
#143 |
Reputacja: 11
|
![]()
To ja nawet nie będę chyba próbować tego internatu jak takie problemy są. Już mam jeden z z wymyślonym przyjacielem, dzieciak zmarnował prawie całe dzieciństwo i wiek szkolny na zabawę z nim, przytulanie i wieczorki herbaciane... I nic, zero przemiany w mobilnego przyjaciela. Jakiś trefny egzemplarz czy robię coś źle?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
No trzeba dać do wypicia eliksir morficzny dla wymyślonych przyjaciół (do zrobienia/odkrycia) na stole chemicznym
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
|
![]()
Ale chodzi o to, że ten przyjaciel jest wciąż szmacianą lalką wielkości misia szumisia, nie porusza się czyli jest niemobilny, nie ma żadnych interakcji prócz tych które wymieniłam (zabawa, śpiewanie, herbatka).
Ostatnio edytowane przez Chloé : 03.06.2011 - 18:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Wiem, że to nie wypada, bo wrzeszczą offtop!!!
![]() A może wymyślony przyjaciel Cię nie lubi ![]() A serio to możliwe, że bug gry. Myślałam, że po łatce pojawi się możliwość dodawania owłosienia na już stworzonych simach i nic... Tylko na tych z nowych rodzinek jest to możliwe. Więc... Ale może ktoś ma jakiś pomysł. |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
|
![]()
Czyli trefny egzemplarz albo bug, simowie powinni oddać go do reklamacji, gdyby taka istniała.
Testingiem można edytować sima w CAS, i dodajesz owłosienie. Też wolę grać gotowymi simami, rdzennymi mieszkańcami SV bo moi mi sie szybko nudzą. Nawet można edytować jakiegoś przypadkowego typa na mieście. |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Guest
|
![]()
A jak wygląda depilacja tego owłosienia w SPA? Pojawia się okienko z wyborem owłosienia (coś tak jakby na zasadzie tatuaży) czy poprostu owłosienie znika z ciała Sima?
|
![]() |
![]() |
#149 |
Guest
|
![]()
A czemu simowie których stworzyłam (dziecko i małe dziecko) nie mają WP w wyposażeniu? Jak je zdobyć? : >
|
![]() |
![]() |
#150 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja to już nawet próbowałam szukać tej lalki w rzeczach z kodem BuyDebug.... nic...
EDIT: Ja mam pytanie. Zakręciłam się w łatkach a nie chcę instalować EADM. Wyszła łata do Pokoleń, czy Wy mówicie o łacie do podstawki...? Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 03.06.2011 - 20:44 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|