Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 12.08.2011, 18:25   #161
Beep

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Nie mogę uruchomić gry - ostateczny temat.

No nie, teraz już poważnie zaczynają mi puszczać nerwy. Odinstalowałam w końcu i podstawę i WP, zainstalowałam obie gry ponownie - a i tak przy próbie włączenia WP otrzymuję tamten komunikat spowodowany hackami/modami - ale to przecież świeża gra, bez niczego!

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 12.08.2011, 19:43   #162
Searle

Reputacja: 10

@up: a czy po odinstalowaniu gry usunęłaś wszystkie pozostałe pliki programem "do sprzątania" np. CCleanerem?
stare 12.08.2011, 21:54   #163
mkk141
Guest

Przepraszam, że przerwę akurat rozwiązywanie problemu Beepa, ale ja mam inny problem i bardzo proszę was o pomoc. Otóż postanowiłem zainstalować najnowsze akcesoria (Miejskie życie), zainstalowałem, wszystko git, ale gdy uruchomiłem grę, wystąpił błąd, gra się ładowała, wyrzucało mnie do pulpitu i pojawiał się komunikat o problemie. Pomyślałem trudno, przeinstalowałem simsy 3 i wszystkie dodatki które do niej wyszły. Zainstalowałem wszystko jak wcześniej, ale bez Miejskiego życia, dalej to samo. Kombinowałem, próbowałem ale dalej to samo, wyskakuje taki błąd (pierwszy screen): http://imageshack.us/g/832/obrazzm.png/. Są tu 3 zdjęcia moich wyświetlonych "raportów" Ten pierwszy wyskakiwał wcześniej, po prostu dawałem "Dalej" i normalnie gra śmigała, ale po zainstalowaniu Miejskiego życia, po kliknięciu "Dalej" pokazuje się drugi screen i po chwili trzeci. Bardzo was proszę o pomoc.
P.S. Miałem zainstalowane ubranie, dla kobiety, ale przy usuwaniu The Sims 3 zaznaczyłem, aby usunął wszystko, więc tą jedną modyfikację też chyba usunął.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.08.2011, 08:05   #164
suomii

@mkk141 , ja też to miałam. i Searle chyba też. można ściągnąć aktualizację ręcznie stąd : http://simswiki.info/wiki.php?title=...Patch_Notes.29 i jeszcze z jakiejś strony, ale mam zaćmienie i zapomniałam powinno pomóc, mi w każdym bądź razie pomogło, bo miałam tak po zainstalowaniu po zmroku. a jak nie, to przeszukaj ten dział, powinna być strona z aktualizacjami.
stare 13.08.2011, 08:36   #165
Björk
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne

Reputacja: 19

Cytat:
Napisał mkk141 Zobacz post
Przepraszam, że przerwę akurat rozwiązywanie problemu Beepa, ale ja mam inny problem i bardzo proszę was o pomoc. Otóż postanowiłem zainstalować najnowsze akcesoria (Miejskie życie), zainstalowałem, wszystko git, ale gdy uruchomiłem grę, wystąpił błąd, gra się ładowała, wyrzucało mnie do pulpitu i pojawiał się komunikat o problemie. Pomyślałem trudno, przeinstalowałem simsy 3 i wszystkie dodatki które do niej wyszły. Zainstalowałem wszystko jak wcześniej, ale bez Miejskiego życia, dalej to samo. Kombinowałem, próbowałem ale dalej to samo, wyskakuje taki błąd (pierwszy screen): http://imageshack.us/g/832/obrazzm.png/. Są tu 3 zdjęcia moich wyświetlonych "raportów" Ten pierwszy wyskakiwał wcześniej, po prostu dawałem "Dalej" i normalnie gra śmigała, ale po zainstalowaniu Miejskiego życia, po kliknięciu "Dalej" pokazuje się drugi screen i po chwili trzeci. Bardzo was proszę o pomoc.
P.S. Miałem zainstalowane ubranie, dla kobiety, ale przy usuwaniu The Sims 3 zaznaczyłem, aby usunął wszystko, więc tą jedną modyfikację też chyba usunął.
A moim zdaniem nie usunąłeś jakiejś modyfikacji jednak. Miałam ten sam komunikat, gdy zainstalowałam MŻ mając "starego" NRaasa.
Przeszukaj zawartość zmodyfikowaną ręcznie "Moje Dokumenty > Electronic Arts > The Sims 3 > Mods
Ewentualnie w C:/Program files/Electronic Arts/The Sims 3 - w zależności od systemu te foldery mogą się inaczej nazywać (Ty chyba masz 7, ale tam jest podobnie do XP.
stare 13.08.2011, 10:26   #166
Searle

Tak, ten problem nadal u mnie występuje (tyle, że pojawia się u mnie jedno okienko), a jestem pewna, że podczas instalacji MŻ folder mod przeniosłam na pulpit.
U mnie chyba bardziej chodzi o to, że postawa ma inny region niż dodatki. Nie wiadomo dlaczego (nawet po przeinstalowaniu podstawy i zaktualizowaniu najnowszą łatką) końcówka numeru wersji gry to 017, gdzie inne dodatki mają 001 (oprócz WP, które mają 002).
Nie wiem, jak to naprawić. Próbowałam ręcznie zaktualizować grę, ale pokazuje, że gra już jest zaktualizowana. Ręce opadają.
stare 13.08.2011, 10:53   #167
mkk141
Guest

Björk i suomii, dzięki wielkie za pomoc, naprawdę bardzo mi pomogliście. Już wszystko ładnie śmiga, Björk miałeś rację, też miałem nRaasa i to było problemem. Jeszcze raz dzięki za pomoc.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.08.2011, 11:14   #168
Ervies
Guest

Domyślnie Ten produkt wymaga zainstalowanej kopii gry sims 3

Cześć.Gdy próbuję zainstalować dodatki do sims 3 a mianowicie sims 3 po zmroku i pokolenia wyskakuje mi taki błąd:
[/URL]

Grę mam zainstalowaną i działa.Reinstalacja nic nie pomogła.Proszę o szybką odpowiedź!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.08.2011, 16:29   #169
mkk141
Guest

Ervies, jesteś pewny, że masz zainstalowane Simsy 3 ?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.08.2011, 18:11   #170
Ervies
Guest

Cytat:
Napisał mkk141 Zobacz post
Ervies, jesteś pewny, że masz zainstalowane Simsy 3 ?
No raczej :/
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania