|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
Teraz trochę zdjęć z rezydencji Ćwirów. Przypominam, dopilnowałam by Mortimer i Bella się hajtnęli i mieli razem córkę (Kasandrę) i syna (Aleksandra). Kasandra i jej mąż mieli dwoje dzieci, Don i Kasandra już nie żyją. W rezydencji Ćwirów został Aleksander z żoną, Laną. Mieli... sześcioro dzieci... Kolejność: Mateusz, Aleksandra, Grzegorz i trojaki: Marcin, Andrzej, Henryk. Aleksander i Lana niedawno zmarli. W domu zostało ich czterech synów. Ja sobie skaczę pomiędzy rezydencją Ćwirów i Aleksandrą, która wyszła za Sedricka Kirka.
Grzegorz jest już młodym dorosłym, trojaki są jeszcze nastolatkami. Tutaj Grzegorz opłakuje rodziców. ![]() A tutaj łowi rybki. ![]() Trojaki: Andrzej, Marcin, Henryk. ![]() Norma Anderson, bezdomna wygenerowana przez grę. Spodobała mi się i ściągnęłam ją do rezydencji, Grzegorz potrzebuje żony ![]() ![]() Spodobała mu się... Z resztą, jakie miał wyjście...![]() Rodzina wybiera się do parku ślubów, w wiadomym celu. ![]() Tymczasem ludzie strajkują przed ratuszem... Narzekają na nadmiar biedronek w mieście. ![]() Zdjęcia ze ślubu, na pierwszym wzruszeni trojacy... ![]() ![]() ![]() ![]() Protest się zaostrza, co oni mają do tych biedronek, to dobre i pożyteczne owady! ![]() W domu chłopcy bawią się piłkarzykami... ![]() ...ale nowożeńcy wolą spędzić trochę czasu razem... ![]() ![]() C.D.N |
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|