![]() |
#911 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zdjęcia świetne! No i powiem szczerze, że jak oglądam czyjeś zdjęcia, to patrzę też na zawartość zmodyfikowaną. Tutaj spodobała mi się fryzura Magdy i te pozy, z których korzystasz...Te z ostatniego zdjęcia... Miodzio, mistrzostwo normalnie, ale podobają mi się też te z tego zdjęcia:
http://img692.imageshack.us/img692/7...enshot17jc.jpg Chyba "przeproszę pozy" i zacznę z nich częściej korzystać. Zwłaszcza odkąd jest nowy "poseplayer" i nie trzeba wpisywać nazw poz ręcznie. EDIT: No i moja kolej, nikt niczego nowego nie napisał, więc edytuję posta ![]() Po wizycie w toalecie i zwymiotowaniu kolacji, Alecia zdała sobie sprawę z faktu, że jest w ciąży. Nawet ją to ucieszyło. Po powrocie do sypialni spojrzała na swojego męża i pomyślała: "Jakiż on śliczny! A jaki męski..." ![]() ![]() Franco rozmawia ze swoim wujkiem, Grzegorzem: -I co tam u Was słychać, nowożeńcy? Dobrze się bawicie? -Nie narzekam... Nawet żonka już zaszła w ciąże... ![]() ![]() Pora pójść po dyplom ukończenia szkoły. Alecia w todze. Bałam się, że będzie jakiś błąd, bo już jej w międzyczasie zaczął rosnąć brzuch, ale na szczęście wszystko się udało... ![]() Franco w todze. ![]() I dyplomy w górę! ![]() ![]() Minęło trochę czasu, ciężki brzuszek daje popalić. Franco rozmasowuje Alecii plecki. ![]() Mówienie do brzucha... Czy wszyscy ojcowie mają przy tym takie głupie miny? ![]() ![]() Franco nie zaniedbuje sfery uczuciowej ich związku... ![]() No i nadszedł ten wielki dzień, Alecia rodzi! ![]() Przerażenie młodego ojca nie ma granic! ![]() Narodził się mały Ron... Poniżej seria zdjęć z matką i ojcem. ![]() ![]() ![]() ![]() Gra w rzutki. Jakie mają miny... Naprawdę, mimika Simów to jeden z dużych atutów gry. ![]() ![]() Młodzi w jacuzzi... ![]() ...i podczas oglądania gwiazd. ![]() C.D.N Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 18.09.2011 - 14:44 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#912 |
|
![]()
Anie świetna z nich para
![]() ![]() Rodzina Newton poprzednie losy: klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik Amanda czuła się grubo. Wmówiła sobie że musi schudnąć i że żaden chłopak jej nie zechce, gdy będzie gruba. Zaczęła ostro ćwiczyć i robić sobie głodówki. ![]() Przez ćwiczenia i głodówkę była wycieńczona więc spóźniła się na autobus za co Elton (ojciec) dał jej szlaban. Oczywiście rodzina nie wiedziała o jej chorobliwej chęci odchudzania. ![]() Shine badała innych simów, lecz nie widziała co się dzieje z jej własną córką. ![]() Amanda musiała sprzątać dom. W trakcie zrozumiała kilka spraw i że musi racjonalnie się odżywiać i ćwiczyć tylko godz. dziennie jeśli chce zachować zdrowie. ![]() Babcia Nadia leżąc na łóżku wspominała stare czasy ![]() ![]() Rodzice odwiesili szlaban Amandzie. Ta od razu skoczyła się czegoś napić i potańczyć. ![]() Po paru głębszych: Parkiet był jej... (moje ulubione foto ![]() ![]() i stolik też... ![]() i bar... ![]() Ale szybko otrzeźwiała, gdy w tłumie bawiących wypatrzyła przystojniaka, a że wypiła trochę odwagi w płynie poszła i przywitała się ![]() ![]() ![]() Jadąc do domu zobaczyła, że urodził jej się bratanek !!! Mały Kevin ![]() ![]() ![]() Nadia zarabiała na lepszą przyszłość dla wnuków malując przepiękne obrazy ![]() ![]() Mając zapewnione pieniążki można się rozkoszować w jacuzzi ![]() ![]() Amanda umówiła się po szkole z kuzynką Lyndą. Tu grają w lotki ![]() ah ta mina ![]() ![]() Amanda się skupia ![]() ![]() Lynda też się skupia ![]() ![]() A później poszły odrabiać razem lekcje ![]() ![]() Prababcia Nadia poszła zobaczyć już dużego prawnuka Kevina ![]() ![]() Babcia Shine dumna z wnuka Kevina ![]() ![]() Męskie spotkanie ![]() ![]() ![]() Tymczasem nastolatką stała się młodsza córka Dylana i Krissy (brata Shine, syna Nadii) - Katherina ![]() ![]() Kai z synem Dylanem. Oj jak się stęsknił ![]() ![]() to kto teraz wstawia? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#913 |
|
![]()
Rodzina Wilson cz.2 ;D
A Ty czemu z auta wychodzisz?Idę sama.Do zobaczenia ![]() ![]() Protestujemy!Nikogo nie można zostawiać w aucie!! ![]() Ale protestów nie zatrzymali pomimo tego... ![]() ![]() Ey,Karen!A Ty do kogo dzwonisz?Karen ![]() ![]() ![]() ![]() Narazie to tylko tyle, bo męczę się z pobieraniem dodatków z internetu ![]() Ostatnio edytowane przez Miscellaneous : 20.09.2011 - 17:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#914 |
|
![]()
![]() |
#915 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#916 |
Reputacja: 15
|
![]()
OK, Fuscowie are back!
