![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
`~ Ciąg Dalszy rodziny Betanek,Sobotka,Pinezka, Dąbek i Walendziak`~
Po jakimś czasie Berenika przestała czuć się dobrze, wymioty, zawroty głowy ![]() Kazałam Julkowi popływać, nie był zachwycony tym pomysłem ![]() ![]() Wiadomo jaka przyczyna mdłości Beri jest w ciąży ![]() ![]() Julek postanowił wyprawić małą imprezkę z okazji przeprowadzki i zajścia w ciąże żony ![]() ![]() Eris i Marusia plotkują na kanapie ![]() ![]() Ida i Cedrik sobie plotkują także ![]() Za to Berenika i Julek kochali się czekali na dziecko ![]() Umarł Aleksander[*] mąż Malwiny, córka bardzo ją wspierała jednak matka nie była zachwycona że jej mała córeczka zaszła w ciąże z czarnym charakterem miasta Dawidem Walendziakiem ![]() ![]() Jednak Marta bardzo kochała Dawida była w nim zakochana i bardzo chciała tego dziecka ![]() ![]() Ooo Cerdrik czyżby Brad zapomniał że jesteś facetem? ![]() Tymczasem Izusia urosła i ładna z niej dziewuszka ![]() ![]() ![]() Z tatusiem ![]() ![]() Julek głaszcze brzuszki siostry Marty i Berenisii ![]() ![]() Berenika i Julek podczas odpoczynku ![]() Beriś rodzi( szkoda mi jej było) ![]() ![]() I urodził się Olek( imie po dziadziusiu)Jestem w nim ewidętnie zakochana, uwielbiam go! ![]() Tu z tatą ![]() ![]() a tutututututu ![]() ![]() Mały śpioszek ![]() C.d.n. ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 14 (0 użytkownik(ów) i 14 gości) | |
|
|