|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
~Ciąg dalszy Rodziny Bohen i Sobotka~
Pewnego pięknego dnia, Klaudiusz oświadczył się Majce.Dziewczyna od dawna o tym marzyła,pragnęła posiadania za męża Klaudiusza, wkońcu bardzo go kochała ![]() ![]() Potem odbył się piękny ślub z udziałem wielu gości,oraz huczne wesele ![]() ![]() ![]() Przed Państwem Maja Pinezka i Klaudiusz Pinezka ![]() `Weselny Klimat Tak Się Zaczyna ` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tu zostałam wypędzona z sypialni Państwa Pinezka ![]() ![]() Świeżo upieczona żonka ![]() ![]() Kilka tygodni później zaczęły się mdłość,nie było wątpliwości że Maja jest w ciąży ![]() Klaudiusz na początku nie był zachwycony ciążą, ale w końcu chciał spełnić marzenie żony o małej rodzince,potem bardzo zajmował się Majką ![]() ![]() Mała rodzinka Pinezka ![]() ![]() Tymczasem Paweł zaczął więcej czasu spędzać z uroczą Natalką ![]() Często sprawiał dziewczynie miłe niespodzianki,czuła się przy nim bardzo szczęśliwa ![]() Po zachowaniu Pana Sobotki widać było że jest nieźle zakochany w Pannie Gryzak ![]() ![]() Umawiali się na randki,które często przeciągały się w długie godziny ![]() ![]() ![]() ![]() Ach ta Miłość...Natalia nawet odchodząc z randki długie godziny spędzała na rozmyślaniu o Pawle ![]() ![]() Tutaj Paweł informuje siostre Malwine że zamierza przeprowadzić się do ukochanej,niedługo potem tak się stało ![]() Przyrządzamy śniadanko dla mojego skarba!-myśli Paweł. ![]() Wspólne patrzenie w *gwiazdki*,a może zapatrzeni w siebie? ![]() ![]() Tymczasem Maja urodziła ślicznego synka, Cedrika Pinezke,słodziutki dzidziuś ![]() ciąg dalszy nastąpi Ostatnio edytowane przez Horsez : 26.08.2011 - 09:04 |
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|