![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
ha ha biedny włamywacz podwójny łomot
![]() Dzięki Anie mogę dalej grać moją dużą rodzinką ![]() ![]() Dalej stare zdjęcia ![]() ![]() Kto nie pamięta: klik klik klik klik klik klik klik Elton zorganizował romantyczną randkę z Shine ![]() ![]() ![]() Jak widać nie tylko miłość się rozpaliła ![]() ![]() ![]() I oto jest ![]() ![]() ![]() Shine i jej brzuszek ![]() ![]() Zachcianki kobiety w ciąży ![]() ![]() ![]() Shine mówi Eltonowi że im się udało ![]() ![]() Elton się oczywiście się cieszył ![]() ![]() ![]() Szwagier Dylan (brat Shine) gratuluje Eltonowi dziecka ![]() -No stary, a już wszyscy myśleli że ty nie możesz już ![]() ![]() ![]() Shine mówi Lucasowi (swojemu drugiemu synowi) że będzie miał jeszcze jednego braciszka lub siostrzyczkę ![]() ![]() I oczywiście relaks przy fortepianie i gitarze wskazany dla rodziców ![]() ![]() Dziadkowie (Nadia i Kai) musieli utrzymać swoje wnuki więc malowali dniami i nocami żeby móc sprzedać obrazy za duże sumy ![]() ![]() Shine rodzi... Mina Shine mówi: "zamknij się Elton i lepiej podaj mi sweter! jedziemy do szpitala" ![]() ![]() Urodziła się dziewczynka ![]() ![]() ![]() Przedstawiam małą Amandę Newton ![]() ![]() ![]() ![]() Pierwsze karmienie ![]() ![]() ![]() w dalszej części zobaczymy co słychać u Dylana (brata Shine, syna Nadii i Kai;a ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Justyna0307 : 23.08.2011 - 10:38 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|