Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 02.10.2011, 09:22   #951
kaka2610

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

To teraz ja .xD Rodzina Cartlon częsć 1
bardzo lubię grać stworzonymi rodzinami już przez ea. I jedną wybrałam. Jak ktoś ma kariere to chyba kojarzy Sofię Cartlon. Ona była strasznym plastikiem,więc zmieniłam ją w piękną,spokojną,nieśmiałą dziewczynę tu moja metamorfoza
przed:

po:

Śniadanko

Szybko wprowadziłam do niej chłopaka xD

On się w niej bujnął

Później ona zmieniła troszkę wygląd dla niego

A on wyznał jej miłość

Ale była wpadka,bo on pocałował swoją szefową,a Sofia to zobaczyła i się wściekła.
chłopak myślał,że Sofia się nie dowie i chciał się oświadczyć,lecz ona nie przyjęła oświadczyn i wszystko mu wygarnęła

oboje nie mogli się pozbierać

On próbował,ale nic z tego...

CDN

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 02.10.2011, 11:17   #952
elwa17
Guest

kaka2610 - śliczna simka, mam nadzieje że jednak pogodzi się z chłopakiem

Od jakiegoś czasu śledze losy waszych rodzinek i bardzo mi się podobają Postanowiłam, że dodam coś od siebie

Madie cz.1

Pewnego razu młoda dziewczyna imieniem Madie postanowiła przeprowadzić się ze swojej rodzinnej miejscowości do dużego miasta pełnego zgiełku i imprez.

Odrazu wpadł jej w oko chłopak u którego wynajmowała mieszkanie - Majkel.

Spędzała z nim sporo czasu, świetnie się dogadywali.

(achh ci bezszczelni fotoreporterzy xD)

Niestety Madie nie zdawała sobie sprawy z tego, jaki naprawde był. Okazał się zwykłym podrywaczem i kłamcą. Kilka fotek potwierdzających

Kiedy Madie się zorientowała była wściekła, nie chciała go widzieć. Chłopak przemyślał swoje zachowanie i chciał wszystko naprawić lecz dziewczyna była nieugięta. Majkel sobie odpuścił...

Pewnego razu w jednym z klubów chłopak imieniem Tim spostrzegł Madie i odrazu się zakochał Dziewczyna nadal była przybita rozstaniem z Majkelem ale uległa urokom nowego znajomego i znów była szczęśliwa

Na drugi dzień chłopak odwiedził swoją koleżankę w jej mieszkaniu. Załapał się na śniadanko i poranną bitwe na poduchy W końcu odważył się na pierwszy odważny krok - zaproponował Madie stały związek. Oczywiście dziewczyna zgodziła się

Jak narazie to wszystko, mam nadzieje, że choć trochę się podobało :]
Zdjęcia pewnie wyjdą za duże ale następnym razem postaram się dodać mniejsze
Dziękuje za uwagę.

CDN
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.10.2011, 11:44   #953
Saheli019
Guest

Bardzo ładną masz Simke i podoba mi się jej historia. Nierozumiem jednego -gdy Tim odwiedził Madie to ona była w sukience imprezowej..potem sie tak szybko przebrała??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.10.2011, 13:54   #954
kaka2610

elwa17-włosy cudne to pewnie z kolekcji simek "Amy Winehouse"
stare 02.10.2011, 15:45   #955
Saheli019
Guest

Kordian rósł jak na drożdzach. Jeszcze niedawno robił w pieluche a teraz jest już dużym chłopcem.Postanowił także isc w slady mamusi i zainteresował się chemią. Antonina I przemek zaczeli się więc zastanawiać nad rodzeństwem dla syna,gdy pewnego wieczoru pod dzrwiami domu znależli koszyk z małą dziewczynką. Dziewczynka była tak urocza,że odrazu ją przygarneli,a że nie było zadnego lisciku z imieniem nazwali ją Leandra. Nowa córeczka stałą się oczkiem w głowie całej rodziny. Nawet Kordian lubił bawić się z młodsza siostrą.

