![]() |
#351 |
Guest
|
![]()
anie_1981 ja tez lubie grac wielopokoleniowymi
Ja mialam wielopokoleniowa rodzinę.. wszystko cacy i wgl.. ale przy czwartym pokoleniu byl kłopot.. w mieście było mało dzieci.. młodych dorosłych.. miasto opanowali emeryci O.O No ale wyprowadziłam ich i zrobiłam nowych simsow do miasta teraz jest spx ;D |
![]() |
|
![]() |
#352 |
Reputacja: 10
|
![]()
Może masz wyłączony postęp historii? Nawet tak skopany postęp historii, jak EA'owski, rozmnażałby Simów sąsiadów. Ja na ostatnią chwilę rozmnożyłam jednego emeryta, ale to była moja wina, że gra mu nie zrobiła żony i dzieci, po prostu korzystam z moda, którym mogę wyłączać postęp historii tylko poszczególnym rodzinom (lub całemu miastu), zapomniałam poszukać mu żony...
![]() ![]() Piszcie coś w temacie "Opowiadamy jak sobie gramy", bo skoro wróciłam do Bardów to mam zawsze mnóstwo zdjęć i nie chcę, by mi zalegały na dysku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
|
![]()
Zastanawiam sie nad kupnem tego dodatku, ale czy jest sens jesli gra sie glownie simami-singlami? Czy dla 'nierodzinnych' simow gra wnosi jakies innowacje?
![]()
![]() |
#354 |
|
![]()
@up: Wnosi, ale niewielkie innowacje.
![]() |
#355 |
|
![]()
dodatek super
![]() tylko mam pytanie nie na temat: skąd pobrać mod na cenzurę?
![]() |
#356 |
|
![]()
tu jest taki temat
![]() Ostatnio edytowane przez operahouse13 : 18.08.2011 - 17:31 |
![]() |
![]() |
![]() |
#357 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#358 |
|
![]()
U mnie kiedyś wszystkie dzieciaki z Riverview wyszły nagle ze szkoły, potem próbowałem znów wysłać je do szkoły ale one znów wychodziły. Pożar był czy coś.
PS.: Pamiętam jak u mnie w szkole była próba alarmu pożarowego, angielski nam przepadł ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#359 | |
|
![]() Cytat:
![]() Oj, mi z Pokoleń jednak najbardziej podobały mi się kary dla dzieciaków i cecha "Buntownik" czy coś takiego ![]() PS: U mnie w szkole też była próba alarmu, był wtedy polski, a babka kazała nam spokojnie siedzieć i prowadziła normalnie lekcję. Ciekawe co by było, gdyby się naprawdę paliło ![]()
![]() |
![]() |
#360 |
|
![]()
A teraz najnowsze wiadomości z Simowego świata.
Więc tak. Zrobiłem rodzinę, dwoje staruszków kobietę i faceta, każde z nich miało już dorosłe dziecko. I ci dorośli to małżeństwo. Mieli bliźniaki, Aleksa i Alana (nastolatków). Więc Alex zastawił pułapkę "Farba w prysznicu". i Gdy jego brat (Alan) wszedł pod prysznic i miał dwa negatywne nastrójniki za nabranie się na psikus. I dla realizmu trochę ich skłóciłem, po kilku interakcjach z serii wredne, kliknąłem "Alex-zacznij ignorować tę osobę" wyskoczył mi komunikat w stylu : "Ups, chyba Alex i Alan się obściskują, lepiej żeby nikt się nie dowiedział o tym związku" lub coś ten deseń. Dziwniejsze jest to, że w tej samej chwili wyskoczył mi poprawny komunikat o ignorowaniu. PS.: Co do tego pożaru w szkole to ja nie wiem czy był po prostu tak przypuszczam. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|