![]() |
#671 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zależy, jak na to patrzeć - dla mnie całkiem fajne urozmaicenie rozgrywki. Ja nawet nie miałam czegoś takiego w planie (tj. imprezy), ale jak nastolatek dostał telefon od swojej dziewczyny, że nie można zmarnować takiej okazji, to czemu nie? Dobrze, że miałam dość spory ogród... W sumie towarzystwo pobawiło się z 8-9h i wyskoczył komunikat, że rodzice niebawem będą w domu, więc mam godzinę na jego uprzątnięcie. Oczywiście chciałam wypróbować system kar, więc kazałam swojemu simowi balować do końca. Matka z ojcem przyjechali, powściekali się i skończyło się na dwudniowym szlabanie. Policji nie było.
|
![]() |
#672 |
|
![]()
U mnie policja pojawiła się dopiero, gdy młodzi rozeszli się do domów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
|
![]()
U mnie policji ani widu ani słychu. Widocznie mój sim był za grzeczny :< A tak poważniej, to była dopiero moja pierwsza impreza tego typu, więc wszystko jeszcze przede mną
![]()
![]() |
#674 |
|
![]()
Rodzice wspomnianych Simów znowu dostali zaproszenie na wakacje, oczywiście skorzystałam, bo uwielbiam, gdy nie plączą mi się po domu. Wyjechali rano. Tym razem nie zrobiłam imprezy i wrócili następnego dnia wieczorem.
Szlabany też są fajne. Mój nastoletni Sim jest buntownikiem, więc ma je tak często, że aż muszę je kasować, bo siedziałby w domu całymi dniami. Kiedyś podczas szlabanu wysłałam go do szkoły motocyklem, jak zwykle - wtedy udało mu się wydostać z domu, ale po drodze anulowałam jazdę do szkoły i kazałam iść na basen. Potem znowu dostał szlaban, tym razem za wymknięcie się ![]() Siedzenie w kozie po lekcjach doszło w Pokoleniach? Wcześniej tego nie widziałam, a teraz ten nastolatek siedzi w kozie czasem i ze dwa razy w tygodniu, powoli gubię się w tym, za co. Raz siedział za spanie na zajęciach, ale drugi raz - nie mam pojęcia. Uwielbiam ten dodatek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#675 | |
|
![]() Cytat:
![]() A i przy okazji (wiem, że nie na temat, ale nie chcę pisać niewiadomo ile postów. To dyskusja ogólna, więc myślę, że mi wybaczycie ![]()
![]() |
![]() |
#676 |
|
![]()
Mnie też to denerwuje, ale nie słyszałam o takim modzie.
Ja mam grzeczne dzieci. Nie wagarują, nie obijają się w szkole, nie obrzucają domów sąsiadów jajami... Aniołeczki! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Mi się zdaje że siedzenie w kozie doszło w Pokoleniach, bo jakoś nigdy nie zdarzyło mi się przedtem... Mój sim siedział w kozie, bo zalał szkołę i go woźny przyłapał.
![]()
![]() |
#678 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
|
![]()
Jak uniknąć szlabanu, bo mój Sim za chwile ma iść na studniówkę, a ma szlaban na 2 dni. Wiem, że można błagać o przebaczenie, ale ojciec sima nie chciał odpuścić. Wiem też, że można sprzątać, ale co potem jest jakaś interakcja, np. za dobre zachowanie zwolnij, bo widziałem coś w stylu "odpuść", ale nie chce, żeby za nic ojciec odpuszczał.
![]() |
#680 |
|
![]()
UCIEKNIJ! MWAHAHAHA XD
a tak na serio, to spróbuj uciec, lub po prostu, może na Studniówkę szlaban się anuluje. Zdaj nam relację.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|