![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Przedstawiam Wam moją nową rodzinkę, Clacton - Alexandrę i Ricka.
![]() Losy rodziny Clacton - cz. 1 Alexandra przeprowadziła się z Sunset Valley do Riverview gdzie poznała uroczego Ricka. On się jej oświadczył, a potem zamieszkali razem... ![]() ...w domu który Rick odziedziczył po swojej babci. ![]() ![]() Nowy domek świętowali razem w sypialni... ![]() ...kiedy przyszli goście, żeby się przywitać(nie mają wyczucia ![]() ![]() Alex długo gadała z Bartkiem, więc Rick się wkurzył i wyrzucił gościa z domu. ![]() ![]() ![]() Potem para poszła do jacuzzi. ![]() ![]() ![]() A następnego dnia zaczęli planować wesele. ![]() ![]() Tutaj wyszykowani czekają na gości. ![]() ![]() O 17 zaczęło się... Wymiana obrączek. ![]() ![]() ![]() I całus(nie zdążyłem zrobić zdjęcia jak się całowali, więc dałem im polecenie 'Obściskuj się'). ![]() ![]() A potem zabawa do białego rana(ten gościu w samych spodenkach to Bartek, przyszedł wcześniej i zdążył się wykąpać w jakuzzi ![]() ![]() ![]() ![]() I pełna wrażeń noc poślubna...(ciekawe co[lub kto] z niej wyniknie ![]() ![]() ![]() cdn...
![]() Ostatnio edytowane przez Scheiße : 31.08.2011 - 13:03 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|