![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzisiaj, dla odmiany, pokażę rodzinę Ćwir, z Sunset Valley. Jestem bardzo zadowolona, że udało mi się naprawić zapis. Drzewo genealogiczne również jest tutaj rozbudowane, ale jednak nie aż tak jak w Bridgeport u Bardów. Dom Ćwirów bardzo mi się podoba, ale z drugiej strony jest też ciężki do jakiejkolwiek edycji. Wszystko przez te przeklęte, wysokie fundamenty. Połączenie z piwnicą musiałam zrobić na zewnątrz domu, bo wewnątrz nie dało się ani schodami (normalnymi czy spiralnymi), ani windą. Wtopa na całej linii. Wolę nie kombinować z kodem ConstrainFloorElevation false, bo może to przez to niedawno dom mi się popsuł i ciężko było go naprawić.
No ale do rzeczy... Przedstawiam Aleksandra Ćwira i jego żonę, Lanę. Aleksander jest młodszym bratem Kasandry Ćwir, która z kolei hajtnęła się z Donem Lotario, sklonowanym z Riverview. ![]() ![]() Dzieciaki: Starszy syn, Mateusz i córka, Aleksandra. ![]() Mateusz dziwnie spędza swój czas... ![]() Aleksandra za to lubi sobie pograć na czymś większym od niej ![]() ![]() Czy moje Simodzieciaki muszą zawsze rodzić się w nocy..? Chyba zacznę promować "bara-bara" w dzień ![]() ![]() W czasie gdy mamusia ucinała sobie pogawędkę z położną, Mateusz stał się dorosły... ![]() Mały Grzegorz u mamy na rękach. ![]() Aleksander... Jak na niego patrzę, to nie mogę oprzeć się wrażeniu, że jest bardzo podobny do Tarzana... ![]() Plac zabaw dzieciaków. No niestety, ale gdy wyjdą zwierzaki, dzieci będą musiały się pożegnać z placem zabaw, bo tu będzie okólnik (mały wybieg przy stajni) dla koników. ![]() Cmentarzyk... Robi się coraz większy ![]() ![]() Żona dla Mateusza. Nie pamiętam imienia, z resztą czy to ważne..? Ona ma tylko rodzić duuużo dzieci ![]() ![]() Rozdanie świadectw Mateusza. ![]() Aleksandra ma odlot ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 16.08.2011 - 15:48 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|