![]() |
#1731 |
Reputacja: 10
|
![]()
swoją drogą... ciekawe ile będzie grup wiekowych tych zwierzaków, może wiecej niż w 2?
|
![]() |
#1732 |
Guest
|
![]()
Podobno Będą 3 - Szczeniak, Pies, Pies-senior.
Tak czytałam na jakimś forum. ![]() |
![]() |
![]() |
#1733 |
Guest
|
![]()
Już na oficjalniej stronie The Sims 3 piszą o The Sims 3 Zwierzaki ;p
http://pl.thesims3.com/game/ep5 |
![]() |
![]() |
#1734 |
Guest
|
![]()
A podobno po zwierzakach mają być akcesoria o nazwie The Sims 3 Seasonal Holiday.
Macie stronkę: http://seriathesims.blogspot.com/201...l-holiday.html Lecz jeszcze nie jest to potwierdzone przez EA. ![]() |
![]() |
![]() |
#1735 | |
|
![]() Cytat:
Bez sensu jest dla mnie gadanie, że grupy wiekowe dla psów i kotów to tylko dorosłe i stare zwierzaki. To jak będą rodzić? Od razu dorosłe ?! ![]() Może po prostu chodziło o to, że podobnie jak w dwójce nie będzie można stworzyć szczeniaka albo kociaka tylko psy dorosłe i stare. No i jeszcze chciałabym napisać, że się bardzo cieszę z tego, że gdy zwierzęta zaczną gryźć albo drapać meble to te nie rozsypią się jak domek z kart tylko po prostu będą pogryzione/podrapane (było widać na zwiastunie jak kot drapał i nie rozsypało się tylko zostały ślady). A jednorożce (postać specjalna) mają podobno mieć umiejętność teleportowania się i czegoś jeszcze. Gdzieś tak chyba przeczytałam ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1736 |
|
![]()
ola, nie pisz trzech postów pod rząd tylko edytuj.
No właśnie wolna wola! Jak będziesz chciał byc psem to sb pograsz jak ci sie znudzi to włączasz wolną wolę i z głowy. Już wyobrażam sobie moje życie jako psa. Wykreuję sobie yorka i będę biegał po nowej okolicy. *_* ahh!
![]() |
#1737 |
Guest
|
![]()
Ok.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1738 |
|
![]()
Yorka podobno nie będzie, no a przynajmniej na tej liście zwierzaków dodanej do najnowszej łatki, nie ma yorków ani chihuahua'y. Pożyjemy zobaczymy.
A co do grup wiekowych, to podobno ma nie być starości u zwierząt. Tylko szczeniaki\kociaki\źrebaki i osobniki dorosłe. W którymś wywiadzie było tak powiedziane. Mi tam osobiście wszystko jedno, czy będą stare zwierzaki czy nie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1739 |
|
![]()
Anie - Na liście nie ma yorka, ale w mojej głowie już są.
Nawet jeśli nie będzie to i tak spróbuję stworzyc coś na kształt yorka. ![]() Ola - Polecam lekturkę http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=2135 ![]()
![]() |
#1740 |
Guest
|
![]()
Dzięki i sorry jestem od kilku dni na tym forum i jeszcze nie wiedziałam ale nie odbiegajmy od tematu.
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 18 (0 użytkownik(ów) i 18 gości) | |
|
|