|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
Fajowe zdjecia ^.^
Rodzina Kenworth czesc 5 Paulina bawiaca sie w ogrodu na hustawce. ![]() Zabawa w domku na drzewie 'JESTEM KROLOWA. COS CI NIE PASI?" xD ![]() Paulina uwielbiala ksiazki - jej wyobraznia chodzila na pelnych obrotach^^ ![]() Zabawa w bitwe na poduszki. ![]() Przytulanki z mlodsza siostra.....jakie to wzruszajace ![]() ![]() "A KU KU!" hehe ^^ ![]() RAAAWR! jestem wielki zly dinozaurrrrr, oczywiscie ze rozowy!! jestem dziewczyna wkoncu xD ![]() Demolka rozowego dinozaura xD ![]() A tu dinozaur dostaje ochrzan xD ![]() Daisy nie spoczywala na laurach. Miala pelno pracy - kontakt z chorymi. ![]() "Stoj nieruchomo!!! Jestes facet czy baba??" - szczepienia na cmentarzu ;p Daisy i jej mina hehe ![]() Przeboska mina xD i slepka jak kot ze shreka ![]() ![]() Niania sie obijala wiec mala Elwina zajmowala sie Paulina O.o ![]() Kibicowanie w towarzystwie pacjenta sasiadom, ktorzy nago robia bara-bara xD ![]() Elwira jako dziecko szkolne ^^ ![]() O MY GAAAD xD !!! Julek? To ty ? cos ci sie przytylo wiesz...? ![]() ![]() Wspolne rozwiazywanie zadan domowych ![]() ![]() James zas ciezko pracowal...scenariusze, krytykowanie filmow itp wkoncu osiagnal juz 8 sciezke kariery ![]()
|
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|