![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]() Rodzina Newton poprzednie losy w kolejności: klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik Przerzuciłam się aby zobaczyć co u Lyndy i Nicolasa Holtonów (córki Dylana i Krissy, Syna Nadii i Kai'a) Lydna zapragnęła mieć dziecko ![]() ![]() ![]() Natomiast jej siostra Katherina stała się młodą dorosłą ![]() ![]() Jako młoda dorosła wraz z jedzącymi rodzicami (Dylanem i Krissy) ![]() Katherina poszła na plac zabaw ![]() ![]() ![]() ![]() Katherina opowiada matce o Danielu i pyta czy może z nimi zamieszkać aby młodzi mogli spędzić ze sobą więcej czasu ![]() ![]() Krissy się zgodziła ![]() ![]() ![]() Daniel wziął się ostro za ćwiczenia ![]() ![]() ![]() A Krissy sobie medytuje ![]() ![]() Ah pierwszy raz zakochanych ![]() ![]() Katherina skończyła szkołę ![]() ![]() Daniel osiągnął swój cel - schudł ![]() ![]() Więc oświadczył się Katherinie ![]() ![]() I poprosił Dylana o pobłogosławienie ich związku ![]() Mina Dylana - "że co ? ja? aha pobłogosławić ![]() ![]() ![]() Więc był cichy ślub ![]() ![]() ![]() ![]() buziak państwa Hayward ![]() ![]()
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|