|
|
#11 |
|
Reputacja: 15
|
Ok, z Fuscami jestem już dużo dalej, ale postanowiłem Wam dać jeszcze zamierzchłe fotki
Więc:Rodzina Fusco odcinek 11 Głównie teraz moja uwaga skupiła się na jednej z gałęzi Fusców, czyli Leonie (dla przypomnienia: syna Fabricia i Felicii. Fabricio już nie żyje, zaś Felicia ponownie wzięła ślub z Tonym jakimśtam. Leon z tego powodu wyprowadził się z rodzinnego gniazdka zaraz po osiągnięciu dojrzałości fizycznej ;> ) Tutaj Leonek czyta sobie książkę z swojej betonowej szopie (inaczej tego nazwać nie idzie, a na co innego brak kasy. Z tego co pamiętam jest na pierwszym progu kariery wojskowej) ![]() Zacząłem schajtywać go z różnymi ładnymi panienkami z okolicy ![]() ![]() W końcu wybrał sobie jedną, ale jak ona się nazywa, to ja już Wam nie powiem ![]() ![]() Za lachonami szalał też Tony, któremu stara Felicia przestała już chyba wystarczać! Szkoda, żeby taki młody się marnował! ![]() Za jednym z lachonów dotarł aż na basen! ![]() A tutaj nowa interakcja, której do tej pory nie znałem: salutowanie! ![]() Potem znowu przełączyłem na Leona i ożeniłem go z tą ładną panią, której nazwiska nie pamiętam Zdjęć ze ślubu niestety nie mam, ale na pewno był on prywatny. Jeszcze tutaj zdjęcia z jednej z randek (po drugiej stronie ulicy ), która skończyła się fatalnie...![]() ![]() Jak zwykle policja się spóźniła...
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|