![]() |
#1701 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1702 |
Guest
|
![]()
Jednorożce beznadziejaaa wyobrażam sobie metalowca jeżdżącego na różowym jednorożcu. LoL
![]() |
![]() |
![]() |
#1703 |
Guest
|
![]()
nie wiedziałem, ze się tak bardzo postarają z tymi zwierzetami, będą szczury, wiewiórki fajnie!, i jak wynika z wspaniałego tłumaczenia równie wspaniałym translatorem będą szynszyle, już nie mogę wytrzymać do października, ale myślę, ze taka duża liczba zwierząt jest wręcz nie możliwa,
może w końcu EA wzięło się do roboty? |
![]() |
![]() |
#1704 |
Guest
|
![]()
Nie pierdzielcie...
![]() A ja tak chciałem wilkołaki ![]() ![]() ![]() Przez tego stwora Zwierzaki jakoś przestają mi się podobać... |
![]() |
![]() |
#1705 |
|
![]()
Może jakby tak któras dobra dusza zechciała ten angielski przetłumaczyć na polski
![]()
![]() |
#1706 |
Reputacja: 26
|
![]()
Chyba już o tym pisałam, ale powtórzę: EA, nie rób graczy w konia, daj wilkołaki! Tak swoją drogą... w sumie, to mogliby dać i jednorożce, jako rzadkie zwierzę, które Sim może spotkać jeśli będzie mieć szczęście (dawałoby mu to jakiś specjalny nastrójnik, ew. można by było wybrać się na poszukiwanie jednorożca), oraz wilkołak - w którego Sim mógłby się zmienić. Żeby zmienić się w wilkołaka, musiałby go ugryźć wilk, i wtedy... sam mógłby się zamienić w wilka (klik na Simie). Oczywiście, jako iż gra ma PEGI 12, to po pierwsze ugryzienie musiałoby być za zgodą gracza, a po drugie, Sim-wilkołak byłby w sumie niegroźny i mógłby tylko postraszyć swoich sąsiadów i takie tam...
Ale wymyśliłam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1707 |
Guest
|
![]()
Jednorożce beznadziejaaa wyobrażam sobie wampirka jeżdżącego na różowym jednorożcu. LoL
![]() |
![]() |
![]() |
#1708 |
|
![]()
Zgadzam Się z Masterką.
![]() E tam, beznadzieja, ja się cieszę. ![]() Już sb wyobrażam Kornelię Cwir, pędzącą na swym czarnym jednorożcu. *-*
![]() |
#1709 |
|
![]()
jaaa kurde. a byłam pewna, że będą wilkołaki :/
![]() |
#1710 |
|
![]()
Przyznaję, że jednorożec to dziwna "postać specjalna", ale cieszę się, że nie będzie wilkołaków... Wiem, wiem, mamy na forum ludzi hardcorowych, których okultyzm kręci, ale ja do nich nie należę. Ostatnie czego mi trzeba to połowy miasta wampirów a drugiej połowy wilkołaków. Mutanty są do bani... Co do listy zwierząt, to mam nadzieję, że nie jest pełna. Znaczy do gatunków nie mam zastrzeżeń, ale nie ma chihuahua'y, ani yorka...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|