![]() |
#951 |
Reputacja: 10
|
![]()
To teraz ja .xD Rodzina Cartlon częsć 1
bardzo lubię grać stworzonymi rodzinami już przez ea. I jedną wybrałam. Jak ktoś ma kariere to chyba kojarzy Sofię Cartlon. Ona była strasznym plastikiem,więc zmieniłam ją w piękną,spokojną,nieśmiałą dziewczynę ![]() przed: ![]() po: ![]() Śniadanko ![]() Szybko wprowadziłam do niej chłopaka xD ![]() On się w niej bujnął ![]() ![]() ![]() Później ona zmieniła troszkę wygląd dla niego ![]() A on wyznał jej miłość ![]() Ale była wpadka,bo on pocałował swoją szefową,a Sofia to zobaczyła i się wściekła. chłopak myślał,że Sofia się nie dowie i chciał się oświadczyć,lecz ona nie przyjęła oświadczyn i wszystko mu wygarnęła ![]() ![]() oboje nie mogli się pozbierać ![]() ![]() On próbował,ale nic z tego... ![]() CDN
|
![]() |
#952 |
Guest
|
![]()
kaka2610 - śliczna simka, mam nadzieje że jednak pogodzi się z chłopakiem
![]() Od jakiegoś czasu śledze losy waszych rodzinek i bardzo mi się podobają ![]() ![]() Madie cz.1 Pewnego razu młoda dziewczyna imieniem Madie postanowiła przeprowadzić się ze swojej rodzinnej miejscowości do dużego miasta pełnego zgiełku i imprez. ![]() Odrazu wpadł jej w oko chłopak u którego wynajmowała mieszkanie - Majkel. ![]() Spędzała z nim sporo czasu, świetnie się dogadywali. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (achh ci bezszczelni fotoreporterzy xD) Niestety Madie nie zdawała sobie sprawy z tego, jaki naprawde był. Okazał się zwykłym podrywaczem i kłamcą. Kilka fotek potwierdzających ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kiedy Madie się zorientowała była wściekła, nie chciała go widzieć. Chłopak przemyślał swoje zachowanie i chciał wszystko naprawić lecz dziewczyna była nieugięta. Majkel sobie odpuścił... ![]() ![]() ![]() Pewnego razu w jednym z klubów chłopak imieniem Tim spostrzegł Madie i odrazu się zakochał ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na drugi dzień chłopak odwiedził swoją koleżankę w jej mieszkaniu. Załapał się na śniadanko i poranną bitwe na poduchy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak narazie to wszystko, mam nadzieje, że choć trochę się podobało :] Zdjęcia pewnie wyjdą za duże ale następnym razem postaram się dodać mniejsze ![]() Dziękuje za uwagę. CDN |
![]() |
![]() |
#953 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładną masz Simke i podoba mi się jej historia. Nierozumiem jednego -gdy Tim odwiedził Madie to ona była w sukience imprezowej..potem sie tak szybko przebrała??