![]() Poprzedni wpis Rodzina Fusco odcinek 13 Felicia na starość kupiła sobie takie oto urządzenie, już nie pamiętam, jak się to nazywa, ale to chyba służy do kontrolowania nastrojów ![]() ![]() Tutaj Alyson jest obiad z przyszywanym tatą, Tonym. Oni są w tym samym wieku ![]() ![]() Alyson, jako że już dorosła, zaczęła się rozglądać po osobnikach, mogących przedłużyć klan Fusców. I znalazła takiego jednego, u sąsiadów ![]() ![]() Oczywiście miłość Tony'ego i Felicii w ogóle nie słabła... ![]() A tutaj zdjęcia nowozakochanych ![]() ![]() Felicia o lasce: ![]() Przeglądająca filmy jej córki i być może przyszłego zięcia ![]() ![]() NIedługo potem Alyson postanowiła oświadczyć sie Jakowi, bo tak mu chyba na imię ![]() ![]() Niestety, zakończyło się to fiaskiem... ![]() Ale za to jako wynagrodzenie... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#917 |
|
![]()
ha ha
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#918 |
Guest
|
![]()
Gra mi znowu warjuje
![]() Tak więc przedstawiam wam Antonine Kwiatek,która skończyła studia pedagogiczne i podjeła sę pracy w miejsckiej szkole jako nauczycielka chemii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na razie tyle, z czasem dodam cos więcej. Musze pomysleć jak rozbudowac życie moim nowym Simom...moze jakies propozycje?? |
![]() |
![]() |
#919 |
Reputacja: 15
|
![]()
Pomysły? Fura dzieci a potem 10 rozwodów i powrotów - klasyka
![]()
![]() |
#920 |
|
![]()
mi też pojawiły się jakieś błędy po dodaniu master controllera. Usunęłam mody a i tak coś zamula
![]() ![]() a ja proponuje nieoczekiwaną ciąże ![]() ![]() Rodzina Newton Nadia zaraziła swoją pasją męża Kai'a ![]() ![]() Wspólne dzielenie pasji ![]() ![]() Kai z prawnukiem Kevinem ![]() ![]() Elton z wnukiem Kevinem ![]() ![]() Czułe spojrzenie w oczy. Wyznanie miłości... Kai przeczuwał co się zaraz stanie... ![]() Ostatni pocałunek z ukochaną... ![]() I Kai odchodzi... ![]() ![]() Nadia była roztrzęsiona. Nie mogła patrzeć jak jej ukochany umiera! Błagała by wrócił lub ją zabrał ze sobą ! ![]() ![]() Amanda, która była związana dość mocno z dziadkiem nie mogła uwierzyć w to co się dzieje ! ![]() Cała rodzina płakała (oraz nowy chłopak Amandy poznany na dyskotece). ![]() Stało się, ponury kosiarz zawitał w progi domu Newtonów! ![]() Ostatni uścisk dłoni ze śmiercią i Kai odchodzi w zaświaty. ![]() To było ponad siły Nadii. Śmierć bliskiej osoby, miłości. ![]() Lucas też nie mógł pogodzić się ze śmiercią dziadka. Wypłakuje się Anie. (nie wiem jak odmienić imię Ana) ![]() Gdy się wszyscy choć trochę otrząsnęli wrócili do życia. Niestety Amanda znów zaczęła się zbytnio odchudzać. Cieszyła się z rezultatów, lecz ile wytrzyma jej organizm? ![]() Córka (Shine) zafundowała swojej mamie Nadii pobyt w spa aby mogła się zrelaksować, lecznic nie mogło wynagrodzić Nadii tej utraty. ![]() Nadszedł czas studniówki ![]() ![]() Amanda się stroi dla Conora ![]() ![]() Lucas też jechał na studniówkę ![]() ![]() ![]() Amanda miała obawy czy spodoba się Conorowi ![]() ![]() No i zdjęcia Lucasa i Amandy ![]() Lucas i Ana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Amanda i Conor ![]() ![]() +Bonus Ja się pytam po jakiego grzyba śmierć ma też wspomnienia??? Mało to gra zamula ? ;/ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|