DOBRNOC

Odpowiedź z Cytatem
stare 02.10.2011, 16:39   #956
elwa17
Guest

Saheli019 - ślicznych masz tych simów Czekam na ich dalsze losy. Co do mojej simki to masz sokole oko Sama tego nie zauważyłam, dopiero teraz
kaka2610- hehe faktycznie wygląda jak z kolekcji Amy Winehouse Fryzurki ściągam z różnych stron ale jedne z moich ulubionych w grze mam z tego linku:
http://www.modasimowa.pun.pl/viewtopic.php?id=656
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.10.2011, 17:43   #957
Saheli019
Guest

Elwa17- dziekuje Zboczenie zawodowe,zawsze wszystko musze zauwazyć

W każdym gospodarstwie domowym bywa tak,że sprzęty nawet te drogie się czasami psują. Wyjscia sa wtedy dwa : wezwać technika i wybulic sporo kasy,albo przeczytać książke o majsterkowaniu i samemu spróbowac naprawić sprzęt. Przemek oczywiści nie miał zamiaru wzywać technika ( a nóz widelec by żonke chciał mu poderwać) więc sam wziął się za naprawe telewizora. Nawet udało sie go bardziej nie popsuć.

Kordian zaś ostro trenował swoje szare komórki. Stawiał wieże z klocków, wypatrywał komet i rozwiązywał trudne zadania z matematyki. Oczywiście dużo się też bawił,ale osobiście wolał siedzieć w swoim pokoju nad szachami. Jednak słodkie dzieciństwo się kiedyś kończy i człowiek musi dorosnąc. Kordian stał się nastolatkiem.

Stała się rzecz straszna. Od jakiegoś czasu na miasto,gdzie mieszkają moje rodzinki spada deszcz meteorów. Czasami daleko,a czasami wprost na Simów. No i pech ciał,że gdy Przemek i Tosia piknikowali w parku spadł na nich meteor (smierć na miejscu). Co teraz stanie się z Kordianem i Leandrą (która przy okazji podrosła i stała się dzieckiem szkolnym). Czy ktoś zainteresuje się dziecmi????
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.10.2011, 20:04   #958
Kjalvör

Rodzina Lunatico
Do Twinbrook'u wprowadziła się nowa rodzinka. Podejrzliwi sąsiedzi zdążyli zobaczyć, że jest to niewielka i nietypowa rodzinka składająca się z młodziutkiej Delii Lunatico i starej kobiety znanej jako Lydia Lunatico (ale chodzą plotki, że jej prawdziwe imię to Rebecca).

Lydia uciekła pare miesięcy temu z psychiatryka i bez leków może być nieco agresywna dla środowiska, więc jej wnuczka- Delia trzyma ją daleko od ludzi i wypuszcza tylko na noc.

Delia lubi majserkować. Zwłaszcza w oświetleniu księżyca. Babcia- mistrzyni drugiego planu.

Pewnego dnia Babcia zrobiła coś czego niepowinna. Wymsknęła się z domu i z wielkim skupieniem poczęła niszczyć ozdobne flamingi (?) przed domem sąsiadki.

...i nie wyraziła skruchy.

Delia musiała przepraszać. Przekochana

Plus Bonusik:

Coś nie trafili...
Kjalvör jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 03.10.2011, 14:16   #959
anie_1981

Fajne macie historie. A ja sobie zrobiłam na chwilę przerwę od Sunset Valley i przeniosłam się do Bridgeport... Jak pamiętacie, mieszka tam mój Klan Bardów. Sama się już nie mogę połapać kto z kim i dlaczego Dlatego zrobiłam screeny z drzewa genealogicznego. Nie sposób wszystkich ludzi stamtąd ogarnąć, to już się wieki temu wymknęło spod kontroli...

Obecnie gram Eric'iem i Natalią Blingami, oraz ich dwójką dzieci, Fredem i Susan.

Eric wstaje rano... Ależ on uroczy. Wieki całe czekałam na faceta w Simsach, który miałby taką facjatę. Trudno jest zrobić kogoś o wejrzeniu "złego faceta", kogoś z twardą męską twarzą. A on się zrobił... przypadkiem, poprzez połączenie się genów jego przodków.

Jego urocza małżonka, Natalia...

Znowu Eric... Będę mu często pstrykać fotki, za 10 dni się zestarzeje, on i jego żona są dorośli...

Fred, ma też to coś, jest moim następnym ulubieńcem. Zawsze mam kogoś takiego w Klanie, którym gram.

Susan, ślicznotka z niej.

Eric...

Natalia...

Fred i Susan jadą do szkoły...

Posiłek, dzieci były na wycieczce i ich tam nakarmiono.

Rozrywka dzieciaków.

Oczywiście służąca... jej też nie mogło zabraknąć...

Znowu Eric i Natalia...

