Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 23.07.2011, 12:50   #671
ultraviolence

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Proste pytania i odpowiedzi.

Cytat:
Napisał anie_1981 Zobacz post
Ja jeszcze nigdy nie robiłam takiej imprezy, ani nie wysyłałam dorosłych na urlop... To jest takie fajne jak piszą ludzie z EA?
Zależy, jak na to patrzeć - dla mnie całkiem fajne urozmaicenie rozgrywki. Ja nawet nie miałam czegoś takiego w planie (tj. imprezy), ale jak nastolatek dostał telefon od swojej dziewczyny, że nie można zmarnować takiej okazji, to czemu nie? Dobrze, że miałam dość spory ogród... W sumie towarzystwo pobawiło się z 8-9h i wyskoczył komunikat, że rodzice niebawem będą w domu, więc mam godzinę na jego uprzątnięcie. Oczywiście chciałam wypróbować system kar, więc kazałam swojemu simowi balować do końca. Matka z ojcem przyjechali, powściekali się i skończyło się na dwudniowym szlabanie. Policji nie było.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 23.07.2011, 12:55   #672
Pinezka

U mnie policja pojawiła się dopiero, gdy młodzi rozeszli się do domów
Pinezka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23.07.2011, 13:01   #673
ultraviolence

Cytat:
Napisał Pinezka Zobacz post
U mnie policja pojawiła się dopiero, gdy młodzi rozeszli się do domów
U mnie policji ani widu ani słychu. Widocznie mój sim był za grzeczny :< A tak poważniej, to była dopiero moja pierwsza impreza tego typu, więc wszystko jeszcze przede mną
stare 23.07.2011, 13:32   #674
nmin

Rodzice wspomnianych Simów znowu dostali zaproszenie na wakacje, oczywiście skorzystałam, bo uwielbiam, gdy nie plączą mi się po domu. Wyjechali rano. Tym razem nie zrobiłam imprezy i wrócili następnego dnia wieczorem.

Szlabany też są fajne. Mój nastoletni Sim jest buntownikiem, więc ma je tak często, że aż muszę je kasować, bo siedziałby w domu całymi dniami. Kiedyś podczas szlabanu wysłałam go do szkoły motocyklem, jak zwykle - wtedy udało mu się wydostać z domu, ale po drodze anulowałam jazdę do szkoły i kazałam iść na basen. Potem znowu dostał szlaban, tym razem za wymknięcie się
Siedzenie w kozie po lekcjach doszło w Pokoleniach? Wcześniej tego nie widziałam, a teraz ten nastolatek siedzi w kozie czasem i ze dwa razy w tygodniu, powoli gubię się w tym, za co. Raz siedział za spanie na zajęciach, ale drugi raz - nie mam pojęcia.

Uwielbiam ten dodatek
nmin jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23.07.2011, 15:07   #675
ultraviolence

Cytat:
Napisał nmin Zobacz post
Siedzenie w kozie po lekcjach doszło w Pokoleniach? Wcześniej tego nie widziałam, a teraz ten nastolatek siedzi w kozie czasem i ze dwa razy w tygodniu, powoli gubię się w tym, za co. Raz siedział za spanie na zajęciach, ale drugi raz - nie mam pojęcia.

Uwielbiam ten dodatek
Ja również Według mnie to wszystko, co znajdujemy w Pokoleniach, powinno dojść już w podstawie. Nie mówię już o meblach czy innych elementach wystroju, ale przede wszystkim o nowych interakcjach i możliwościach, jakie wprowadza ten dodatek. Niby nie jest tego dużo, ale cieszy. A co się tyczy siedzenia w kozie, wydaje mi się, że doszedł on już w podstawce... Na pewno nie w Pokoleniach, bo pamiętam, że jeden z moich simów, który notorycznie obijał się na lekcjach, często musiał zostawać po godzinach w szkole. A wtedy posiadałam tylko WP.

A i przy okazji (wiem, że nie na temat, ale nie chcę pisać niewiadomo ile postów. To dyskusja ogólna, więc myślę, że mi wybaczycie ), zna ktoś mod, który sprawia, że simowie w mieście nie przebierają się ciągle w stroje sportowe albo w uniformy do pracy? To wkurzające, jak pół miasta biega w wątpliwej atrakcyjności dresach.
stare 23.07.2011, 16:19   #676
anie_1981

Mnie też to denerwuje, ale nie słyszałam o takim modzie.

Ja mam grzeczne dzieci. Nie wagarują, nie obijają się w szkole, nie obrzucają domów sąsiadów jajami... Aniołeczki! Ale bycie "złym dzieckiem" też może być ciekawe...
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23.07.2011, 17:37   #677
Lubie
Naczelny Grafik

Reputacja: 24

Mi się zdaje że siedzenie w kozie doszło w Pokoleniach, bo jakoś nigdy nie zdarzyło mi się przedtem... Mój sim siedział w kozie, bo zalał szkołę i go woźny przyłapał.
stare 23.07.2011, 18:53   #678
nmin

Cytat:
Napisał Helena Zobacz post
zna ktoś mod, który sprawia, że simowie w mieście nie przebierają się ciągle w stroje sportowe albo w uniformy do pracy? To wkurzające, jak pół miasta biega w wątpliwej atrakcyjności dresach.
Nie wiem, jak sportowe (chociaż moi mieszkańcy miast chyba nie są wysportowani, bo nie widuję zbyt wielu dresiarzy ), ale widziałam na MTS mod blokujący stroje służbowe. Nie używałam go, więc nie wiem, czy działa i czy jest w ogóle aktualny, ale jeszcze parę dni temu mignął mi na stronie, więc pewnie nadal tam jest, poszukaj sobie
nmin jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23.07.2011, 18:57   #679
Ejak

Jak uniknąć szlabanu, bo mój Sim za chwile ma iść na studniówkę, a ma szlaban na 2 dni. Wiem, że można błagać o przebaczenie, ale ojciec sima nie chciał odpuścić. Wiem też, że można sprzątać, ale co potem jest jakaś interakcja, np. za dobre zachowanie zwolnij, bo widziałem coś w stylu "odpuść", ale nie chce, żeby za nic ojciec odpuszczał.
stare 23.07.2011, 19:06   #680
neville

UCIEKNIJ! MWAHAHAHA XD

a tak na serio, to spróbuj uciec, lub po prostu, może na Studniówkę szlaban się anuluje.

Zdaj nam relację.

I found my own way... :]
neville jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania