![]() |
#1692 |
Reputacja: 10
|
![]()
A masz na to jakiekolwiek dowody czy przeczytałeś to na stronie typu ,,zapytaj" ?
![]() Może i stereotypowo ale mi się tam tak podoba. Ewentualnie Barbie z dobermanem lub amstaffem a metal z suczką rasy chihuahua ![]()
![]() |
![]() |
#1693 |
Guest
|
![]()
Bez przesady na pewno nie będzie trwało cały dzień czesanie konia pomyślcie tego by na pewno nie zrobiliby jeśli miało by to tak wyglądać pewnie będzie to trwało tak jak kąpanie sima. Fajnie by było gdyby dali nam odkurzacze do podług Hehe tylko żeby nie było tak jak z praniem w karierze tylko raz na nie wiem tydzień albo i dłużej fajnie by było
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1694 |
|
![]()
http://www.simprograms.com/32087/pat...fo-about-pets/
Tu jest link z wieloma informacjami. Napisane jest o tym że nową postacią będzie jednorożec. Będą mrówki ? wiewiórki ? tyle rodzajów ptaków, żółwi, jaszczurek ? Aż dziwne :0 Ostatnio edytowane przez Vallentina : 27.07.2011 - 19:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1695 | ||
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1696 |
|
![]()
"ants, birds (blue gold macaw, catalina, macow, cockatoo, congo African gray, crow, falcon, spotted sixam, yellow naped Amazon), lizards (anole lizard, ancient dragon, gecko, chameleon, pygmy komodo dragon, agama lizard, texas spiny lizard), rodents (chinchillas, hedgehogs, squirrels, rats, shrews, womrats), snakes (yellow python, garter snake, emerald tree boa snake, malayan krait snake, yellow chondro python, scarlet king snake, San Francisco garter snake, iridescent shieldtail snake, and mini python), and turtles (barbours map, spotted, eastern box, Indian roofed, red eared slider, pygmy, spiny, and western painted)."
Tyle zwierząt to mi nigdy na myśl nie przyszło ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1697 |
|
![]()
Uuuu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1698 |
Guest
|
![]()
Potwierdzam. Jednorożec to jest nic przy wilkołaku. Ta gra ma wiele mrocznych tajemnic a tu wyskoczą z jakimś tęczowym konikiem.
Wyobraźcie sobie wizje: Wracacie sobie z udanej imprezki o 2:00, idziecie przez ciemny park, a tu na drodze stoi wam jakiś wampir a koło niego wilkołak. Gra by miała dreszczyk ![]() Jest to jedyna negatywna cecha tego dodatku wg. mnie. Mam nadzieję, że to nie wejdzie!! |
![]() |
![]() |
#1699 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
A wyobraź sobie wizję: Wracasz z imprezki do domu a tutaj na drodze staje Ci jednorożec i myślisz sobie 'Nigdy więcej alkoholu'
![]() Mi się podoba pomysł z jednorożcami, i nie mogę się już doczekać tego dodatku. Mam cichą nadzieję, że nie skopią go tak jak innych... Ale jak to się mówi, nadzieja matką głupich. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1700 |
|
![]()
Jak można nie lubic jednorożców?!
Ja tak chcę te jednorożce! ^^ Ohh o na zwistunie Kosik jechał na Jednorożcu?! On nie miał rożka! <chyba> Jaaaa zrobie rÓ$h0ff3g00 I3DdN00r0$((@@! (czyt. różowego jednorożca) ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 26 (0 użytkownik(ów) i 26 gości) | |
|
|