![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
|
![]()
elwa17-włosy cudne
![]() ![]()
![]() |
#955 |
Guest
|
![]()
Kordian rósł jak na drożdzach. Jeszcze niedawno robił w pieluche a teraz jest już dużym chłopcem.Postanowił także isc w slady mamusi i zainteresował się chemią. Antonina I przemek zaczeli się więc zastanawiać nad rodzeństwem dla syna,gdy pewnego wieczoru pod dzrwiami domu znależli koszyk z małą dziewczynką. Dziewczynka była tak urocza,że odrazu ją przygarneli,a że nie było zadnego lisciku z imieniem nazwali ją Leandra. Nowa córeczka stałą się oczkiem w głowie całej rodziny. Nawet Kordian lubił bawić się z młodsza siostrą.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DOBRNOC ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#956 |
Guest
|
![]()
Saheli019 - ślicznych masz tych simów
![]() ![]() ![]() kaka2610- hehe faktycznie wygląda jak z kolekcji Amy Winehouse ![]() http://www.modasimowa.pun.pl/viewtopic.php?id=656 |
![]() |
![]() |
#957 |
Guest
|
![]()
Elwa17- dziekuje
![]() ![]() W każdym gospodarstwie domowym bywa tak,że sprzęty nawet te drogie się czasami psują. Wyjscia sa wtedy dwa : wezwać technika i wybulic sporo kasy,albo przeczytać książke o majsterkowaniu i samemu spróbowac naprawić sprzęt. Przemek oczywiści nie miał zamiaru wzywać technika ( a nóz widelec by żonke chciał mu poderwać) więc sam wziął się za naprawe telewizora. Nawet udało sie go bardziej nie popsuć. Kordian zaś ostro trenował swoje szare komórki. Stawiał wieże z klocków, wypatrywał komet i rozwiązywał trudne zadania z matematyki. Oczywiście dużo się też bawił,ale osobiście wolał siedzieć w swoim pokoju nad szachami. Jednak słodkie dzieciństwo się kiedyś kończy i człowiek musi dorosnąc. Kordian stał się nastolatkiem. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Stała się rzecz straszna. Od jakiegoś czasu na miasto,gdzie mieszkają moje rodzinki spada deszcz meteorów. Czasami daleko,a czasami wprost na Simów. No i pech ciał,że gdy Przemek i Tosia piknikowali w parku spadł na nich meteor (smierć na miejscu). Co teraz stanie się z Kordianem i Leandrą (która przy okazji podrosła i stała się dzieckiem szkolnym). Czy ktoś zainteresuje się dziecmi???? |
![]() |
![]() |
#958 |
|
![]()
Rodzina Lunatico
Do Twinbrook'u wprowadziła się nowa rodzinka. Podejrzliwi sąsiedzi zdążyli zobaczyć, że jest to niewielka i nietypowa rodzinka składająca się z młodziutkiej Delii Lunatico i starej kobiety znanej jako Lydia Lunatico (ale chodzą plotki, że jej prawdziwe imię to Rebecca). ![]() Lydia uciekła pare miesięcy temu z psychiatryka i bez leków może być nieco agresywna dla środowiska, więc jej wnuczka- Delia trzyma ją daleko od ludzi i wypuszcza tylko na noc. ![]() Delia lubi majserkować. Zwłaszcza w oświetleniu księżyca. Babcia- mistrzyni drugiego planu. ![]() Pewnego dnia Babcia zrobiła coś czego niepowinna. Wymsknęła się z domu i z wielkim skupieniem poczęła niszczyć ozdobne flamingi (?) przed domem sąsiadki. ![]() ...i nie wyraziła skruchy. ![]() Delia musiała przepraszać. Przekochana ![]() Plus Bonusik: ![]() Coś nie trafili... |
![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
|
![]()
Fajne macie historie. A ja sobie zrobiłam na chwilę przerwę od Sunset Valley i przeniosłam się do Bridgeport... Jak pamiętacie, mieszka tam mój Klan Bardów. Sama się już nie mogę połapać kto z kim i dlaczego
