|
|
#10 |
|
Reputacja: 10
|
Przychodzę z kolejną porcją słit foci
![]() Belisama pisze listy z podziękowaniami z prezenty. Większość to ozdoby na ścianę. ![]() A tu zjazd rodzinny. Stephanie opowiada historię o duchach, wszyscy uważnie słuchają. ![]() Audrey stała się dzieckiem i rodzice wysłali ą do szkoły z internatem. ![]() A tutaj już rodzina Hamming. Matthew nie żyje ![]() Stephanie po bb w kinie Przypomina mi to coś a mianowicie : (http://cdn2.knowyourmeme.com/i/000/0...utoriginal.jpg)![]() Romantyczny pocałunek na zakończenie randki. Nawet Scottiego spotkałam. Smażył się na słońcu :/ ![]() Enya dostała zaproszenie na przyjęcie do Darków. Jak się okazało to był pogrzeb. Wogan Hemlock umarł z głodu ![]() ![]() ![]() Enya próbuje pocieszyć kuzyna. Tak w ogóle to Enya jest w ciąży. ![]() A tu już cała rodzinka na placu zabaw. ![]() ![]() Enya urodziła zdrową dziewczynkę. Wszyscy byli zaskoczeni, bo badania wykazały, że będzie to chłopiec. Miał nazywać się Luke, a że rodzice są fanami Star Wars, postanowili, że dziewczynka będzie mieć na imię Leia. ![]() Robin i Swarley zestarzeli się. Miałam ich odmłodzić NRaasem, ale stwierdziłam, że musi być miejsce dla kolejnych potomków, a w rodzinie było już 8 osób, więc stali sie staruszkami i przeprowadzili do luksusowego apartamentu nad morzem, gdzie spędzą swoje ostatnie dni... ![]() ![]() Tymczasem Roberto zaprosił Jenny na randkę. Było bardzo romantycznie, dostała kwiaty, a następnie do późna oglądali gwiazdy. ![]() Atmosfera robiła się bardzo gorąca. Roberto pomyślał, że spróbuje. Już miał klęknąć, kiedy dziewczyna oznajmiła, że było fantastycznie, ale jest zmęczona i musi już iść. Szybko pobiegła w stronę ulicy, wskoczyła do taksówki i odjechała. Roberto został sam na sam ze swoimi myślami. ![]() Postanowił spróbować drugi raz. Tym razem wszystko zaplanował, zaprosił Jenny do klubu, gdzie wypili kilka bezalkoholowych drinków, żeby nie stracić nad sobą kontroli. ![]() -Mogę się ciebie o coś spytać, bejbe? -Wal xD -Wyjdziesz za mnie? -No kurde. Pewnie że tak ![]() -A niech mnie motyla noga! Możemy nawet razem zamieszkać! -Dobra, tylko ostrzegam spędzam dużo czasu w kiblu, jak zjem fasolę. -Jakoś przeżyję. ![]() Wszystkiemu przyglądała się Stephanie, która bardzo cieszyła się, że jej brat się ustatkuje, a bardzo lubiła Jenny, bo w liceum się przyjaźniły, ale jednocześnie była zazdrosna, bo w gruncie rzeczy pod skorupą pięknej, puszczalskiej imprezowiczki kryła się skromna dziewczyna, która pragnie wyjść za mąż, mieć dzieci i zamieszkać w małym, uroczym domku na wsi. W międzyczasie zadurzyła się w lokaju. Poczuła, że to może być 'ten jedyny' ![]() A tutaj Jenny. Jak na miastową jest prześliczna, i nawet nie wiem czy nie ładniejsza od niektórych moich simek ![]() ![]() Roberto urządził wieczór kawalerski. Poprosił kuzyna, by wzniósł za niego toast. ![]() ![]() Na razie tyle. Spadam grać i jak dobrze pójdzie, to dzisiaj wrzucę kolejne zdjęcia ![]() A właśnie chciałam skomentować wasze fotki, bo są naprawdę ekstra. Justyna - bardzo masz fajną rodzinę. Z niecierpliwością czekam, na dalsze losy bohaterów. Rosemarie - Selene jest bardzo podobna do matki, a co za tym idzie prześliczna Jak dwie krople wody!Kysiula - ciekawa historia czekam na więcej.
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|