Fred musi sobie znaleźć dziewczynę, nieodwołalnie!
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04.10.2011, 11:00   #960
Justyna0307

ale tu nowych rodzin super nie będę pisała osobno każdemu że są super, bo są wszystkie

anie ja moje drzewko (baardzo małe) musiałam na kartce rozrysować, bo mi się mieszało kto z kim, a to z gry mnie wnerwia :/

Rodzina Newton

poprzednie losy w kolejności: klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik

Mimo że Amanda stała się młodą dorosłą nie myślała o zmianie chłopaka nadal kochała Conora i często się widywali

Raz zaprosiła go na noc, lecz ten uciekł do domu. Przestraszył się Gdy Amanda poszła spać ten przyszedł do niej i położył się obok (tak było naprawdę! gra sfiksowała chyba)

Amanda się obudziła. Conor oznajmił że jest gotowy "pójść dalej" i stało się pierwszy raz mieli za sobą szczegółów nie opisuję, bo są tu też młodzi

Amanda zapytała się co się stanie jeśli zajdzie w ciążę ?! Conor stwierdził, że Amanda przynudza I że zawsze przy niej będzie, a z dziecka będzie się cieszył

Amanda uspokojona przytuliła się do ukochanego

Babcia Shine zajmowała się Cleo w wolnych chwilach, aby Lucas i Ana mogli spędzać ze sobą więcej czasu i by mogli zdecydować się na ślub

Pamiętacie jak Lucas i Ana wpadli i urodziła się Cleo? Lucas nie chciał się jeszcze wiązać. Wieczór Kawalerski zorganizował mu brat - Kris. Wszyscy byli zmęczeni i oburzeni postawą Lucasa... Miał narzeczoną, dziecko, a o ślubie nie chciał słyszeć... Więc Ojciec Elton wziął go na rozmowę! (zadziwia mnie w simach że chciałam zrobić zdjęcia rozmowy, a tu nawet chmurki pasowały!)

-Wiesz Lucas, masz dziecko, piękną narzeczoną. Czas chyba się ustatkować, wziąć ślub. Wiesz że możecie u nas mieszkać, pomożemy wam z mamą i Amandą. Damy radę.

-Tylko pomyśl... Dzwony weselne już dla was biją

-Żadnych dzwonów!!! To moja decyzja! Mój ślub! Przestańcie naciskać ! Przecież kocham Anę i Cleo to nie wystarczy?! Potrzebny ślub?

Następnego dnia Cleo miała urodziny Mała zaczęła pełzać

Cleo wyrosła na śliczną dziewczynkę

Lucas podszedł do ojca po urodzinach i powiedział, że nie życzy sobie wtrącania się rodziny do jego spraw. Ślub to jego decyzja. I jeśli Ana nic nie mówi to znaczy że jej to pasuje! a tak poza tym nie chce ślubu w kościele z dzwonami tylko w ich ogrodzie

Elton nie wytrzymał! Wkurzył się nie na żarty na syna!
-Tak cię z matką wychowaliśmy? Wiem że nie było nas w domu, że ciągle pracowaliśmy, ale dziadki wpajali ci wartości, które powinieneś szanować! Ana chodzi i płaczę, zwierzała się twojej matce że nie chce żyć bez ślubu! Przecież wiesz że jej rodzina jest bardzo religijna!!! Dziadek Kai nie byłby z ciebie dumny! Już nawet nie nawiedza naszego domu! Pewnie przez to co ty robisz!!!

Lucas:
-Może masz rację... Ana zawsze wspierała mnie, pomagała abym mógł popracować... A więc dobrze! Mam nadzieję, że ślub niczego nie zmieni! Ale chcę byście pomogli nam kupić dom i zacząć wszystko od początku razem z Cleo

W ciągu następnych dni zorganizowali ślub

Goście byli wzruszeni czyli rodzeństwo ze swoimi partnerami i ich dzieci oraz rodzice i babcia.

Sypanie ryżem

Krojenie tortu. Ana nie była nigdy szczęśliwsza. Tym bardziej że rodzice, którzy nie odzywali się od wyrzucenia jej z domu zadzwonili z gratulacjami!

Niestety, wesele nie wesele Cleo wymagała opieki

A Shine mimo wolnego musiała wrócić do szpitala po imprezie...

Noc poślubna, gdy Cleo poszła spać

Ciotka Krissy (żona Dylana, brata Shine) bawiła się jeszcze dłuuugo
Rodzina w końcu była szczęśliwa że Lucas podjął słuszną decyzję

a co robię poza graniem w The Sims 3? oto mój blog http://justynamakeup.blogspot.com/
Justyna0307 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania