![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wszystkie Wasze historie są rzeczywiście bardzo ciekawe
![]() Więc może i ja przedstawię kilku moich simów. Zacznę od Frances, która w pełni poświęciła się swojej pracy. Doszła na sam szczyt kariery dziennikarza, a aktualnie rozwija swoje umiejętności plastyczne... ![]() Tutaj akurat podczas pisania artykułu. Cortney jest najlepszą przyjaciółką Frances od lat szkolnych, na razie nie pracuje i zajmuje się domem. Zdjęcie gdzieś się zapodziało... ![]() No i został Blake. Jest chłopakiem, a właściwie już mężem Cortney. Pracuje w wojsku. Frances to jego dawna nieszczęśliwa miłość, pogodził się jednak z tym faktem i spróbował swoich sił u jej najlepszej przyjaciółki, z którą jak na razie jest szczęśliwy. ![]() Tutaj, jako przykładny pan domu zmywa po obiedzie. Któregoś dnia w parku Blake postanowił przejść na dalszy poziom znajomości z Cortney, tak więc przygotował dla niej pewną niespodziankę i zaprosił ją do parku, gdzie zaproponował jej małżeństwo. ![]() Cortney oczywiście cała w skowronkach, nie zwlekając z odpowiedzią odpowiedziała "tak" i od razu spotkała się z Frances poinformować ją o zbliżającym się ślubie. ![]() Frances jak widać nie podzielała zbytnio entuzjazmu przyjaciółki i szybko zmyła się do domu, pod pretekstem pracy oczywiście... W końcu nadeszła wyczekiwana przez Cortney i Blake'a sobota, w którą mieli się pobrać. Wszystko było dopięte na ostatni guzik i gdy w końcu zjawili się goście rozpoczęła się ceremonia. ![]() Nie ma to jak dzwoniący telefon panny młodej... ![]() ![]() Po zakończeniu ceremonii i udanym weselu, panna młoda poszła odprowadzić gości i przepadła, a w domu weselnym została Frances, która miała pomóc w sprzątaniu i upity Blake, który postanowił spędzić noc poślubną ze swoją dawną miłością... ![]() ![]() Narazie tyle. Mam nadzieję, ze Was nie zanudziłam... ![]() Niebawem ciąg dalszy. |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 15 (0 użytkownik(ów) i 15 gości) | |
|
|