![]() |
#751 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Dalsze losy rodziny Barry ![]() Urodziny Connora ![]() Kilka dni później- Nadii: ![]() ![]() ![]() Trzeba było odświeżyć tę nastoletnią miłość: ![]() ![]() ![]() "Dziadkowie" również nie zapominają o czułościach: ![]() A to już rozdanie dyplomów: Cała rodzinka ![]() Connor ![]() Nadia ![]() Chwile potem, mała Mia obchodziła urodziny: ![]() ![]() A tu już w wieku szkolnym: ![]() cdn. Ostatnio edytowane przez operahouse13 : 23.08.2011 - 08:23 |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#752 |
|
![]()
Przedstawiam Wam moją nową rodzinkę, Clacton - Alexandrę i Ricka.
![]() Losy rodziny Clacton - cz. 1 Alexandra przeprowadziła się z Sunset Valley do Riverview gdzie poznała uroczego Ricka. On się jej oświadczył, a potem zamieszkali razem... ![]() ...w domu który Rick odziedziczył po swojej babci. ![]() ![]() Nowy domek świętowali razem w sypialni... ![]() ...kiedy przyszli goście, żeby się przywitać(nie mają wyczucia ![]() ![]() Alex długo gadała z Bartkiem, więc Rick się wkurzył i wyrzucił gościa z domu. ![]() ![]() ![]() Potem para poszła do jacuzzi. ![]() ![]() ![]() A następnego dnia zaczęli planować wesele. ![]() ![]() Tutaj wyszykowani czekają na gości. ![]() ![]() O 17 zaczęło się... Wymiana obrączek. ![]() ![]() ![]() I całus(nie zdążyłem zrobić zdjęcia jak się całowali, więc dałem im polecenie 'Obściskuj się'). ![]() ![]() A potem zabawa do białego rana(ten gościu w samych spodenkach to Bartek, przyszedł wcześniej i zdążył się wykąpać w jakuzzi ![]() ![]() ![]() ![]() I pełna wrażeń noc poślubna...(ciekawe co[lub kto] z niej wyniknie ![]() ![]() ![]() cdn...
![]() Ostatnio edytowane przez Scheiße : 31.08.2011 - 13:03 |
![]() |
![]() |
![]() |
#753 |
|
![]()
No i moja kolej...
Sedrick pyka w gry video. ![]() W tym czasie jego żona ciężko pracuje... ![]() Zgłębianie tajemnic projektowania wnętrz. ![]() I wspólna gra ![]() ![]() Wczoraj wychodne miała Aleksandra, dzisiaj Sedrick. Biegnie do pobliskiego stawu, by łowić rybki ![]() ![]() Złowił... piranię... ![]() No i pstrąg, lepiej nadaje się na obiad. ![]() W domu Aleksandra zajmuje się małym Frankiem. ![]() Pstrąg trafił na ruszt. ![]() Konsumpcja rybki z frytkami. ![]() Franco u ojca na rękach. ![]() A tutaj już podrośnięty Franco. ![]() W nocy był włam, spokojna na co dzień Aleksandra dała włamywaczowi niezły wycisk. Potem przyjechała policjantka i też mu dołożyła ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#754 |
|
![]()
Eyvee,Ale słodziutka ta Naomi. Mój kot się tak nazywa ^^
Ostatnio edytowane przez kaka2610 : 23.08.2011 - 10:33 |
![]() |
![]() |
![]() |
#755 |
|
![]()
ha ha biedny włamywacz podwójny łomot
![]() Dzięki Anie mogę dalej grać moją dużą rodzinką ![]() ![]() Dalej stare zdjęcia ![]() ![]() Kto nie pamięta: klik klik klik klik klik klik klik Elton zorganizował romantyczną randkę z Shine ![]() ![]() ![]() Jak widać nie tylko miłość się rozpaliła ![]() ![]() ![]() I oto jest ![]() ![]() ![]() Shine i jej brzuszek ![]() ![]() Zachcianki kobiety w ciąży ![]() ![]() ![]() Shine mówi Eltonowi że im się udało ![]() ![]() Elton się oczywiście się cieszył ![]() ![]() ![]() Szwagier Dylan (brat Shine) gratuluje Eltonowi dziecka ![]() -No stary, a już wszyscy myśleli że ty nie możesz już ![]() ![]() ![]() Shine mówi Lucasowi (swojemu drugiemu synowi) że będzie miał jeszcze jednego braciszka lub siostrzyczkę ![]() ![]() I oczywiście relaks przy fortepianie i gitarze wskazany dla rodziców ![]() ![]() Dziadkowie (Nadia i Kai) musieli utrzymać swoje wnuki więc malowali dniami i nocami żeby móc sprzedać obrazy za duże sumy ![]() ![]() Shine rodzi... Mina Shine mówi: "zamknij się Elton i lepiej podaj mi sweter! jedziemy do szpitala" ![]() ![]() Urodziła się dziewczynka ![]() ![]() ![]() Przedstawiam małą Amandę Newton ![]() ![]() ![]() ![]() Pierwsze karmienie ![]() ![]() ![]() w dalszej części zobaczymy co słychać u Dylana (brata Shine, syna Nadii i Kai;a ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Justyna0307 : 23.08.2011 - 10:38 |
![]() |
![]() |
![]() |
#756 |
|
![]()
Może to będzie offtop, ale dobra.
