![]() |
#651 |
Reputacja: 10
|
![]()
Widzę ,że dużo się tu dzieje. Wybaczcie, że nie pisałam, ale byłam zajęta pogowaniem na Woodstocku \m/
![]() ok ok, dalsza część u mnie sporo się pozmieniało, ale zacznijmy od tego, że bliźniaki stały się młodymi dorosłymi. Stephanie ![]() ![]() Roberto ![]() ![]() Zakończenie szkoły (jaka czapka głupia :/) ![]() ![]() Stephanie dalej była w związku ze swoim chłopakiem, jednak nie planowała z nim przyszłości. Wolała wykorzystać to, że jest piękna i zabawiać się uczuciami mężczyzn. Tu ze swoim chłopakiem ![]() A z tym gościem się przespała w windzie, przez co straciła reputację, ale wisi jej to ![]() ![]() Roberto za to bardzo kochał Jenny. ![]() Przenieśmy się jednak do rodziny Dark. Pablo, Scottie i Alice postanowili przeprowadzić się do dużego domu na przedmieściach. Potem urządzili imprezę. ![]() Niestety pod moją nieobecność Pablo związał się z ciotką Belisamy, ale stwierdził, że tak naprawdę jej nie kocha, bo kochał tylko Belisamę ![]() ![]() ![]() Wkrótce zostali parą. ![]() ![]() Bardzo się spieszyli ze swoją miłością i okazało się, że Belisama może być w ciąży. Pablo zaręczył jej się, ona te zaręczyny przyjęła. Wprowadziła się do Pabla i jego rodziny razem z matką i ojcem. ![]() Wieczór panieński, tylko dla krewnych. ![]() ![]() Ślub w plazmie. (Wykupili ten lokal, bo Scottie chciał zostać miksologiem.) ![]() ![]() ![]() Belisama była rzeczywiście w ciąży. Tutaj jej tata się bardzo cieszy ![]() ![]() Urodziła się Bellatrix, ale nie mam jej zdjęcia, bo wszystkie dzieci wyglądają tak samo ![]() +bonus : Alice jest jakaś głupia.... cały czas chce robić drinki, nie wiem co w nią wstąpiło. ![]() cdn... ![]()
|
![]() |
#652 |
|
![]()
Zauważyłam, że ludzie po prostu wrzucają fotki, ale nikt żadnych nie komentuje
![]() Pora na moją serię zdjęć... Johnny i Patty Bling, są już emerytami.. ![]() ![]() Tutaj Johnny paraduje z laseczką, jaką ma przy tym dumną minę... ![]() Nadal zajmują się swoimi hobby, Patty maluje, a Johnny rzeźbi. ![]() ![]() Natalia z małym Freddim na placu zabaw, mały bawił się na jeźdźcach sprężynowych. Natalia jest drugi raz w ciąży. ![]() W tym samym czasie tatuś Freddiego, Eric, przypominał sobie te urocze dni dzieciństwa... No to były czasy... ![]() Oglądanie gwiazd. ![]() Eric nie może się doczekać dziecka. W końcu jedno dziecko to tak trochę niewiele. ![]() Dmuchanie baniek, BĄBELKI!!! ![]() Urodziła się mała Susan, tutaj na rękach u mamy. ![]() Fred nieco podrósł, tutaj siedzi na łóżku piętrowym, oczywiście na górze. ![]() Zabawa w domku na drzewie. ![]() A tutaj ten moment dnia, gdy dzieci są najfajniejsze... ![]() Udajemy rajdowca. Może kiedyś dostanie od starych szybką furę, kto wie? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
Guest
|
![]()
Anie he he cos musi sie dac
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#654 |
|
![]()
też to zauważyłam, że Anie lubi niebieski
![]()
![]() |
#655 |
|
![]()
Niebieski jest the beściak... Kolor włosów moich Simek to akurat przypadek, ja nie zmieniam Simom ich "naturalnego" koloru włosów, skoro w rodzinie Bling kobiety rodziły się blondynkami, to siłą rzeczy ich dzieciaki też są blondynami, lub rudzielcami, bo rudzielców mam sporo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
|
![]()
ja myślałam że komentowanie opowieści to offtop
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
|
![]()
Anie, Twoja rodzina jest boska, tyle się w niej dzieje
![]() ![]() Swoją drogą przedstawiam Wam Nadię, dziennikarkę, ślub z Crispinem: ![]() Pisanie listów z podziękowaniami: ![]() Nadia zaszła w ciążę i urodziła się dziewczynka imieniem Selene: ![]() Tata, pomimo wyczerpującej kariery policjanta zajmował się córką: ![]() Selene podrosła, ma zielone oczy po mamie i karnację: ![]() ![]() Nadia wybrała się na spacer z córką, odwiedziły park, gdzie mama czytała wraz z Selene: ![]() Na koniku ![]() ![]() Czytanie do snu: ![]() Małżeństwo jednak pomimo braku czasu, wciąż umawiało się na randki: ![]() Ciąg dalszy jutro ![]()
![]() |
#658 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
|
![]()
anie, jak czytam o losach twoich rodzinek, to po prostu nie mogę znieść tego, że ja takich nie potrafię!
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|