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Obecnie gram Eric'iem i Natalią Blingami, oraz ich dwójką dzieci, Fredem i Susan. Eric wstaje rano... Ależ on uroczy. Wieki całe czekałam na faceta w Simsach, który miałby taką facjatę. Trudno jest zrobić kogoś o wejrzeniu "złego faceta", kogoś z twardą męską twarzą. A on się zrobił... przypadkiem, poprzez połączenie się genów jego przodków. ![]() Jego urocza małżonka, Natalia... ![]() Znowu Eric... Będę mu często pstrykać fotki, za 10 dni się zestarzeje, on i jego żona są dorośli... ![]() Fred, ma też to coś, jest moim następnym ulubieńcem. Zawsze mam kogoś takiego w Klanie, którym gram. ![]() Susan, ślicznotka z niej. ![]() Eric... ![]() ![]() Natalia... ![]() Fred i Susan jadą do szkoły... ![]() Posiłek, dzieci były na wycieczce i ich tam nakarmiono. ![]() Rozrywka dzieciaków. ![]() Oczywiście służąca... jej też nie mogło zabraknąć... ![]() Znowu Eric i Natalia... ![]() ![]() Fred musi sobie znaleźć dziewczynę, nieodwołalnie! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
|
![]()
ale tu nowych rodzin
![]() ![]() ![]() anie ja moje drzewko (baardzo małe) musiałam na kartce rozrysować, bo mi się mieszało kto z kim, a to z gry mnie wnerwia :/ Rodzina Newton poprzednie losy w kolejności: klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik Mimo że Amanda stała się młodą dorosłą nie myślała o zmianie chłopaka ![]() ![]() ![]() Raz zaprosiła go na noc, lecz ten uciekł do domu. Przestraszył się ![]() ![]() ![]() Amanda się obudziła. Conor oznajmił że jest gotowy "pójść dalej" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Amanda zapytała się co się stanie jeśli zajdzie w ciążę ?! Conor stwierdził, że Amanda przynudza ![]() ![]() ![]() Amanda uspokojona przytuliła się do ukochanego ![]() ![]() Babcia Shine zajmowała się Cleo w wolnych chwilach, aby Lucas i Ana mogli spędzać ze sobą więcej czasu i by mogli zdecydować się na ślub ![]() ![]() Pamiętacie jak Lucas i Ana wpadli i urodziła się Cleo? Lucas nie chciał się jeszcze wiązać. Wieczór Kawalerski zorganizował mu brat - Kris. Wszyscy byli zmęczeni i oburzeni postawą Lucasa... Miał narzeczoną, dziecko, a o ślubie nie chciał słyszeć... Więc Ojciec Elton wziął go na rozmowę! (zadziwia mnie w simach że chciałam zrobić zdjęcia rozmowy, a tu nawet chmurki pasowały!) -Wiesz Lucas, masz dziecko, piękną narzeczoną. Czas chyba się ustatkować, wziąć ślub. Wiesz że możecie u nas mieszkać, pomożemy wam z mamą i Amandą. Damy radę. ![]() -Tylko pomyśl... Dzwony weselne już dla was biją ![]() ![]() -Żadnych dzwonów!!! To moja decyzja! Mój ślub! Przestańcie naciskać ! Przecież kocham Anę i Cleo to nie wystarczy?! Potrzebny ślub? ![]() Następnego dnia Cleo miała urodziny ![]() ![]() ![]() Cleo wyrosła na śliczną dziewczynkę ![]() ![]() Lucas podszedł do ojca po urodzinach i powiedział, że nie życzy sobie wtrącania się rodziny do jego spraw. Ślub to jego decyzja. I jeśli Ana nic nie mówi to znaczy że jej to pasuje! a tak poza tym nie chce ślubu w kościele z dzwonami tylko w ich ogrodzie ![]() ![]() Elton nie wytrzymał! Wkurzył się nie na żarty na syna! -Tak cię z matką wychowaliśmy? Wiem że nie było nas w domu, że ciągle pracowaliśmy, ale dziadki wpajali ci wartości, które powinieneś szanować! Ana chodzi i płaczę, zwierzała się twojej matce że nie chce żyć bez ślubu! Przecież wiesz że jej rodzina jest bardzo religijna!!! Dziadek Kai nie byłby z ciebie dumny! Już nawet nie nawiedza naszego domu! Pewnie przez to co ty robisz!!! ![]() Lucas: -Może masz rację... Ana zawsze wspierała mnie, pomagała abym mógł popracować... A więc dobrze! Mam nadzieję, że ślub niczego nie zmieni! Ale chcę byście pomogli nam kupić dom i zacząć wszystko od początku razem z Cleo ![]() ![]() W ciągu następnych dni zorganizowali ślub ![]() ![]() ![]() Goście byli wzruszeni ![]() ![]() Sypanie ryżem ![]() ![]() Krojenie tortu. Ana nie była nigdy szczęśliwsza. Tym bardziej że rodzice, którzy nie odzywali się od wyrzucenia jej z domu zadzwonili z gratulacjami! ![]() Niestety, wesele nie wesele Cleo wymagała opieki ![]() ![]() A Shine mimo wolnego musiała wrócić do szpitala po imprezie... ![]() Noc poślubna, gdy Cleo poszła spać ![]() ![]() Ciotka Krissy (żona Dylana, brata Shine) bawiła się jeszcze dłuuugo ![]() Rodzina w końcu była szczęśliwa że Lucas podjął słuszną decyzję ![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|