Wasze simy strasznie mi się podobają, śledzę wydarzenia na bieżąco. Ale po kolei: Justyna0307 - Amanda ma już męża? Szybka dziewczyna, w takim wieku już ustawiona ;p anie1981 - dzięki Tobie zaczynają mi się podobać umięśnione simki ![]() Kacpersky - strasznie i się Alexandra podoba ;3 operahouse13 - Mia ślicznie wygląda w tej fryzurze ![]() zolnierz1973 - nie prawda, dziewczynki też są kochane. EDIT: Dobra, boję się, że będzie offtop, więc powiem, że mam taką bombę co do Elli i Toma, że sama isę dziwie, że coś tak dziwnego wymyśliłam O_o
![]() |
![]() |
#757 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() eee to czekamy na twoje historie ![]() ja też lubię dziewczynki ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#758 |
|
![]()
jaaaa ale super macie simów. a ja się zbieram do pokazania mojej rodzinki, ale historia jest już rozwinięta i ciężko się w zdjęciach połapać. tęsknię za bridgeport i moimi hammingami, darkami i strikerami ;<
![]() |
#759 |
|
![]()
Nooo, wiec ja nareszcie zebralam sie do kupy i mam te fotki - gra jest juz okropnie do przodu, jednak z przedstawieniem tutaj bedzie niemal ze na marnym poczatku
![]() Tutaj male przypomnienie: http://forum.thesims.pl/showpost.php...&postcount=715 ![]() No to lecimy, w sumie dzisiaj w tym dziale zostawie 50 zdjec, ktore wlasnie laduja sie na imageshack ![]() ![]() No i pewnego dnia zawital do nich zlodziej... Jednak policja go szybko zgarnela :> ![]() Zycie jakos im lecialo, tutaj Aleks gral sobie w parku a paparazzi robilo mu zdjecia ![]() ![]() Brzuch sobie ladnie rosl ![]() No i odbyl sie wieczor kawalerski Aleksa ![]() ![]() ![]() Przyszly pan mlody swietnie sie bawil .... ![]() ... a w tym samym czasie Julka zaczela rodzic! ![]() ![]() Pod moja nieuwaga przypaletala sie tancerka... (nie doszlo do zadnego skosku w bok :p) ![]() A Julcia nadal sobie stekala XD ![]() ![]() Aleks jednak szybko zostal poinformowany i wyrwal sie ze swojego wieczoru kawalerskiego, zeby wspierac narzeczona ![]() ![]() Tutaj juz po powrocie ze szpitala, ta fotka mnie totalnie rozczula ![]() ![]() Kazdego wieczoru po polozeniu Jeremiego spac, zazwyczaj wychodzili popatrzec razem w gwiazdy ![]() ![]() Jednak trzeba bylo sie ruszyc i zaczac organizowac slub ![]() ![]() Julka czesto chodzila z malym Jeremim na spacery ![]() ![]() I nadszedl dzien urodzin Jeremiego ![]() ![]() Tutaj urodzinowa fotka z pierwszego pobytu na placu zabaw ![]() ![]() Byl oczkiem w glowie tatusia ![]() Mial tez swoja zmyslona przyjaciolke, Lole ![]() No i nastal dzien slubu. Wymiana obraczek: ![]() ![]() "Mozesz pocalowac panne mloda" ![]() ![]() Julka przejela wladze w tym malzenstwie i pokroila trot ![]() ![]() Na slubie nie zabraklo bezczelnych paparazzi... ![]() ![]() Jedyna fotka na jakiej udalo mi sie ogarnac wszystkich gosci ![]() Pani Montgomery nie podablo sie wtargniecie paprazzi... (kumaci beda wiedziec skad takie nazwisko : D) ![]() Tutaj juz po pozegnaniu gosci Julka podziwia swoja obraczke ![]() ![]() No to na tyle... Uff, ciezko bylo, ale jakos dalam rade ![]()
![]() |
#760 |
|
![]()
Ona podziwia swoja obrączkę, ale nie ma żadnej na palcu.... Nie to, że się czepiam czy coś
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|