![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ok ciag dalszy rodziny Kenworth
![]() Jak narazie jest dobrze, zadnych bledow itp itd, jestem dobrej mysli co do pokolen. Dzielo Elwiny - bardzo mi sie spodobalo wiec pstryknelam fote;p ![]() Daisy przeglada badania lekarskie w ogrodzie. ![]() A Paulinie znowu tylek sie przypalil xd ![]() Daisy probuje swoich sil jako pianistka ;p ![]() Cala rodzinka w kadrze ^^ ![]() Kocham miny simow przy roznych sytuacjach! Sa takie naturalne i w ogole...tutaj Elwina zwierza sie Julianowi, ze chlopak do ktorego czula miete potraktowal ja okropnie... ![]() Julian widzac smutna i zawiedziona mine Elwiny obrocil jej slowa w zarty i wreczyl kwiatki ![]() ![]() Julian jako mlody dorosly ![]() ![]() A tutaj Elwina ![]() ![]() A tutaj spia sobie razem, nawet nie wiedzialam kiedy poszli razem spac xD ![]() Zakonczenie szkoly jupiii ![]() ![]() Wspolne pogaduszki w jacuzzi ^^ Elwina ma przeslodka mine :") ![]() Elwina chcac sie podobac...echm echm ![]() ![]() Spocony po cwiczeniach facet naprawiajacy jacuzzi mrrrr xD ![]() Oj oj cos chyba miedzy nimi iskrzy, az wrze chemia! chca sie zjesc nawzajem *,..,* hehehe ![]() Daisy zostala wlascicielka Osrodka naukowego w Sunset ![]() ![]() Lohoho ta szalona mina Pauliny O.o xDD hahaha ![]() Romantyczny wypad we dwoje do ...silowni xd ![]() Daisy szykuje za to smacznego homara mniam, zjadlo by sie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|