![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
eyvee - pierwszy raz widzę żeby duch jeździł samochodem
![]() ![]() ![]() Saheli019 - ciekawa rodzinka czekamy na więcej ![]() Kloa - jestem ciekawa co ta szalona baba wymyśli ![]() anie_1981 - nie muszę mówić że uwielbiam twoje rodziny? ![]() ![]() Horsez - jestem ciekawa czy Eris kogoś sobie znajdzie ![]() ![]() Rodzina Newton poprzednie losy w kolejności: klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik Ostatnio był ślub Lucasa. Lucas ugiął się w końcu przed rodziną (moi simowie muszą wziąć ślub prędzej czy później ![]() ![]() W noc, w którą Lucas poślubił Anę w domu pojawił się dziadek Kai ![]() ![]() Oczywiście poleciał prosto do kompa zamiast do żony ... ![]() ![]() Lucas przeprowadził się z Aną i Cloe do nowego, skromnego domku. Zgodnie z obietnicą Elton i Shine pomogli im kupić domek. W pewnym sensie Lucas widział w tym wyzwanie. Musiał zapewnić dobre warunki swojej żonie i dziecku. A że był ambitny cieszył się z nowego celu ![]() Oczywiście kochał swoją córkę i rozpieszczał ją, oczko w głowie tatusia. ![]() Ana jak przystało na przykładną żonę zaczęła gotować, aby jej mężuś nie był głodny i nie żałował ślubu. ![]() Przeniosłam się do Krisa i Christin (brata Amandy i Lucasa, syna Shine i Eltona). Chrstin dopiero sobie przypomniała o podziękowaniach za prezenty ślubne ![]() ![]() Jako dobra kucharka robiła obiadki swoim mężczyznom ![]() ![]() A oto on. Kevin odrabia lekcje na chodniku ![]() ![]() Urodziny Kevina ![]() ![]() Kevin dmuchnął i zapalił się stół ![]() ![]() ![]() Ale to nic odważna mama opanowała sytuację a tata pobiegł do sklepu po następny tort. ![]() Ha ha śmiesznie oni rosną ![]() ![]() Kevin Newton jako nastolatek ![]() ![]() Konsumpcja nowego tortu ![]() ![]() Ah Christin się tak rozczuliła urodzinami Kevina że zapragnęła mieć więcej dzieci ![]() ![]() ![]()
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|